Meni
Korpa

USKORO

Proizvodi koji nam uskoro stižu! Cene proizvoda nisu konačne i podložne su promeni.

Anachrony Essential Edition Anachrony Essential Edition
USKORO Nema na stanju
Izdavač: Mindclash Games Šifra artikla: BG1455
Kasni je 26-ti vek. Zemlja se oporavlja od kaktastrofalne eksplozije koje je istrebila većinu populacije vekovima ranije i učinila vremenske uslove nezemaljskim. Preživelo stanovništvo organizovano je oko 4 radikalno drugačijih ideologija, zvanih Putevi, koje pokušavaju da ponovo izgrade društvo nač..
0.00Din
Betrayal at House on the Hill Betrayal at House on the Hill
BESTSELER USKORO Nema na stanju
Izdavač: Avalon Hill Šifra artikla: BG004
Napetost i uzbuđenje raste brzo u društvenoj igri Betrayal at House on the Hill dok grači istražuju ukletu kuću koja je svaki put drugačija, u kojoj će naći duhove, čudovišta i zastrašujuće kletve koje će odrediti njihovu sudbinu. Sa prosečnim trajanjem partije od oko sat vremena Betrayal a..
8,000.00Din
Betrayal at House on the Hill: Widow's Walk Betrayal at House on the Hill: Widow's Walk
USKORO Nema na stanju
Izdavač: Avalon Hill Šifra artikla: BG417
Betrayal at House on the Hill: Widow's Walk je dugo očekivana ekspanzija za klasik Betrayal at House on the Hill. Kuća je dobila 20 novih prostorija uključujući i krov. Takođe, u paketu stižu i nova oružja, monstrumi, predskazanja, kao i 50 novih misija (haunt-ova). Uđite u ovu (novu) ukletu kuću.. ..
3,000.00Din
Blitzkrieg! World War Two in 20 Minutes Blitzkrieg! World War Two in 20 Minutes
USKORO Nema na stanju
Izdavač: PSC Games Šifra artikla: BG1733
Blitzkrieg! World War Two in 20 Minutes je ratna društvena igra za 2 igrača u kojoj se igrači nadmeću da ostvare prevlast na mnogim frontovima. Postavljajući tenkove, avione ili ratne brodove, potrebno je ostvariti nadmoć na ratištu i odneti poene. Naravno, kao i u pravom ratu, snaga nije uvek najbi..
0.00Din
Brass: Birmingham
USKORO Nema na stanju
Izdavač: Roxley Šifra artikla: BG1309
Brass: Birmingham, koji je 2007. godine objavljen pod nazivom Brass, je ozbiljna euro ekonomska igra koja vas stavlja u ulogu preduzetnika na području Engleske u doba industrijske revolucije. Gradićete fabrike pamuka, uglja i čelika, izvoziti ih kroz luke i zakupljivati brodove sve kako bi ostvarili..
0.00Din
Dominion (Second Edition) Dominion (Second Edition)
USKORO Na stanju
Izdavač: Rio Grande Games Šifra artikla: BG060
Priča u Dominion -u je sledeća: Vi ste monarh-naslednik, vladalac jednog malog finog kraljevstva punog zelenila, ispresecanog rečicama i šumama. Za razliku od vaših roditelja, vi želite veće kraljevstvo, sa još više zelenila, još više šuma i rečica! Vi želite Dominion! Odlučujete da proširite svoje ..
0.00Din
Dominion: Adventures Dominion: Adventures
USKORO Na stanju
Izdavač: Rio Grande Games Šifra artikla: BG1734
Dominion: Adventures predstavlja deveti dodatak za društvenu igru Dominion koji donosi čak 400 novih karata. Tokeni koji dobijate će vam davati mogućnost da modifikujete Vaše karte, ali i 20 Event karata će Vam otvoriti nove mogućnosti za kupovinu u potezu.Društvena igra Dominion: Adventures na boar..
0.00Din
Dominion: Allies
USKORO Na stanju
Izdavač: Rio Grande Games Šifra artikla: BG1735
Dominion: Allies predstavlja 14. dodatak za društvenu igru Dominion koja donosi još 400 novih kartica, kao i saveznike koji će Vam omogućiti deljenje karata u različite gomile.Društvena igra Dominion: Allies na boardgamegeek.com..
0.00Din
Dominion: Empires
USKORO Na stanju
Izdavač: Rio Grande Games Šifra artikla: BG1736
Dominion: Empires predstavlja 10. dodatak za društvenu igru Dominion koja donosi još 300 novih kartica i 96 metalnih tokena. Ovog puta imaćete mogućnost da kupujete karte koje ćete platiti kasnije. Takođe, ovaj dodatak dodaje i gomile na kojoj se nalaze dve karte za kupovinu, kao i La..
0.00Din
Dune: Imperium Dune: Imperium
USKORO Na stanju
Izdavač: Dire Wolf Šifra artikla: BG1737
Dune: ImperiumDruštvena igra Dune: Imperium na boardgamegeek.com..
0.00Din
Epic Spell Wars of the Battle Wizards: Annihilageddon Deck-Building Game Epic Spell Wars of the Battle Wizards: Annihilageddon Deck-Building Game
USKORO Nema na stanju
Izdavač: Cryptozoic Entertainment Šifra artikla: BG1739
Epic Spell Wars of the Battle Wizards: Annihilageddon Deck-Building Game vas vodi u novu ludu avanturu Epic Spell Wars igara. Ovo izdanje igre nije kompatibilno za mešanje sa ostalim Epic Spell Wars igrama koje u nazivu nemaju Annihilageddon.Društvena igra Epic Spell Wars of the Battle Wiz..
0.00Din
Epic Spell Wars of the Battle Wizards: Duel at Mt. Skullzfyre Epic Spell Wars of the Battle Wizards: Duel at Mt. Skullzfyre
USKORO Nema na stanju
Izdavač: Cryptozoic Entertainment Šifra artikla: BG090
Epic Spell Wars of the Battle Wizards: Duel at Mt. Skullzfyre je humoristična kartična igra koja prikazuje opaku, vrhunsku bitku između raznih komično ilustrovanih čarobnjaka. Igra se prvenstveno fokusira na kreiranje magija koje se stvaraju koristeći 3 karte. Nakon što napravite vašu kombinaciju po..
0.00Din
Prikaz 1 do 12 od 31 (3 Strana)