Meni
Korpa

Ostali proizvođači

Izdavač: Ostali proizvođači Šifra artikla: BG1531
Napravite asocijaciju od kockica – ona može da bude reč, mesto, lik, naslov knjige ili filma - sve je moguće! Kako napredujete u igri, povećava se broj kockica koje treba da povežete, što povećava težinu ali i zabavu! 10 Dice je jako zabavna i brza društvena igra asocijacija koja ima kompetativn..
2,800.00Din
Izdavač: Ostali proizvođači Šifra artikla: BG1543
U društvenoj igir Air, Land and Sea dva igrača vode niz bitaka, sa ciljem da kontrolišu dve od tri ratne pozornice (vazduh, kopno i more) nakon što su oba igrača odigrala sve svoje karte, ili da ubede protivnika da se povuče!Kao vrhovni komandant vojnih s..
2,000.00Din
Altiplano Altiplano
Nema na stanju
Izdavač: Ostali proizvođači Šifra artikla: BG790
Altiplano je igra koja nam dolazi od dizajnera igre Orleans i praktično predstavlja njegov nastavak. Tematski ne, pošto je igra smeštena u Južnoj Americi, u Andima gde uslovi za život nisu baš lagani pa ćete pažljivo morati da planirate kako bi uspeli da dobijete sve resurse. Sve je zelenije, š..
6,800.00Din
Izdavač: Ostali proizvođači Šifra artikla: BG1308
Brass: Lancashire, koji je 2007. godine objavljen pod nazivom Brass, je ozbiljna euro ekonomska igra koja vas stavlja u ulogu preduzetnika na području Engleske u doba industrijske revolucije. Gradićete fabrike pamuka, uglja i čelika, izvoziti ih kroz luke i zakupljivati brodove sve kako bi ostvarili..
9,000.00Din
Call to Adventure Call to Adventure
Nema na stanju
Izdavač: Ostali proizvođači Šifra artikla: BG1578
Da li ste ikada poželeli da odigrate celu D&D kampanju za samo jedno veče? Kampanju u kojoj svi igrači mogu da krenu potpuno drugačijim i često suprotnim putem? Ovo je društvena igra koja će vam ispuniti tu želju. Call to Adventure je brza kartična igra, jednostavnih pravila, u kojoj s..
5,500.00Din
Izdavač: Ostali proizvođači Šifra artikla: BG1579
Izgradite zidine, postavite trupe, napunite katapulte i smislite najbolju taktiku da biste pobedili u epskoj borbi! Catapult Kingdoms je društvena igra spretnosti i veštine koja se igra do poslednjeg čoveka! Bukvalno, jer je vaš cilj je da srušite sve protivničke trupe! Kao general, birate jedn..
6,200.00Din
Izdavač: Ostali proizvođači Šifra artikla: BG218
Cerebria je dinamična, timski zasnovana društvena igra u kojoj su igrači u ulogama Duhova koji predstavljaju dobro i zlo. Te suprotstavljene sile - dve strane ljudske prirode - bore se za kontrolu i oblikovanje "Unutrašnjeg sveta", metaforičkog prikaza evoluirajuće ličnosti. Cerebria predstavlja je..
8,800.00Din
Izdavač: Ostali proizvođači Šifra artikla: BG1453
Champions of Midgard je društvena igra u kojoj su igrači u ulozi vođa vikinških klanova, koji pomoću postavljanja radnika i bacanja kockica pomažu u odbrani velike Vikinške luke od pretnje trolova, draugra i ostalih zveri iz Nordijske mitologije. Savladavanjem ovih epskih zveri igrači osvajaju slavu..
7,800.00Din
Clans of Caledonia Clans of Caledonia
Nema na stanju
Izdavač: Ostali proizvođači Šifra artikla: BG931
Clans of Caledonia je jedan od hit naslova koji je prošle godine rasprodat i dugo se čekalo da ponovo stigne. Igra je prvo prodavana isključivo na Kickstarter-u, gde je kreator igre i nagovestio da je ovo igra koju je oduvek hteo da napravi, inspirisana mnogim igrama koje sam voli da igra poput Terr..
7,200.00Din
Clinic Deluxe Edition Clinic Deluxe Edition
Nema na stanju
Izdavač: Ostali proizvođači Šifra artikla: BG1216
Vreme trajanjaMehanika igre 60-150 Minuta Pick up and DeliverTile PlacementUzrastDizajner 12+ Alban ViardBroj igračaJezik izdanja 1-4 EngleskiKompleksnostJezička zavisnost 4.08/5 Bez teksta na komponentamaDruštvena igra Clinic Deluxe Edition na boardgamegeek.c..
8,200.00Din
Izdavač: Ostali proizvođači Šifra artikla: BG1217
Clinic Deluxe Edition - The Extension je dodatak za igru Clinic Deluxe Edition.Vreme trajanjaMehanika igre 60-150 Minuta  Pick up and DeliverTile PlacementUzrastDizajner 12+ Alban ViardBroj igračaJezik izdanja 1-4 EngleskiKompleksnostJezička zavisnost&nbs..
4,800.00Din
Izdavač: Ostali proizvođači Šifra artikla: BG1478
Colt Super Express predstavlja varijaciju na nagrađivanu igru Colt Express. Ovog puta u dosta kompaktnijem izdanju, Colt Super Express ćete uvek moći poneti sa sobom. Trajanje partije je skraćeno, ali mehanike su uglavnom sve i dalje prisutne.Da li možete biti jedini bandit koji će ostati na vozu ka..
2,000.00Din
Prikaz 1 do 12 od 115 (10 Strana)