Meni
Korpa

Party igre

Opuštene igre za zabave

Izdavač: AMIGO Šifra artikla: BG235
6 nimmt!  je igra sa kartama za 2 do 10 igrača u kojoj je cilj da se skupi što manje poena. Svaku rundu birate jednu kartu iz vaše ruke i kada to svi igrači urade, istovremeno ih pokazujete i postavljate na odgovarajući niz. Kako i samo ime igre govori, ne želite da vaša karta bude šesta u..
1,200.00Din
Izdavač: Fantasy Flight Games Šifra artikla: BG446
Age of War je popularna igra sa kockicama koja se lako i brzo uči. U igri postoji 14 zamkova koje treba osvojiti, i igrači bacaju šestostrane kockice kako bi pokušali da osvoje neki od zamkova. Na kockicama postoje simboli konjice, strelaca i pešadije, i potrebna vam je tačno određena kombinacija za..
2,400.00Din
BANG! The Bullet! BANG! The Bullet!
Nema na stanju
Izdavač: dV GIOCHI Šifra artikla: BG230
BANG! The Bullet je ekskluzivno izdanje društvene igre BANG! koje, pored očiglednog unapređenja u vidu kutije, nudi i mnogo novog sadržaja spremnog da se dugo igra za vašim stolom u većem društvu.BANG! The Bullet drugo izdanje sadrži:BANG! 4. edicijaDodge City ekspanziju 3. ..
6,000.00Din
Baobab Baobab
BESTSELER
Izdavač: Blue Orange Games Šifra artikla: BG798
Baobab je jedna izuzetno zabavna društvena igra u kojoj će sigurno uživati svi uzrasti igrača. Pred vama je Baobab, drvo sa debelim stablom i vrlo malom krošnjom. Međutim, nema puno drveća u okolini, pa su svi baš odlučili da se nasele na to jedno drvo. Tu su pčele, zmije, majmuni, slepi miševi, tuk..
1,600.00Din
Izdavač: Stonemaier Games Šifra artikla: BG756
Between Two Cities: Capitals je ekspanzija za igru Between Two Cities koja donosi nekoliko novih stvari poput planova za gradnju (layout-a), kvartova (district) i jedinstvenih civilnih zgradaBetween Two Cities je veoma brza igra za 3 do 7 igrača u kojoj se bukvalno nalazite između dva grada. Gradite..
2,400.00Din
Izdavač: Blue Orange Games Šifra artikla: BG801
Brix je društvena igra za dvoje koja uvodi novu dimenziju u poznatu igru "iks oks". Ta nova dimenzija je zapravo treća dimenzija. Nećete igrati kao do sada na papiru, već ćete koristiti plastične kvadre kako bi nadmudrili svog protivnika.Sem znakova iks i oks tu su i 2 boje, plava i narandžasta pa s..
2,200.00Din
Camel Up (drugo izdanje) (De) Camel Up (drugo izdanje) (De)
BESTSELER Nema na stanju
Izdavač: Eggertspiele Šifra artikla: BG1010
U Camel Up-u, do osam igrača se kladi na pet trkačkih kamila, pokušavajući da pogodi koja od njih će završiti prva u brzoj trci oko piramide . Što ranije postavite opkladu, više možete osvojiti - treba da pogodite tačno, naravno. Kamile ipak trče malo drugačije od npr konja, ponekad će kamila sleta..
5,500.00Din
Izdavač: Ostali proizvođači Šifra artikla: BG1478
Colt Super Express predstavlja varijaciju na nagrađivanu igru Colt Express. Ovog puta u dosta kompaktnijem izdanju, Colt Super Express ćete uvek moći poneti sa sobom. Trajanje partije je skraćeno, ali mehanike su uglavnom sve i dalje prisutne.Da li možete biti jedini bandit koji će ostati na vozu ka..
2,000.00Din
Cortex Cortex
Nema na stanju
Izdavač: Ostali proizvođači Šifra artikla: BG1495
Cortex  testira memoriju, kogniciju i senzornu percepciju za maksimum šest igrača. U sklopu igre, pred igrače će biti predstavljeni raznoliki zadaci. Budite spremni da pronađete put u lavirintu, spojite određene simbole, testirate vašu memoriju i još mnogo toga!Vreme trajanjaMehanika igre ..
2,000.00Din
Cortex 2 Cortex 2
Nema na stanju
Izdavač: Ostali proizvođači Šifra artikla: BG1493
Cortex 2 testira memoriju, kogniciju i senzornu percepciju za maksimum šest igrača. Uključuje čak i kartice sa posebnim teksturama na sebi,  koje se koriste tokom „dodirnih izazova“ u kojima igrači moraju da pogode šta osećaju, dodajući jedinstveni element koji se često zanemaruje u igrama.Vr..
2,000.00Din
Cortex 3 Cortex 3
Nema na stanju
Izdavač: Ostali proizvođači Šifra artikla: BG1494
Cortex 3 testira memoriju, kogniciju i senzornu percepciju za maksimum šest igrača. Ovo treće izdanje uključuje i čulo mirisa u jednačinu, te vas čekaju novi i sasvim ludi izazovi.Vreme trajanjaMehanika igre 15 Minuta MemoryPattern RecognitionUzrastDizajner 8+ Broj igračaJezik iz..
2,000.00Din
Cortex Kids Cortex Kids
Nema na stanju
Izdavač: Ostali proizvođači Šifra artikla: BG1496
Cortex Kids predstavlja varijaciju popularne igre Cortex ali ovog puta prilagođenu za decu od 6 godina i više. U kutiji vas čekaju 8 različitih vidova mozgalica koje treba rešiti.Vreme trajanjaMehanika igre 15-30 Minuta MemoryPattern RecognitionUzrastDizajner 6+ Johan BenvenutoNi..
2,000.00Din
Prikaz 1 do 12 od 115 (10 Strana)