Meni
Korpa

NOVO

Novo u ponudi

Izdavač: Repos Production Šifra artikla: BG459
7 Wonders Duel: Pantheon je ekspanzija za verovatno najbolju igru za dva igrača - 7 Wonders Duel. Igra pridodaje po 3 boga od 5 antičkih civilizacija (grci, rimljani, egipćani, sumeri i feničani). Svaki bog ima drugačiji efekat na igru, i kroz prvo doba, na specifičan način, igrači određuju cenu (u ..
2,800.00Din
Izdavač: Lookout Games Šifra artikla: BG481
U Agricoli vi ste u ulozi farmera, koji živi u drvenoj kolibi sa svojom suprugom/supružnikom i malo čim drugim. Odatle krećete. Po krugu imate dve akcije, jedna za vas jedna za vašeg životnog saputnika, a nude vam se najrazličitije opcije, od prikupljanja sirovina (glina, drvo, kamen), ograđiva..
7,500.00Din
Izdavač: Lookout Games Šifra artikla: BG843
Ovo je ekspanzija za igru Agricola koja nam daje mogućnost da 5 ili 6 ljudi u isto vreme igra igra. Tu su svi potrebni drveni delovi, kartice kao i mini ekpanzija sa škotskom temom.U Agricoli vi ste u ulozi farmera, koji živi u drvenoj kolibi sa svojom suprugom/supružnikom i malo čim drugim. Od..
4,500.00Din
Izdavač: Lookout Games Šifra artikla: BG383
Ako poredimo Agricola Family Edition sa standardnim izdanjem, mnogo toga se promenilo: nova akcija je popravljena, a igra je pojednostavljena uklanjanjem kamena i povrća. Slično kao u Agricoli, sada postoje zgrade koje na kraju igre daju bodove za preostale resurse. Takođe, ne postoje ogr..
4,800.00Din
Izdavač: Lookout Games Šifra artikla: BG682
Barenpark je igra u kojoj pravite svoj prirodni rezervat za medvete. Od vas zavisi da li će to biti slatke male koale ili zastrašujući grizliji ili čak polarni medvedi!U igrli koristite pločice koje dolaze u oblicima kojima su svima poznati iz tetrisa. Trudite se da što bolje uklopite ono sa či..
4,800.00Din
Izdavač: IELLO Šifra artikla: BG1648
Društvena igra Break the Code na boardgamegeek.com..
2,000.00Din
Izdavač: Blue Orange Games Šifra artikla: BG1650
Društvena igra Bubble Stories na boardgamegeek.com..
1,200.00Din
Izdavač: IELLO Šifra artikla: BG1238
Vreme je da vratite vašoj farmi slavu kakvu je nekada imala. Sezona počinje, a igrač koji okupi najviše životinja na svojoj farmi će biti pobednik u igri Farmini!Društvena igra Farmini na boardgamegeek.com..
1,300.00Din
Go Go Gelato! Go Go Gelato!
NOVO BESTSELER
Izdavač: Blue Orange Games Šifra artikla: BG797
Go Go Gelato je igra koja će testirati Vašu sprentost i brzinu! Pred Vama je 4 fišeka, 3 kugle sladoleda i zadatak!Treba što pre da napravite kombinaciju koja je prikazana na slici! Usput kugle sladoleda ne smeju da Vam ispadnu, niti da ih dodirujete rukama (ko bi želeo takav sladoled?).Igra koja se..
2,500.00Din
Gobblet Gobblers (Plastični) Gobblet Gobblers (Plastični)
NOVO BESTSELER
Izdavač: Blue Orange Games Šifra artikla: BG809
Gobblet Gobblers je društvena igra za 2 igrača koja je zasnovana na igri iks-oks. Cilj je da spojite 3 Gobblera vaše boje horizontalno, vertikalno ili dijagonalno.Šta čini ovu igru različitom od "običnog" iks-oks? Imate 3 veličine Gobblera, gde veliki mogu da pojedu srednjeg i malog, a srednji može ..
2,000.00Din
Izdavač: Blue Orange Games Šifra artikla: BG1002
Happy Bunny je igra memorije za najmlađe u kojoj će imati priliku da sem vežbanja memorije, vežbaju boje i brojeve i usput se dobro zabave!Vreme je za branje šargarepa! Zeka je obećao svojoj porodici da će se prošetati kroz polje šargarepa i da će im doneti samo najslađe šargarepe.Bacite kockicu, po..
2,500.00Din
Izdavač: Blue Orange Games Šifra artikla: BG1654
Kingdomino Playmats, sadrži dve podloge za igranje  igre Kingdomino ili njenih varijacija. Na njima je moguće konstruisati kraljevstva veličine 5x5 ili 7x7...
1,500.00Din
Prikaz 1 do 12 od 56 (5 Strana)