Meni
Korpa

Baobab

Baobab
Baobab
Baobab
BESTSELER
Baobab
Baobab
Baobab

Opis artikla

Baobab je jedna izuzetno zabavna društvena igra u kojoj će sigurno uživati svi uzrasti igrača. Pred vama je Baobab, drvo sa debelim stablom i vrlo malom krošnjom. Međutim, nema puno drveća u okolini, pa su svi baš odlučili da se nasele na to jedno drvo. Tu su pčele, zmije, majmuni, slepi miševi, tukani i po neki gepard, (tu je i kameleon, samo ga ne vidite!)... i svi su baš odlučili da se popnu na taj jedan Baobab!

U ovoj igri se korisni kutija (tj. metalna konzerva) u kojoj igra dolazi. Svaki igrač vuče od jedne do tri karte i cilj mu je da ih spusti na krošnju Baobaba. Međutim, svaka karta ima posebna pravila za spuštanje. Tukan će doleteti, slepi miš će sleteti po mraku (zatvorenih očiju), na pčele neće smeti niko da sledi dok će majmuni želeti da vise sa ivice. Kako budete dodavali karte u krošnju vašeg Baobaba, krošnja će biti sve veća i lepša, ali i nestabilnija! Zato pažljivo, pošto svaka životinja (karta) koju oborite sa Baobaba vam se broji kao minus poeni.

Neverovatno šarmantna igra koje je nas osvojila svojim nesvakidašnjim dizajnom i jednostavnim i izazovnim načinom igranja. Sigurni smo da će oduševiti i vas!Pravila na srpskom jeziku


Društvena igra Baobab na boardgamegeek.com


Baobab
Opšte informacije
Trajanje partije 10-15 minuta
Uzrast 6+
Broj igrača 2-4
Kompleksnost 1.19 / 5
Mehanike igre Hand Management
Dizajner Josep M. Allué
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Baobab
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Blue Orange Games
Zemlja porekla Kina
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: BG798
1,600.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro