Meni
Korpa

NOVO

Novo u ponudi

7 Wonders Duel na srpskom 7 Wonders Duel na srpskom
NOVO BESTSELER
Izdavač: Repos Production Šifra artikla: BG240
Srpsko izdanje društvene igre 7 Wonders Duel, jedne od najboljih igara za dva igrača. Igra 7 Wonders Duel je 2015. godine pokupio gotovo sve moguće nagrade u kategoriji igara za 2 igrača i vrlo brzo se popeo na lestvici najpopularnijih igara uopšte.7 Wonders Duel se ne oslan..
3,600.00Din
Izdavač: MIPL Šifra artikla: BG1977
Spremite se na zadatak pravljenja najboljeg i najmodernijeg Zoološkog vrta na svetu! Iako je tema igre veoma opuštajuća, Ark Nova će testirati vaše planiranje i taktiziranje do krajnjih granica. Preko 255 različitih karata, nalik Teraformiranju Marsa, omogućavaju  velik broj različitih partija...
7,500.00Din
Izdavač: MIPL Šifra artikla: BG2006
Ark Nova - Dodatna tabla predstavlja jednu dvostranu tablu sa dve nove mape za društvenu igru Ark Nova. Ove dve mape su izašle kao prvi dodatak za igru Ark Nova i može se dodati više njih ukoliko želite da više igrača može da koristi jedno od novih mapa u vašim partijama.Društvena igra Ark Nova..
400.00Din
Izdavač: Dažbog Games Šifra artikla: BG2024
CGT: Card Game TradersDruštvena igra CGT: Card Game Traders na boardgamegeek.com..
1,800.00Din
Izdavač: Zygomatic Šifra artikla: BG2007
Cortex Disney  testira memoriju, kogniciju i senzornu percepciju za maksimum šest igrača. U sklopu igre, pred igrače će biti predstavljeni raznoliki zadaci. Budite spremni da pronađete put u lavirintu, spojite određene simbole, testirate vašu memoriju i još mnogo toga!Društvena igra Cortex..
2,400.00Din
Izdavač: MIPL Šifra artikla: BG1976
Kralj priređuje događaj bez presedana, koji će trajati celu godinu u znak obleležavanja stogodišnjice od osnivanja Everdela. Dođite, svi ste pozvani na Belfer!Everdel: Belfer je ekspanzija za društvenu igru Everdel  koja povećava ukupan broj igrača, tako da će do šest igrača moći da se ..
5,000.00Din
Izdavač: Stonemaier Games Šifra artikla: BG1953
Expeditions je društvena igra smeštena u Scythe univerzumu. Napuštate poznato prostranstvo Evrope i upućujete se ka Sibiru, gde je pao masivni meteor i probudio drevnu korupciju. Na čelu ste ekspedicije koja pokušava da savlada izazove nastale padom meteora, nađe drevne artifakte i time ostvari..
10,000.00Din
Izdavač: Days of Wonder Šifra artikla: BG1914
Društvena igra Heat: Pedal to the Metal se u punoj brzini pozicionirao među 10 najboljih porodičnih igara. Ova trkačka igra će vas stalno držati u neizvesnosti baš kao i prava trka automobila. Menjanje vremenskih uslova, posebni događaji dok se nadmećete za tu prvu poziciju će vas stalno vući da odi..
7,600.00Din
Izdavač: Czech Games Edition Šifra artikla: BG2023
Kutna Hora: The City of SilverDruštvena igra Kutna Hora: The City of Silver na boardgamegeek.com..
7,200.00Din
Izdavač: Roxley Šifra artikla: BG1972
Marvel Dice Throne: Black Widow v. Doctor Strange je dinamična društvena igra u kojoj ćete postati poznati heroji iz marvelovog univerzuma.Svaki heroj ima svoje specijalne sposobnosti koje pružaju jedinstven pristup svakoj partiji, zavisno od toga kog heroja ste izabrali. Bacate kockice sa razl..
4,500.00Din
Izdavač: Roxley Šifra artikla: BG1987
Marvel Dice Throne: Captain Marvel v. Black Panter je dinamična društvena igra u kojoj ćete postati poznati heroji iz marvelovog univerzuma.Svaki heroj ima svoje specijalne sposobnosti koje pružaju jedinstven pristup svakoj partiji, zavisno od toga kog heroja ste izabrali. Bacate kockice s..
4,500.00Din
Izdavač: Roxley Šifra artikla: BG1971
Marvel Dice Throne: Scarlet WItch v. Thor v. Loki v. Spider-man je dinamična društvena igra u kojoj ćete postati poznati heroji iz marvelovog univerzuma.Svaki heroj ima svoje specijalne sposobnosti koje pružaju jedinstven pristup svakoj partiji, zavisno od toga kog heroja ste izabrali. Bacate kockic..
7,800.00Din
Prikaz 1 do 12 od 13 (2 Strana)