Meni
Korpa

Detective Charlie

Detective Charlie
Detective Charlie
Detective Charlie
Detective Charlie

Opis artikla

Uvek se nešto čudno dešava na Mistervil ostrvu i Čarli Holmsu je potrebna vaša pomoć da reši slučaj. Razgovarajte sa meštanima, analizirajte dokaze, otkrijte ko je počinilac i ne zaboravite da se vratite u policisku stanicu na vreme za čaj!
Detective Charlie je kooperativna društvena igra za mlađe igrače i njihove roditelje. Na važem potezu moći ćete da bacite kocku i premestite detektiva Čarlija da razgovara sa svedocima. Uz pomoć informacija koje će vam otkriti svedoci vaš cilj je da eliminišete sve osumnjičene dok ne ostane samo jedan. Ako ste doneli sve tačne zaključke poslednji osumnjičeni mora da bude krivac. Ako mislite da ste pravilno rešili slučaj proverite odgovor u koverti. Ako je to vaš osumnjičeni, svaka čast, rešili ste slučaj! Ako nije, ne brinite, bićete uspešniji sledeći put!
Detective Charlie je igra dedukcije koja podstiče razvoj logičkog razmišljanja. U igri se nalazi šest uzbudljivih scenarija prilagođena deci uzrasta od sedam godina i više, koji će predstavljati izazov za celu porodicu.

Detective Charlie
Opšte informacije
Trajanje partije 25 minuta
Uzrast 7+
Broj igrača 1-5
Kompleksnost 1.00/5
Mehanike igre Cooperative Play, Deduction
Dizajner Theo Riviere
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bitan tekst na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Detective Charlie
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač IELLO
Zemlja porekla Kina
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: BG1571
2,600.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro