Meni
Korpa

Disney Villainous

Disney Villainous
Disney Villainous
NOVO
Disney Villainous
Disney Villainous

Opis artikla

Disney Villainous je igra u kojoj imate mogućnost da uđete u ulogu najpoznatijih zloća iz Disney univerzuma i potrudite se da budete najzlobniji među njima! Svaki od likova ima svoju zasebnu tablu, zaseban špil karata kao i svoju figuricu. Takođe, svaki lik ima svoje posebne uslove kako će doći do pobede. Karte u vašem špilu su jedinstvene za vas i tematski vezane za vašeg lika, to će biti lokacije, pomagaći i druge.

Pored ovih karata, postoji i špil sudbine, koji je povezan sa likom kog igrate, gde su heroji i predmeti iz sveta vašeg zlice, koje će ostali igrači koristiti protiv vas.

U ovoj igri dolaze sledeći likovi: Džafar iz Aladina, Ursula iz Male Sirene, Grdana iz Uspavane Lepotice, Princ Džon iz Robinu Huda i Kraljica Srca iz Alise.

Bez obzira kog lika odabertete, iz ove ili iz neke od drugih Villainous igara, sve mogu da se kombinuju i igraju u izboru najlošijeg (i pobedničkog) zloće!

Ovo je vrlo tematska i ne preterano komplikovana igra čiju osnovu čine karte u kojoj ćete se dobro zabaviti u pokušaju da budete ziliji od vaših saigrača.


Disney Villainous
Opšte informacije
Trajanje partije 45-120 minuta
Uzrast 10+
Broj igrača 2-6
Kompleksnost 2.48 / 5
Mehanike igre Hand Management
Dizajner Prospero Hall
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bitan tekst na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Disney Villainous
Uvoznik Licence Only
Izdavač Ravensburger
Zemlja porekla Kina

Video pravila

  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: 4005556262953
6,500.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro