Meni
Korpa

7 Wonders Duel

7 Wonders Duel
7 Wonders Duel
7 Wonders Duel
7 Wonders Duel
7 Wonders Duel
BESTSELER Nema na stanju
7 Wonders Duel
7 Wonders Duel
7 Wonders Duel
7 Wonders Duel
7 Wonders Duel

Opis artikla

Društvena igra 7 Wonders Duel je jedna od najboljih igara za dva igrača. Igra 7 Wonders Duel je 2015. godine pokupio gotovo sve moguće nagrade u kategoriji igara za 2 igrača i vrlo brzo se popeo na lestvici najpopularnijih igara uopšte.

7 Wonders Duel se ne oslanja na klasičan draft u kojem svaki igrači bira jednu kartu, a zatim ostale karte daje igraču pored sebe. Umesto toga, dizajner igre 7 Wonders, Antoan Bauza se udružio sa Brunom Katalom da bi osmislili drugačiji način draftovanja karata, primereniji igri za dva igrača, i možemo reći da su u potpunosti uspeli!

7 Wonders Duel se igra tri runde, odnosno tri doba. Na početku svakog doba karte se nasumično postavljaju u zajednički talon, nalik piramidi, tako da delimično pokrivaju jedna drugu. Većina njih je okrenuta licem prema dole, dok su one na  najnižem nivou okrenute licem prema gore. Kategorije karata će biti poznate onima koji su igrali 7 Wonders (zelene - naučne karte, smeđe / sive - resursi, crvene karte - vojska i tako dalje). Igrači mogu da uzmu bilo koju kartu iz piramide, koju mogu da plate, kako bi je dodali u svoj grad - ali samo ako je karta otkrivena i ni jedna druga karta se ne nalazi preko nje. Kako igrači uzimaju karte, tako se nove otkrivaju. To omogućava igračim da pažljivo planiraju poteze i da pokušaju da nateraju protivnika da skloni karte koje će im omogućiti da uzmu tačno onu kartu koju žele!

Za razliku od igre 7 Wonders u Duelu igrači mogu da pobede pre nego što se završi treće doba. Igrač može da osvoji vojnu pobedu tako što će vojnog pijuna dovesti do protivničkog grada. Takođe, može da ostvari naučnu pobedu tako što će sakupiti svih šest različitih naučnih simbola. Zbog toga ćete morati pažljivo da pratite koje karte protivnik uzima! Ako do kraja treće runde nije ispunjen nijedan od ovih uslova za pobedu, tada se sabiraju svi poeni i igrač sa više poena je pobednik.

Izazovna, brza i potpuno spektakularna, 7 Wonders Duel je izuzetna, strateška društvena igra za dva igrača. Neprestano morate da vodite računa o vojnom i naučnom napretku protivnika, ali i da ih sprečavate da uzmu resurse koji su im potrebni za izgradnju svetskih čuda. Ako uspete da upravljate svim ovim, a da ne izgubite sopstvenu strategiju, na pravom putu ste da pobedite!


7 Wonders Duel drustvena igra na boardgamegeek.com

7 Wonders Duel
Opšte informacije
Trajanje partije 30 minuta
Uzrast 10+
Broj igrača 2
Kompleksnost 2.22 / 5
Mehanike igre Card Drafting, Layering, Set Collection, Sudden Death Ending, Tug of War
Dizajner Antoine Bauza, Bruno Cathala
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra 7 Wonders Duel
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Repos Production
Zemlja porekla Kina

Video pravila

  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: 5425016922231
3,600.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro