Meni
Korpa

Between Two Cities - Essential Edition

Between Two Cities - Essential Edition
NOVO

Opis artikla

Between Two Cities - Essential Edition je veoma brza društvena igra za 3 do 7 igrača u kojoj se bukvalno nalazite između dva grada. Gradite oba grada, jedan sa leve a jedan sa desne strane, zajedno sa vašim komšijama koje sede sa vaše leve odnosno desne strane. Draftujete pločice i birate koju ćete u koji grad ugraditi. Partija traje 3 runde i u svakoj krundi biraćete nove pločice. Bodovanje građevina u vašem gradu se specifično boduju. Parkovi moraju biti povezani, fabrike moraju biti što dalje od kuća, treba da imate što više zabave u gradu... Kada saberete poene u oba vaša grada, za vaš rezultat će se uzeti onaj grad koji vam donosi manje poena, te se ne smete fokusirati samo na jedan grad već podjednako raditi na oba vaša grada kako razlika između njih ne bi bila prevelika. Ovaj koncept bodovanja i igre je vrlo unikatan i upravo zbog toga je Between two Cities jedna od najbojih "City building" igara.

Izuzetno zabavna, brza igra za veću grupu ljudi! Morate raditi zajedno, ali pobednik igre će biti samo jedan.

Between Two Cities Essential Edition je novo izdanje ove igre koje sadrži osnovnu igru kao i dodatak Between Two Cities: Capitals u malo većoj kutiji nego što je to ranije bio slučaj.

Društvena igra Between Two Cities - Essential Edition na boardgamegeek.com

Between Two Cities - Essential Edition
Opšte informacije
Trajanje partije 30 minuta
Uzrast 14+
Broj igrača 1-7
Kompleksnost 1.86 / 5
Mehanike igre Closed Drafting, Highest-Lowest Scoring, Set Collection, Simultaneous Action Selection, Solo / Solitaire Game, Tile Placement
Dizajner Matthew O'Malley, Ben Rosset
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Between Two Cities - Essential Edition
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Stonemaier Games
Zemlja porekla Kina
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: BG2107
6,800.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro