Meni
Korpa

Everdell

Everdell
Everdell
NOVO
Everdell
Everdell

Opis artikla

U čarobnoj dolini Everdella, ispod gomile visokih stabala, među vijugavim potocima i mahovitim pećinama, civilizacija šumskih životinja se razvija i širi. Od Everfrost-a do Belson-a, tokom godine mnogo ih je dolazilo i odlazilo, ali došlo je vreme da se nasele nove teritorije i formiraju novi gradovi. Bićete vođa jedne grupe životinja koja je spremna upravo za takav zadatak. Postoje zgrade koje treba konstruisati, živahni likovi koje treba upoznati, događaji koje treba da organizovati - pred vama je naporna godina. Da li će sunce najsjajnije zasijati u vašem gradu pre nego što zimi izađe mesec?

Everdell je prelepa društvena igra dinamične izgradnje i rasporeda radnika. Imate mogućnost izvršavanja jedne od 3 akcije tokom poteza (postavljanje radnika, odigravanje karte, pripreme za sledeću sezonu), a igrač koji najbolje isplanira svoje akcije i napravi najprosperitetniji grad će biti pobednik!


Društvena igra Everdell na boardgamegeek.com

Everdell
Opšte informacije
Trajanje partije 40-80 minuta
Uzrast 13+
Broj igrača 1-4
Kompleksnost 2.81 / 5
Mehanike igre Contracts, End Game Bonuses, Hand Management, Income, Open Drafting, Ownership, Set Collection, Solo / Solitaire Game, Variable Set-up, Worker Placement
Dizajner James A. Wilson
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bitan tekst na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Everdell
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Starling Games
Zemlja porekla Kina
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: BG250
9,000.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro