Meni
Korpa

Abyss Conspiracy

Abyss Conspiracy
Abyss Conspiracy
Abyss Conspiracy
Abyss Conspiracy
Nema na stanju
Abyss Conspiracy
Abyss Conspiracy
Abyss Conspiracy
Abyss Conspiracy

Opis artikla

Zavere i korupcija su normalna pojava u večnoj tami dubokih voda kraljevstva Bezdan, a vi se nalaze u samom srcu stalne borbe za vlast. Vaši protivnici neumorno kuju zavere da bi stekli uticaj. Da biste osvojili većinu u Veću morate da okupite najmoćnije lordove pre nego što ih vaši protivnici potkupe. Možete li da izbegnete zavere svojih rivala i da uspostavite svoju vlast nad podvodnim kraljevstvom?

Abyss Conspiracy je samostalna kartična igra smeštena u fantastični, podvodni svet društvene igre Abyss.

Špil karata u ovoj igri se sastoji od karata u pet različitih boja, po 12 karata u svakoj boji, numerisanih od 0 do 6. Tokom igre svaki igrač draftuje karte i pravi obrnutu piramidu. Prvi red mora da se sastoji od pet karata u nizu, sledeći od četiri, pa od tri i tako dalje. Na svom potezu igrač može da povuče od 1 do 3 karte sa vrha špila i da izabere jednu od njih da doda u svoju piramidu, u red koji trenutno pravi. Ostale karte mora da postavi pored špila, razvrstane po bojama. Alternativno može da pokupi sve karte jedne boje, koje se nalaze pored špila, i da ih doda u svoj red.

Čim se na kartama igrača nađu dva ista ili tri različita ključa, on uzima ili otkrivenu kartu lokacije ili kartu sa vrha špila karata lokacija i postavlja je na krajnju levu kartu sa ključem. Karte lokacija uvećavaju vrednost karata, a mogu da imaju i specijalne sposobnosti.

Igra se završava čim jedan igrač kompletira piramidu i tada se odvija završno bodovanje. Za svaku boju, osvajate onoliko poena koliko vam nosi najvrednija karta u toj boji. Dodatno, za svaku boju, igrači boduju najveću grupu karata u svojoj piramidi i dobijaju po 3 poena za svaku kartu. Takođe, igrač koji ima najviše bisera na kartama osvaja još 5 poena. Igrač sa najviše poena je pobednik!

Društvena igra Abyss Conspiracy na boardgamegeek.com


Abyss Conspiracy
Opšte informacije
Trajanje partije 30 minuta
Uzrast 8+
Broj igrača 2-4
Kompleksnost 1.81 / 5
Mehanike igre Card Drafting, Pattern Building, Set Collection, Tile Placement
Dizajner Bruno Cathala, Charles Chevallier
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Abyss Conspiracy
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Bombyx
Zemlja porekla Kina

Video pravila

  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG1632
2,400.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro