Meni
Korpa

The Resistance: Avalon

The Resistance: Avalon
The Resistance: Avalon
Nema na stanju
The Resistance: Avalon
The Resistance: Avalon

Opis artikla

The Resistance: Avalon je samostalna igra i ne zahteva osnovni The Resistance da bi igrali. Međutim, igre su kompatibilne tako da se mogu kombinovati.

The Resistance je igra karaktera. To je igra laganja, prevare i glume. Morate da čitate ljude a da istovremeno ne odajete informacije o sebi. Pravila možete da naučite za 15 minuta, ali da bi postali majstor ove igre, biće Vam potrebno vreme..

Igra deli igrače u dva tima - vitezove i sile zla. Vitezovi moraju da odu na 5 misija, dok sile zla treba da sabotiraju 3 od tih 5. Međutim, problem je u tome što članovi Viteškog reda ne znaju ko su zlice! Moraju to da saznaju, ali taj zadatak uopšte nije lak.. Ni najmanje! Sile zla će lagati, optuživaće članove Viteškog reda da su oni sami zli i iskvareni, i u treptaju oka ste u gomili problema, gde ne možete da razaznate ko je ko . 

Najbolji deo ove igre je što ne može da Vam dosadi. Ukoliko promenite društvo sa kojim igrate, osećaj je kao da igrate igru prvi put. Ovo je savršena igra za društvo od 5 i više ljudi, koji se dobro poznaju.


Društvena igra The Resistance: Avalon na boardgamegeek.com

The Resistance: Avalon
Opšte informacije
Trajanje partije 30 minuta
Uzrast 13+
Broj igrača 5-10
Kompleksnost 1.76 / 5
Mehanike igre Finale Ending, Hidden Roles, Roles with Asymmetric Information, Simultaneous Action Selection, Team-Based Game, Traitor Game, Variable Player Powers, Voting
Dizajner Don Eskridge
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Vrlo malo teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra The Resistance: Avalon
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Indie Boards & Cards
Zemlja porekla Kina
  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG187
3,000.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro