Meni
Korpa

Program lojalnosti


MIPL LOYALTY


1. U Loyalty programu učestvuju svi kupci koji poruče igru ili knjigu/strip preko sajta (automatski) ili koji, prilikom kupovine ostave svoje ime, prezime i mail u prodavnici.


2. Svakih 100 potrošenih dinara u bilo kojoj Mipl prodavnici ili na sajtu nosi 1 poen.

TABELA POPUSTA NA OSNOVU OSTVARENIH POENA

50 poena – 5% popusta na MIPL izdanja

200 poena – 10% popusta na MIPL izdanja

500 poena – 15% popusta na MIPL izdanja i 5% popusta na sve ostale igre i knjige/stripove

1500 poena – 20% popusta na MIPL izdanja i 10% popusta na sve ostale igre i knjige/stripove

3000 poena – 25% popusta na MIPL izdanja i 15% popusta na sve ostale igre i knjige/stripove

* Prilikom prelaska praga, uvećan popust se obračunava od naredne kupovine

Vaše poene kao i datum poslednje zabeležene kupovine možete proveriti na ovom link-u unoseći vašu email adresu koju ste koristili na sajtu ili ostavili prilikom preuzimanja vaše kartice

3. Na svakih 6 meseci, u kom korisnik programa ne kupi igru ili knjigu/strip gubi 500 poena.

Preseci:

01.04. i 01.10.

4. Primena novog loyalty programa kreće 01.04.2023. i tada će svi korisnici koji nisu kupili igru od 01.07.2022. izgubiti 600 poena.


5. Svi stari korisnici treba da prijave e-mail adresu koja treba da im se poveže uz nalog, ukoliko to već nisu uradili, kako bi se preneli svi ostvareni poeni do sada.


6. Svaki korisnik će dobiti fizičku karticu sa rednim brojem, i samo uz tu karticu će moći da ostvari popuste i poene kupovinom u prodavnici. Ovo je lični popust korisnika i davanje te kartice na korišćenje prijateljima obesmišljava loyalty program. Kartica mora biti fizički pokazana prilikom kupovine, neće se uvažiti slika kartice sa telefona.


7. Online kupci neće dobiti fizičku karticu, i za njih je dovoljno da porudžbine vrše preko svog naloga na sajtu drustveneigre.rs.


8. Zaštita za karte, kockice i ostali aksesoari ne podlažu loyalty popustima, ali kupovinom istih dobijate poene. Takođe, ne računaju se za kvartalne kupovine kako bi kupci izbegli gubitak poena.


9. Loyalty popust ne važi na već snižene artikle. U toj situaciji, kupac će dobiti povoljniji popust za njega.


10. Mipl zadržava pravo promene loyalty programa u svakom trenutku i ne preuzima odgovornost za nastale propuste. Program može da se izmeni bez prethodne najave.

11. Loyalty program je predviđen da nagradi naše lojalne kupce i da im pruži što bolje cene za naše proizvode. Deljenje naloga i zloupotreba ovog programa može dovesti do isključenja iz samog programa.