Meni
Korpa

Alma Mater

Alma Mater
Alma Mater
Nema na stanju
Alma Mater
Alma Mater

Opis artikla

Alma Mater je još jedna odlična društvena igra dizajnerskog tima koji stoji iza briljantne Coimbre, koja vas vodi u doba renesanse i stavlja u ulogu direktora univerziteta. 


Produkcija igre Alma Mater je fantastična. Komponente su vrhunske, a uložak u kojem stoje odličan. Svaki igrač ima veoma praktičnu dvoslojnu tablu koja predstavlja njegov univerzitet. Da bi bili uspešni u vođenju univerziteta, moraće da angažuju predavače, regrutuju studente i objavljuju naučne radove. Radove predstavljaju fantastične minijaturne plastične knjige. Vaši radovi imaju korice u vašoj boji, ali tokom igre će vam biti potrebni i radovi drugih igrača. U svakoj rundi vrednovaće se radovi, a najveću vrednost imaju radovi koji se koriste za regrutovanje novih studenata. Radovi se takođe koriste za regrutovanje predavača, a ako ste prvi igrač koji to radi za određeni predmet, radovi koje iskoristite će odrediti cenu za ostale igrače. Pored upravljanja zalihama papira, pažljivo mora da se postupa i sa novcem, a sticanje dodatnih prihoda može da bude od velike pomoći.


Postavljanje radnika je jedna od glavnih mehanika u igri i ima mnogo različitih elemenata koji moraju da se uzmu u obzir. Alma Mater podstiče više interakcije među igračima od drugih igara u evro stilu i čini to na dobar način. Ne radi se toliko o tome da budete zli prema protivnicima, već da im date priliku da rade sa vama... nakratko!


Društvena igra Alma Mater na boardgamegeek.com

Alma Mater
Opšte informacije
Trajanje partije 90-150 minuta
Uzrast 14+
Broj igrača 2-4
Kompleksnost 3.77 / 5
Mehanike igre Drafting, Hand Management, Tile Placement, Worker Placement
Dizajner Acchittocca, Flaminia Brasini, Virginio Gigli, Stefano Luperto, Antonio Tinto
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Vrlo malo teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Alma Mater
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Eggertspiele
Zemlja porekla Kina

Video pravila

  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG1577
8,500.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro