Meni
Korpa

Frostpunk: The Board Game

Frostpunk: The Board Game
Frostpunk: The Board Game
USKORO Nema na stanju
Frostpunk: The Board Game
Frostpunk: The Board Game

Opis artikla

Frostpunk: The Board Game je kooperativna društvena igra  koja se odvija u postapokaliptičnom svetu u kojem je Zemlja zaleđena. Igrači moraju da sarađuju kako bi upravljali gradom i proširili ga, ali i zbrinuli svoje građane.

Igra uključuje modularnu tablu koja predstavlja grad, kao i različite karte, tokene i figure. Svaki igrač preuzima određenu ulogu, poput vođe, inženjera ili izviđača, i ima jedinstvene sposobnosti i odgovornosti. Jedan od interesantnih aspekata društvene igre Frostpunk  je mehanika „Nada”, koja predstavlja emocionalno blagostanje građana. Igrači mogu da donosu odluke koje će negativno uticati na njihove građane, i zbog toga nivo nade može da se smanji, što otežava održavanje reda i produktivnosti u gradu.

Društvena igra Frostpunk je nastala na osnovu video igra iz 2018. godine. Ova adaptacija u društvenu igru je očarala kako ljubitelje originalne video igre, tako i igrače koji nisu imali nikakvog kontakta sa video igrom.


Društvena igra Frostpunk: The Board Game na boardgamegeek.com

Frostpunk: The Board Game
Opšte informacije
Trajanje partije 120-150 minuta
Uzrast 16+
Broj igrača 1-4
Kompleksnost 4.30 / 5
Mehanike igre Action/Event, Cooperative Game, Cube Tower, Modular Board, Scenario / Mission / Campaign Game, Solo / Solitaire Game, Worker Placement, Different Worker Types
Dizajner Adam Kwapiński
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bitan tekst na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Frostpunk: The Board Game
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Glass Cannon Unplugged
Zemlja porekla Kina

Video pravila

  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG1857
13,200.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro