Meni
Korpa

DC Spyfall

DC Spyfall
DC Spyfall
DC Spyfall
Nema na stanju
DC Spyfall
DC Spyfall
DC Spyfall

Opis artikla

DC Spyfall donosi malo promene u odnosu na običan Spyfall ili Spyfall 2. Naime, smešten je u DC stripski univerzum, gde ćete se nalaziti na 20 novih lokacija poznatih iz stripova i filmova (Arkham Asylum, Hall of Justice, Daily Planet..). Svaki igrač će dobiti kartu lokacije, sme Jokera koji će morati da otrkije gde se nalazi slušajući pitanja i odgovore. Osim toga, ima još novina. Neko od igrača može dobiti kartu sa Harley Quinn. Pošto je Harley smrtno zaljubljena u Jokera, cilj tog igrača će biti da svojim pitanjima/odgovorima pomogne Jokeru, ali neće znati ko je on!

Takođe, postoji još jedan interesantan momenat. U jednoj kombinaciji kartica, svi igrači će dobiti kartu Jokera! Niko neće imati pojma gde se nalazi, pa će morati apsolutno da blefira. Ko prvi svhati da su svi Jokeri, pobeđuje! Sjajan spin-off na dobro oprobanu Spyfall formulu!

Spyfall je jedna od najpopularnijih svetskih party igara. Pravila se uče za 5 minuta, a igra obećava celo veče dobre zabave.

Svi igrači dobiju po karticu lokacije, i svima (osim jednom igraču koji je špijun) piše o kojoj se lokaciji radi. Lokacije su najrazličitije, svemir, cirkus, noćni klub, polarna stanica.. Poenta je da igrači treba da postavljaju pitanja jedan drugom, ali ne previše direktna, kako špijun ne bi posumnjao koji lokaciju imaju svi drugi. Naravno, cilj igrača je da saznaju ko je špijun do kraja. Ako neko na pitanje "Ima li žirafa na ovoj lokaciji" odgovori potvrdno, a radi se recimo o polarnoj stanici, vrlo je dobar kandidat za špijuna.


Vreme trajanja

Mehanika igre

 

40-50 Minuta

 

Acting

Role Playing

Uzrast

Dizajner

 

13+

 

Alexandr Ushan
Matt Hyra

Broj igrača

Jezik izdanja

 

3-8

 

Engleski

Kompleksnost

Jezička zavisnost

 

1.00/5

 

Vrlo malo teksta na komponentama

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro