Meni
Korpa

Ostali proizvođači

Catapult Feud Catapult Feud
Nema na stanju
Izdavač: Ostali proizvođači Šifra artikla: BG1838
Izgradite zidine, postavite trupe, napunite katapulte i smislite najbolju taktiku da biste pobedili u epskoj borbi! Catapult Feud je društvena igra spretnosti i veštine koja se igra do poslednjeg čoveka! Bukvalno, jer je vaš cilj je da srušite sve protivničke trupe! Kao general, birate jednu od..
5,000.00Din
Clans of Caledonia Clans of Caledonia
Nema na stanju
Izdavač: Ostali proizvođači Šifra artikla: BG931
Clans of Caledonia je jedan od hit naslova koji je prošle godine rasprodat i dugo se čekalo da ponovo stigne. Igra je prvo prodavana isključivo na Kickstarter-u, gde je kreator igre i nagovestio da je ovo igra koju je oduvek hteo da napravi, inspirisana mnogim igrama koje sam voli da igra poput Terr..
7,200.00Din
Izdavač: Ostali proizvođači Šifra artikla: BG1842
Prvi gradovi na Rajni iznikli su od rimskih predstraža koje su branile granicu sa Germanijom. Kao guverner jednog od tih gradova, vaš zadatak je da ga na najbolji mogući način razvijete, dok ga istovremeno i branite od germanskih plemena. Carica Agripina i njen sin Nero će pratiti vaše postupke i od..
7,200.00Din
Harry Potter: Hogwarts Battle Harry Potter: Hogwarts Battle
Nema na stanju
Izdavač: Ostali proizvođači Šifra artikla: BG1460
U društvenoj igri Harry Potter: Hogwarts Battle igrači moraju da ujedine snage kako bi se suprostavili silama zla. U ovoj kooperativnoj kartičnoj igri nalazite se u ulozi jednog od četiri najpopularnija učenika Hogvorta - Harija, Hermione, Rona ili Nevila i cilj vam je da zajedno odbranite školu čar..
7,500.00Din
Jenga Jenga
Nema na stanju
Izdavač: Ostali proizvođači Šifra artikla: BG228
Jenga je čuvena igra u kojoj je cilj da izgradite što višu kulu koristeći drvene pločice. Trik je u tome što materijal za građenje kule (pločice), vadite iz same kule i tako je činite nestabilnijom. Svakim potezom kula je sve viša ali i sve nestabilnija. Na čijem potezu se sruši, taj je izgubio part..
3,300.00Din
Izdavač: Ostali proizvođači Šifra artikla: BG1137
Kriptograf je timska igra šifriranja i komunikacije. Svaki tim prvo mora da dobro interpretira šifru svog enkriptora, a zatim da pokuša da pogodi protivničku šifru. Na početku igre svaki tim u svoj zastor ubaci 4 kartice reči koje su prepoznatljive jedino kada su ubačene u njega zbog posebnih folija..
3,000.00Din
Mage Knight: Ultimate Edition Mage Knight: Ultimate Edition
Nema na stanju
Izdavač: Ostali proizvođači Šifra artikla: BG1076
Mage Knight: Ultimate Edition sadrži osnovnu igru, ekspanzije The Lost Legion, Shades of Tezia i Krang Character, pet novih karata kao i alternativno obojene minijature.U igri Mage Knight vi ste u ulozi jednog od 4 moćna vitezova čarobnjaka i cilj vam je da istražite i pokorite univerzum k..
19,000.00Din
Parks Parks
Nema na stanju
Izdavač: Ostali proizvođači Šifra artikla: BG1513
U društvenoj igri Parks igrači su planinari koji šetaju različitim stazama tokom četiri godišnja doba. Dok su na stazi planinari će sakupljati uspomene na mesta koja koja su posetili. Ove uspomene predstavljaju različiti tokeni resursa poput planina, šuma, divljih životinja i drugo. Prikupljanje od..
6,500.00Din
Res Arcana Res Arcana
Nema na stanju
Izdavač: Ostali proizvođači Šifra artikla: BG1598
Res Arcana je kartična društvena igra autora Tomas Leman, koji je najpoznatiji po svojoj igri Race for the Galaxy, jednoj od najpoznatijih i najboljih engine building igara. Res Arcana je smeštena u magični svet, u kom dva do četiri igrača predstavljaju različite čarobnjake. U visokoj kuli alhemičar..
5,000.00Din
Izdavač: Ostali proizvođači Šifra artikla: OS088
Prozirne kesice za za zaštitu karata koje se koriste u različitim društvenim igrama.Veličina: 41x63mmKoličina: 100 komadaIgre za koje se koriste: Arkham HorrorBattlestar Galactica (small)Black Sheep Cave TrollDungeon TwisterGalloping PigsHare & TortoiseRed November Star Wars: X-Wing Mi..
250.00Din
Prikaz 1 do 10 od 10 (1 Strana)