Meni
Korpa

Broom Service

Broom Service
Broom Service
Nema na stanju
Broom Service
Broom Service

Opis artikla

Broom Service je klasik društvenih igara u kojem pomerate vaše veštice po tabli sa ciljem da prikupite sastojke za napitke koje želite da napravite. Osnova ove igre su karte koje igrate iz runde u rundu i način na koji ih igrate. Svi igrači kreću sa istih 10 karata, od kojih biraju 4 koje će koristiti za tu rundu.
Prvi igrač će odabrati kartu koju želi da odigra i način na koji želi da je odigra, hrabro ili kukavički. Ukoliko odigra hrabro, ta karta će se ralizovati tek nakon što svi igrači odigraju svoje karte. Ako odabere kukavički, karta će se realizovati odmah. Svi ostali igrači, ukoliko imaju u ruci tu istu kartu, moraju da je odigraju i da odaberu način.
Svih 10 karata rade nešto specijalno i treba čitati kada koju odigrati, kada koju uoptše odabrati da je imate u ruci. Treba odabrati pažnju na event karte koje važe samo za tu rundu! Pobednik igre je onaj igrač koji je nakon 7 rundi sakupio najviše poena.

Društvena igra Broom Service na boardgamegeek.com

Broom Service
Opšte informacije
Trajanje partije 30-75 minuta
Uzrast 10+
Broj igrača 2-4
Kompleksnost 2.40 / 5
Mehanike igre Area Movement, Follow, Hand Management, Pick-up and Deliver, Set Collection, Simultaneous Action Selection, Variable Phase Order
Dizajner Andreas Pelikan, Alexander Pfister
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bitan tekst na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Broom Service
Uvoznik Licence Only
Izdavač Ravensburger
Zemlja porekla Češka
  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG2016
4,200.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro