Meni
Korpa

Everdell

Everdell
Everdell
Nema na stanju
Everdell
Everdell

Opis artikla

U čarobnoj dolini Everdella, ispod gomile visokih stabala, među vijugavim potocima i mahovitim pećinama, civilizacija šumskih životinja se razvija i širi. Od Everfrost-a do Belson-a, tokom godine mnogo ih je dolazilo i odlazilo, ali došlo je vreme da se nasele nove teritorije i formiraju novi gradovi. Bićete vođa jedne grupe životinja koja je spremna upravo za takav zadatak. Postoje zgrade koje treba konstruisati, živahni likovi koje treba upoznati, događaji koje treba da organizovati - pred vama je naporna godina. Da li će sunce najsjajnije zasijati u vašem gradu pre nego što zimi izađe mesec?

Everdell je prelepa društvena igra dinamične izgradnje i rasporeda radnika. Imate mogućnost izvršavanja jedne od 3 akcije tokom poteza (postavljanje radnika, odigravanje karte, pripreme za sledeću sezonu), a igrač koji najbolje isplanira svoje akcije i napravi najprosperitetniji grad će biti pobednik!


Društvena igra Everdell na boardgamegeek.com

Everdell
Opšte informacije
Trajanje partije 40-80 minuta
Uzrast 13+
Broj igrača 1-4
Kompleksnost 2.81 / 5
Mehanike igre Contracts, End Game Bonuses, Hand Management, Income, Open Drafting, Ownership, Set Collection, Solo / Solitaire Game, Variable Set-up, Worker Placement
Dizajner James A. Wilson
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bitan tekst na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Everdell
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Starling Games
Zemlja porekla Kina

Video pravila

  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG250
9,000.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro