Meni
Korpa

The Resistance: Avalon

The Resistance: Avalon
The Resistance: Avalon
Nema na stanju
The Resistance: Avalon
The Resistance: Avalon

Opis artikla

The Resistance: Avalon je samostalna igra i ne zahteva osnovni The Resistance da bi igrali. Međutim, igre su kompatibilne tako da se mogu kombinovati.

The Resistance je igra karaktera. To je igra laganja, prevare i glume. Morate da čitate ljude a da istovremeno ne odajete informacije o sebi. Pravila možete da naučite za 15 minuta, ali da bi postali majstor ove igre, biće Vam potrebno vreme..

Igra deli igrače u dva tima - vitezove i sile zla. Vitezovi moraju da odu na 5 misija, dok sile zla treba da sabotiraju 3 od tih 5. Međutim, problem je u tome što članovi Viteškog reda ne znaju ko su zlice! Moraju to da saznaju, ali taj zadatak uopšte nije lak.. Ni najmanje! Sile zla će lagati, optuživaće članove Viteškog reda da su oni sami zli i iskvareni, i u treptaju oka ste u gomili problema, gde ne možete da razaznate ko je ko . 

Najbolji deo ove igre je što ne može da Vam dosadi. Ukoliko promenite društvo sa kojim igrate, osećaj je kao da igrate igru prvi put. Ovo je savršena igra za društvo od 5 i više ljudi, koji se dobro poznaju.


Vreme trajanja

Mehanika igre

 

30 Minuta

 

Hidden Traitor
Partnerships
Voting

Uzrast

Dizajner

 

13+

 

Don Eskridge

Broj igrača

Jezik izdanja

 

5-10

 

Engleski

Kompleksnost

Jezička zavisnost

 

1.62/5

 

Vrlo malo teksta na komponentama

Društvena igra The Resistance: Avalon na boardgamegeek.com

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro