Meni
Korpa

Everdel: Belfer

Everdel: Belfer
Everdel: Belfer
Everdel: Belfer
Everdel: Belfer
Everdel: Belfer
Everdel: Belfer

Opis artikla

Kralj priređuje događaj bez presedana, koji će trajati celu godinu u znak obleležavanja stogodišnjice od osnivanja Everdela. Dođite, svi ste pozvani na Belfer!

Everdel: Belfer je ekspanzija za društvenu igru Everdel  koja povećava ukupan broj igrača, tako da će do šest igrača moći da se takmiči u izgradnji najboljeg grada koji je šumsko carstvo ikada videlo. Bellfaire donosi novo proširenje table za igru, koje predstavlja živopisnu pijacu na kojoj igrači mogu da trguju svojom robom ili da šalju radnike da sakupljaju resurse. Pijaca olakšava sakupljanje resursa i čini ih dostupnijim što je neophodno zbog povećavanja broja igrača. Bellfaire, takođe, uvodi mnoštvo novih karata, uključujući nove specijalne događaje i šumske lokacije, što donosi novu dimenziju varijabilnosti osnovnoj igri. Bellfaire sa sobom donosi i jedinstvene kartie za igrače sa specijalnim sposobnostima. Svaka frakcija u igri ima jedinstvenu sposobnost, što znači da igrači moraju da prilagode svoj stil igre kako bi na najbolji način iskoristili ove nove i uzbudljive sposobnosti. Ova asimetrična mehanika znači da postoji mnoštvo kombinacija i da dve partije neće biti iste.

Everdell franšiza je poznata po prelepim ilustracijama i fenomenalnim komponentama, što važi i za ovu ekspanziju. Svaki aspekt igre se lepo uklapa sa osnovnom igrom, ali i drugim ekspanzijama, tako da ćete zaista uživati ako želite da igrate sa svima istovremeno.


Društvena igra Evedel: Belfer na boardgamegeek.comEverdel: Belfer
Zaštitite vašu igru MIPL zaštitama za karte
1x Crvena (28 karta veličine 45 x 68mm)
Opšte informacije
Trajanje partije 40-120 minuta
Uzrast 10+
Broj igrača 1-6
Kompleksnost 2.94 / 5
Mehanike igre Card Drafting, Set Collection, Worker Placement
Dizajner James A. Wilson
Jezik izdanja Srpski
Jezička zavisnost Bitan tekst na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Everdel: Belfer
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač MIPL
Zemlja porekla Kina

Video pravila

  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: 760851644838
5,000.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro