Meni
Korpa

Air, Land and Sea

Air, Land and Sea
Air, Land and Sea
Nema na stanju
Air, Land and Sea
Air, Land and Sea

Opis artikla

društvenoj igir Air, Land and Sea dva igrača vode niz bitaka, sa ciljem da kontrolišu dve od tri ratne pozornice (vazduh, kopno i more) nakon što su oba igrača odigrala sve svoje karte, ili da ubede protivnika da se povuče!


Kao vrhovni komandant vojnih snaga vaše zemlje, morate pažljivo da rasporedite svoje snage na tri moguća ratne zone. Redosled igranja borbenih karta je od velikog značajaali i način na koji ih igrate. Sve karte mogu da se odigraju licem prema gore ili licem prema dole. Igranje karte licem prema gore aktivira njenu taktičku sposobnost, ali karta mora da se odigra u odgovarajuću zonu. Karte okrenute licem prema dole su džoker karte i mogu da se odigraju u bilo koju zonu, ali uvek imaju snagu samo 2 i ne možete da aktivirate njihove taktičke sposobnosti.


Na početku svake bitke dobićete šest karata. Tokom bitke nećete izvlačiti dodatne karte, pa svoju strategiju morate da formirate samo na osnovu tih šest karata. Igrači naizmenično igraju borbene karte jednu po jednu, sve dok se ne odigraju sve karte, ili jedan igrač odluči da se povuče. Ne morate da nastavite bitku do samog kraja. Ponekad je možda najbolje da se povučete kako biste protivniku uskratili potpunu pobedu! U strateškoj igri Air, Land and Sea izgubljena bitka može na kraju da znači pobeda u ratu! Poeni se dodeljuju na kraju svake bitke na osnovu rezultata, a prvi igrač sa 12 poena dobija rat!


Društvena igra Air, Land & Sea na boardgamegeek.com

Air, Land and Sea
Opšte informacije
Trajanje partije 15-30 minuta
Uzrast 14+
Broj igrača 2
Kompleksnost 1.76 / 5
Mehanike igre Card Play, Conflict Resolution, Hand Management
Dizajner Jon Perry
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bitan tekst na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Air, Land and Sea
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Arcane Wonders
Zemlja porekla Kina
  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG1543
2,000.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro