Meni
Korpa

USKORO

Proizvodi koji nam uskoro stižu! Cene proizvoda nisu konačne i podložne su promeni.

7 Wonders na srpskom (Second Edition) 7 Wonders na srpskom (Second Edition)
BESTSELER USKORO Nema na stanju
Izdavač: Repos Production Šifra artikla: BG1342
Društvena igra 7 Wonders dobija svoje novo izdanje i to na srpskom jeziku! Ovo redizajnirano izdanje obuhvata grafičke promene na karticama radi lakšeg sortiranja tokom igre. Takođe, ne čekaju nas samo promene u dizajnu već i blage promene na nivou same igre. Neke karte i čuda su dobile blage izmene..
0.00Din
Alchemists Alchemists
USKORO Nema na stanju
Izdavač: Czech Games Edition Šifra artikla: BG480
Alchemists je društvena igra za 2 do 4 igrača. Cilj je proniknuti u znanja mističnog zanata alhemičara i ostvariti što veći broj poena. Poeni se ostvaruju na više načina, ali najčešće tako što objavljujete teorije (tj. tačne teorije). I tu nastaju problemi.Igra se igra 6 rundi i na početku svake run..
6,000.00Din
Alchemists: The King's Golem Alchemists: The King's Golem
USKORO Nema na stanju
Izdavač: Czech Games Edition Šifra artikla: BG458
Alchemists: The King's Golem je ekspanzija za igru Alchemists koja donosi zapravo četiri nove ekspanzije i različite nove logičke zagonetke.Četiri ekspanzije su poređane po kompleksnosti i možete ih redom dodavati u osnovnu igru.-Startup Funding: Daje igračima mogućnost biranja osnovnih re..
3,600.00Din
Apiary Apiary
USKORO Nema na stanju
Izdavač: Stonemaier Games Šifra artikla: BG2106
Apiary je društvena igra u kojoj igrači predvode jednu od fakcija napredno razvijenih pčela. Civilizacija Melifera, nakon nestanka čovečanstva, jako brzo postaje najinteligentnija vrsta koja počinje da se širi svemirom. Ove svemirske pčele imaju zadatak da prošire svoju civilizaciju širom svemi..
0.00Din
Between Two Cities - Essential Edition
USKORO Nema na stanju
Izdavač: Stonemaier Games Šifra artikla: BG2107
Between Two Cities - Essential Edition je veoma brza društvena igra za 3 do 7 igrača u kojoj se bukvalno nalazite između dva grada. Gradite oba grada, jedan sa leve a jedan sa desne strane, zajedno sa vašim komšijama koje sede sa vaše leve odnosno desne strane. Draftujete pločice i birate koju ..
0.00Din
Codenames EN Codenames EN
BESTSELER USKORO Nema na stanju
Izdavač: Czech Games Edition Šifra artikla: BG961
Codenames je najpopularnija i najprodavanija društvena igra asocijacija. Igra se u 2 tima (crveni i plavi). Po jedan igrač iz svakog tima je Spymaster i njegov cilj je da uz pomoć jedne reči svom timu pokuša da objasni što više pojmova koji se nalaze ispred njih. Međutim od 25 pojmova koji su n..
2,600.00Din
Concordia Concordia
USKORO Nema na stanju
Izdavač: PD Verlag Šifra artikla: BG759
Concordia je igra za 2-5 igrača smeštena u doba starog Rima, kada je carstvo obuhvatalo ceo Mediteran i mir je vladao u granicama carstva. Tada je akcenat u potpunosti bio na trgovini i putevima, tako da je Concordia ekonomska, miroljubiva igra. Svaki igrač kreće sa identičnim, malim špilom kar..
0.00Din
Concordia: Roma / Sicilia
USKORO Nema na stanju
Izdavač: PD Verlag Šifra artikla: BG2112
Concordia: Roma / Sicilia predstavlja ekspanziju za igru Concordia, ali i Concordia Venus u vidu jedne dvostrane mape koja će vam itekako začiniti ovu igru.Društvena igra Concordia: Roma / Sicilia na boardgamegeek.com..
0.00Din
Concordia: Salsa Concordia: Salsa
USKORO Nema na stanju
Izdavač: PD Verlag Šifra artikla: BG777
Concordia: Salsa je ekspanzija za igru Concordia. Salsa na latinskom znači so, i upravo je ovaj resurs velika novina u ekspanziji. Šta igrači sve dobijaju:- dve nove mape: Vizantija i Španija- drvene komponente za nov resurs - so- dodatne tokene za so za gradove- 27 kartica forumaNove kartice su raz..
0.00Din
Concordia: Solitaria Concordia: Solitaria
USKORO Nema na stanju
Izdavač: PD Verlag Šifra artikla: BG1712
Concordia: Solitaria je ekspanzija za igru Concordia koja je kompatibilna sa svim mapama. Dodatak omogućava igranje u 1 ili 2 igrača protiv same igre. Čak i igranje u dva igrača može biti kooperativno ili kompetitivno, svako za sebe protiv "Contrarius-a".Za igranje ovog dodatka potrebno je posedovan..
0.00Din
Concordia: Venus Concordia: Venus
USKORO Nema na stanju
Izdavač: PD Verlag Šifra artikla: BG1047
Društvena igra Concordia Venus predstavlja paket osnovne igre Concordia kao i ekspanzije Venus u velikom pakovanju. Sama Concordia je klasik.Concordia je igra za 2-5 igrača smeštena u doba starog Rima, kada je carstvo obuhvatalo ceo Mediteran i mir je vladao u granicama carstva. Tada je akcenat..
0.00Din
Coyote Coyote
USKORO Nema na stanju
Izdavač: Heidelbar Games Šifra artikla: BG2111
CoyoteDruštvena igra Coyote na boardgamegeek.com..
0.00Din
Prikaz 1 do 12 od 29 (3 Strana)