Meni
Korpa

10 Dice

10 Dice
10 Dice
10 Dice
10 Dice
10 Dice
10 Dice

Opis artikla

Napravite asocijaciju od kockica – ona može da bude reč, mesto, lik, naslov knjige ili filma - sve je moguće! Kako napredujete u igri, povećava se broj kockica koje treba da povežete, što povećava težinu ali i zabavu!

10 Dice je jako zabavna i brza društvena igra asocijacija koja ima kompetativnu i kooperativnu varijantu. Za kompetativnu varijantu igre potrebno vam je najmanje četiri igrača, podijeljena u dva tima. Uzmite 10 nasumičnih kockica i bacite ih. Sad ćete imati 10 reči! Koliko kockica koristite za pravljenje asocijacije zavisi od polja na tabli na kojem se nalazite. Jednom kada smislite asocijaciju, uzmite kockice i stavite ih ispred sebe. Morate svima da date do znanja koliko reči čini vaša asocijacija. Vaši saigrači imaju 30 sekundi za jedan pokušaj da daju tačan odgovor. Na primer, ako su reči na kockicama „žuto“, „nebo“ i „vruće“ - odgovor bi bio sunce! Vaši saigrači su dali tačan odgovor? Savršeno! Vaš tim napredujete jedno polje na tabli. Pogrešan odgovor? Šteta. Drugi tim dobija 30 sekundi da da da odgovor. Ako pogode, ukrali su vašu asocijaciju i oni napreduju jedno polje. Prvi tim koji stigne do polja na sredini table, pobeđuje!

U kooperativnoj varijanti igre, za koju su potrebna najmanje dva igrača, cilj vam je da zajedno popunite kockicama kvadrat 3x3. Svaka kockica koju postavite u kvadrat mora da čini asocijaciju sa svim ortogonalno susednim kockicama, koju će vaši saigrači morati da pogode iz prve. Kao i u kooperativnoj varijanti, što više igra odmiče, sva je više kockica na tabli i teže je da pronađete asocijaciju. Ako imate pet pogrešnih odgovora pre nego što postavite svih devet kockica izgubili ste!   

Društvena igra 10 Dice na boardgamegeek.com

10 Dice
Opšte informacije
Trajanje partije 30 minuta
Uzrast 10+
Broj igrača 2-8
Kompleksnost 1.00 / 5
Mehanike igre Communication Limits, Dice Rolling, Team-Based Game
Dizajner Yves Hirschfeld, Thierry Saeys
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bitan tekst na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra 10 dice
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Act in Games
Zemlja porekla Poljska
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: BG1531
2,800.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro