Meni
Korpa

Ostali proizvođači

Izdavač: Ostali proizvođači Šifra artikla: BG1531
Napravite asocijaciju od kockica – ona može da bude reč, mesto, lik, naslov knjige ili filma - sve je moguće! Kako napredujete u igri, povećava se broj kockica koje treba da povežete, što povećava težinu ali i zabavu! 10 Dice je jako zabavna i brza društvena igra asocijacija koja ima kompetativn..
2,800.00Din
Call to Adventure Call to Adventure
Nema na stanju
Izdavač: Ostali proizvođači Šifra artikla: BG1578
Da li ste ikada poželeli da odigrate celu D&D kampanju za samo jedno veče? Kampanju u kojoj svi igrači mogu da krenu potpuno drugačijim i često suprotnim putem? Ovo je društvena igra koja će vam ispuniti tu želju. Call to Adventure je brza kartična igra, jednostavnih pravila, u kojoj s..
5,500.00Din
Izdavač: Ostali proizvođači Šifra artikla: BG1579
Izgradite zidine, postavite trupe, napunite katapulte i smislite najbolju taktiku da biste pobedili u epskoj borbi! Catapult Kingdoms je društvena igra spretnosti i veštine koja se igra do poslednjeg čoveka! Bukvalno, jer je vaš cilj je da srušite sve protivničke trupe! Kao general, birate jedn..
6,200.00Din
Clans of Caledonia Clans of Caledonia
Nema na stanju
Izdavač: Ostali proizvođači Šifra artikla: BG931
Clans of Caledonia je jedan od hit naslova koji je prošle godine rasprodat i dugo se čekalo da ponovo stigne. Igra je prvo prodavana isključivo na Kickstarter-u, gde je kreator igre i nagovestio da je ovo igra koju je oduvek hteo da napravi, inspirisana mnogim igrama koje sam voli da igra poput Terr..
7,200.00Din
Dinosaur Island Dinosaur Island
Nema na stanju
Izdavač: Ostali proizvođači Šifra artikla: BG1583
U društvenoj igri Dinosaur Island, igrači će morati da skupljaju, izučavaju i uspešno kombinuju DNK izumrlih vrsta dinosaurusa da bi ponovo oživeli ova praistorijska bića! Igrači se nadmeću u izgradnji najuzbudljivijeg tematskog parka da bi privukli najviše posetioca na početku svake sezone.Da ..
8,000.00Din
Funkoverse Game of Thrones Funkoverse Game of Thrones
Nema na stanju
Izdavač: Ostali proizvođači Šifra artikla: BG1551
Napokon svetski popularne Funko figure dobijaju svoju novu namenu. Funkoverse predstavlja društvenu igru koja koristi ove veoma prepoznatljive figure, i obuhvata ogromanu količinu likova iz različitih univerzuma video igara, stripova, filmova..Funkoverse Game of Thrones predstavlja Funko Pop društve..
4,800.00Din
Harry Potter: Hogwarts Battle Harry Potter: Hogwarts Battle
Nema na stanju
Izdavač: Ostali proizvođači Šifra artikla: BG1460
U društvenoj igri Harry Potter: Hogwarts Battle igrači moraju da ujedine snage kako bi se suprostavili silama zla. U ovoj kooperativnoj kartičnoj igri nalazite se u ulozi jednog od četiri najpopularnija učenika Hogvorta - Harija, Hermione, Rona ili Nevila i cilj vam je da zajedno odbranite školu čar..
7,200.00Din
Jenga Jenga
Nema na stanju
Izdavač: Ostali proizvođači Šifra artikla: BG228
Jenga je čuvena igra u kojoj je cilj da izgradite što višu kulu koristeći drvene pločice. Trik je u tome što materijal za građenje kule (pločice), vadite iz same kule i tako je činite nestabilnijom. Svakim potezom kula je sve viša ali i sve nestabilnija. Na čijem potezu se sruši, taj je izgubio part..
3,300.00Din
Madeira Madeira
Nema na stanju
Izdavač: Ostali proizvođači Šifra artikla: BG512
Madeira je ostrvo koje su Portugalci otrkili u 15. veku i smatra se jednom od okosnica velikog portugalskog carstva. Ovo ostrvo je bilo bogato drvetom, pa je to bio glavni posao na ostrvu. Nakon što su šume raskrčene plantaže šećerne trske su bile veoma unosan posao. Međutim kako je šećer krenuo da ..
6,500.00Din
Mage Knight: Ultimate Edition Mage Knight: Ultimate Edition
Nema na stanju
Izdavač: Ostali proizvođači Šifra artikla: BG1076
Mage Knight: Ultimate Edition sadrži osnovno izdanje, The Lost Legion, Shades of Tezia i Krang Character dodatke, pet novih kartica kao i alternativno obojene minijature.U igri Mage Knight vi ste u ulozi jednog od 4 moćna Mage Knight-a (viteza kome ni magija nije strana) sa ciljem da istražite ..
13,500.00Din
Parks Parks
Nema na stanju
Izdavač: Ostali proizvođači Šifra artikla: BG1513
U društvenoj igri Parks igrači su planinari koji šetaju različitim stazama tokom četiri godišnja doba. Dok su na stazi planinari će sakupljati uspomene na mesta koja koja su posetili. Ove uspomene predstavljaju različiti tokeni resursa poput planina, šuma, divljih životinja i drugo. Prikupljanje od..
7,200.00Din
Res Arcana Res Arcana
Nema na stanju
Izdavač: Ostali proizvođači Šifra artikla: BG1598
Res Arcana je kartična društvena igra autora Tomas Leman, koji je najpoznatiji po svojoj igri Race for the Galaxy, jednoj od najpoznatijih i najboljih engine building igara. Res Arcana je smeštena u magični svet, u kom dva do četiri igrača predstavljaju različite čarobnjake. U visokoj kuli alhemičar..
5,000.00Din
Prikaz 1 do 12 od 21 (2 Strana)