Meni
Korpa

Šerif od Notingema

Šerif od Notingema
Šerif od Notingema
BESTSELER Nema na stanju
Šerif od Notingema
Šerif od Notingema

Opis artikla

Šerif od Notingema je novo Mipl izdanje na srpskom jeziku. Predstavljamo vam svetski bestseler, igru trgovanja, dogovaranja, švercovanja i muljanja.

Sheriff of Nottingham (Second Edition) je novo izdanje svetski poznate hit igre. Ovog puta dolazi sa blago popravljenim pravilima i automatski uključenim šestim igračem. Takođe, u osnovnu igru su sada uključeni i dodaci Crne pijace i Šerifovih pomoćnika.

Princ Džon dolazi u Notingem! Ovo je odlična prilika da se skupe svi trgovci iz okoline i da pokušaju da prodaju svoje proizvode dok je princ u poseti. Pre nego što mogu da prodaju svoje proizvode, trgovci (igrači) moraju prva da uđu u Notingem, na čijim kapijama ih čeka Notingemski Šerif!

Da li će trgovci ići na sigurno, pa će u svoje vreće smestiti uobičajne (legalne) stvari kao što su jabuke, sir, pilići... ili će se odlučiti na malo opasniji put i pored pilića pokušati da prošvercuju i poneki začin ili možda samostrel.. Trgovci moraju imati na umu da sva roba prolazi kroz Šerifovu inspekciju, tako da on može odlučiti da li će preglati njihovu vreću ili ne, a ako je pregleda i u njoj nađe nešto nedozvoljeno, to će konfiskovati i zadržati za sebe!

U svakom krugu, sem uloge trgovca, igrači će se naći u ulozi Šerifa. Tada morate pažljivo da pazite na vaše suigrače, da dobro procenite ko je iskren, a ko pokušava da vas slaže i prošvercuje nešto u grad. Neki igrači će pokušati da vas nagovore da u njihovoj vreći nema ništa ilegalno. Neki će pokušati da vas podmite da njihovu vreću ne gledate, dok će drugi platiti dodatno da pregledate nečiju tuđu vreću. Sa Šerifom su mogući svi dogovori, jer ipak, on je Šerif! :)

U ovoj igri blefiranja i strategije, od vas zavisi ko će biti najuspešniji trgovac. Da li ćete uspeti da prevarite sve i u gajbi jabuka prošvercujete i nešto pride. Ili ćete ići na sigurno i igrati po pravilima. Sheriff of Nottingham je odlična igra za do 5 igrača u kojoj ćete sigurno uživati! Kod nas retko ko nije imao nekog dodira sa švercom (pa makar i u autobusu GSP-a). A u ovoj igri napokon imate šansu da se pokažete i u ulozi carinika (Šerifa)!


Društvna igra Sheriff of Nottingham (Second Edition) na boardgamegeek.com

Šerif od Notingema
Zaštitite vašu igru MIPL zaštitama za karte
3x Siva (216 karata veličine 63.5 x 88mm)
Opšte informacije
Trajanje partije 60 minuta
Uzrast 14+
Broj igrača 3-6
Kompleksnost 1.81/5
Mehanike igre Bribery, Hand Management, Open Drafting, Role Playing, Set Collection
Dizajner Sérgio Halaban
Jezik izdanja Srpski
Jezička zavisnost Malo teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Šerif od Notingema
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač MIPL
Zemlja porekla Kina

Video pravila

  • Stanje: Nema na stanju
  • Šifra artikla: BG1292SR
5,300.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro