Meni
Korpa

NOVO

Novo u ponudi

Izdavač: KOSMOS Šifra artikla: BG1563
Zaputite se u zemlju fantazije i legendi! U kooperativnoj porodičnoj društvenoj igri Andor: The Family Fantasy Game svaki igrač bira jednog od četiri moćna junaka: čarobnjaka, ratnika, strelca ili patuljka. Vaše herojsko putovanje započinje misijom spasavanja mladunaca vukova koji su se izg..
4,200.00Din
Izdavač: KOSMOS Šifra artikla: BG1621
U društvenoj igri Exit: Nightfall Manor pokušaćete da oslobodite Vašeg prijatelja koji se uputio da istraži tajne uklete vile na kraju šume. Da li možete da stignete na vreme i rešite sve zagonetke pre nego što tama iz vile uzme još jednu žrtvu? Ovo je igra u kojoj postoje zagonetke unutar zagonet..
3,400.00Din
Izdavač: KOSMOS Šifra artikla: BG1782
U društvenoj igri Exit: The Lord of the Rings: Shadows over Middle-earth smešteni ste u uloge Hobita koji su poslati da reše važan zadatak postavljen od strane Gandalfa. Tokom vaše avanture, susrešćete i čuvene Nazgule i orke kao i razne lokacije iz sveta J.R.R. Tolkina. Napomena: Ova igra..
3,000.00Din
Izdavač: Drei Magier Šifra artikla: BG995
Kakerlaken Poker Royal  kao i njegov prethodnik Kakerlakenpoker nema mnogo sličnosti sa samom igrom pokera, osim što se u svim igrama pojavljuje blef kao ključna mehanika. Ovo izdanje dodatno nudi nove "Royal" bube koje dodatno komplikuju i osvežavaju prvo izdanje igre.U igri ćete morati dobro ..
1,500.00Din
Izdavač: MIPL Šifra artikla: BG1666
Patuljačko kraljevstvo Nidavelir je ugroženo od strane moćnog zmaja Fafnira. Morate okupiti pravu družinu kako biste odbranili vaše kraljevstvo!Društvena igra Nidavelir vas stavlja u ulogu vođe patuljačke družine. Na vama je da okupite što bolje ratnike i heroje, kako bi baš vaša družina bila najsla..
4,000.00Din
Izdavač: MIPL Šifra artikla: BG1292SR
Šerif od Notingema je novo Mipl izdanje na srpskom jeziku. Predstavljamo vam svetski bestseler, igru trgovanja, dogovaranja, švercovanja i muljanja.Sheriff of Nottingham (Second Edition) je novo izdanje svetski poznate hit igre. Ovog puta dolazi sa blago popravljenim pravilima i automatski uključeni..
5,300.00Din
Izdavač: KOSMOS Šifra artikla: BG204
Kao vođa plemena Tuareg, igrači trguju robom iz blizine i izdaleka (poput bibera), kako bi dobili zlato i uvećali ime svoje porodice. U svakom krugu igrači daju nove ponude, a karte su glavno sredstvo za postizanje cilja tj. plemenskih karata.Tabla se sastoji od 5x5 matrice: okvir od 16 kvadrata sa..
3,500.00Din
Izdavač: KOSMOS Šifra artikla: BG1303
Targi the Expansion je dodatak za društvenu igru Targi. U ovoj nadogradnji uvodi se voda kao novi resurs koji će u većini slučajeva predstavljati džokera, ali takođe i Targia - ženu plemena Tuareg kao novu figuru.Kao vođa plemena Tuareg, igrači trguju robom iz blizine i izdaleka (poput bibera), kako..
3,500.00Din
Izdavač: Schmidt Šifra artikla: BG072
U igri The Quacks of Quedlinburg igrači su u ulogama šarlatana - ili "quack" doktora - gde svaki pravi svoj tajni napitak dodavanjem sastojaka jedan po jedan. Dobro obratite pažnju na ono što dodajete u napitak, previše nekog sastojka može lako da pokvari sve! Svaki igrač ima svoju vreću čipo..
4,500.00Din
Izdavač: Devir Šifra artikla: BG1670
Društvena igra The Red Cathedral na boardgamegeek.com..
4,200.00Din
Izdavač: MIPL Šifra artikla: BG1781
Azul: Kraljičin Vrt je nova društvena igra iz Azul franšize koja će Vas sigurno osvojiti. Ovog puta, igrači će uređivati Kraljičin vrt, koristeći slične mehanike kao u prethodnim izdanjima Azula. Opet će svaki od igrača imati svoju tablu na koju će postavljati pločice, ali ovog puta, te pločice se n..
5,600.00Din
Izdavač: Exploding Kittens Šifra artikla: BG1786
Društvena igra Bears vs Babies na boardgamegeek.com..
4,000.00Din
Prikaz 1 do 12 od 21 (2 Strana)