Meni
Korpa

NOVO

Novo u ponudi

7 Wonders Duel 7 Wonders Duel
NOVO BESTSELER
Izdavač: Repos Production Šifra artikla: BG240
Društvena igra 7 Wonders Duel je jedna od najboljih igara za dva igrača. Igra 7 Wonders Duel je 2015. godine pokupio gotovo sve moguće nagrade u kategoriji igara za 2 igrača i vrlo brzo se popeo na lestvici najpopularnijih igara uopšte.7 Wonders Duel se ne oslanja na klasičan draft u..
3,600.00Din
Azul Mini Azul Mini
NOVO BESTSELER
Izdavač: MIPL Šifra artikla: BG1911
Azul Mini predstavlja novo izdanje hit društvene igre Azul. U ovom Mini izdanju, sve komponente su umanjene u odnosu na prvobitno izdanje kako bi stale u malu prenosivu kutiju. Čak je i vrećica iz koje se izvlače pločice namenjena da ceo sadržaj igre možete da spakujete u nju i da igru ponesete bilo..
2,800.00Din
Izdavač: Stonemaier Games Šifra artikla: BG691
Charterstone je legacy kompetitivna igra euro ekonomskog stila. Verovatno prva tog tipa! Da vas podsetimo šta su to Legacy igre: Igre u kojima menjate samu igru kako je igrate, ostavljate svoj trag (odatle i ime) tako što ćete menjati tablu, kartice i slično. Do sada je ova vrsta igara bila rel..
9,000.00Din
Izdavač: Asmodee Šifra artikla: BG488
Dobble Harry Potter predstavlja redizajn ove svetski poznate igre, sa tematikom koja ima na milione fanova. Odličan poklon za svakog fana Harry Potter sveta!Dobble je jedna od najnagrađivanijih i najprodavanijih društvenih igara - to je igra brzog zapažanja u kojojse igrači takmiče ko će brže da uoč..
2,300.00Din
Izdavač: Horrible Guild Šifra artikla: BG1904
Dungeon Fighter je avanturistička društvena igra humorističnog karaktera, koja zahteva veštinu i spretnost. Igrači se postavljaju u uloge heroja koji će istraživati tamnice, skupljati oružje i razvijati svoje sposobnosti. Vaš put će vas navoditi na razne prepreke u vidu čudovišta a na kraju i d..
6,000.00Din
Izdavač: Horrible Guild Šifra artikla: BG1908
Dungeon Fighter: In the Castle of Frightening Frosts je zasebna igra iz serijala Dungeon Fighter igara gde ćete biti suočeni sa potpuno novim tipom tamnice. Ovog puta radnja igre je smeštena u ledenu tvrđavu gde vam uvek preti opasnost od padanja u ledenu smrt. Kao što je i sama ..
6,500.00Din
Izdavač: Horrible Guild Šifra artikla: BG1907
Dungeon Fighter: In the Catacombs of Gloomy Ghosts je zasebna igra iz serijala Dungeon Fighter igara gde ćete biti suočeni sa potpuno novim tipom tamnice. Ovog puta radnja igre je smeštena u nekropolu gde ćete morati da se izborite sa najezdom mrtvih koja vas proganja koristeći ovog puta kockic..
6,500.00Din
Izdavač: Horrible Guild Šifra artikla: BG1905
Dungeon Fighter: In the Chambers of Malevolent Magma je zasebna igra iz serijala Dungeon Fighter igara gde ćete biti suočeni sa potpuno novim tipom tamnice. Ovog puta radnja igre je smeštena u srce vulkana gde ćete okruženi plamenom morati da se pozabavite i novim osmostranim kockicama koje će odska..
6,500.00Din
Dungeon Fighter: In the Labyrinth of Sinister Storms Dungeon Fighter: In the Labyrinth of Sinister Storms
NOVO Nema na stanju
Izdavač: Horrible Guild Šifra artikla: BG1906
Dungeon Fighter: In the Labyrinth of Sinister Storms je zasebna igra iz serijala Dungeon Fighter igara gde ćete biti suočeni sa potpuno novim tipom tamnice. Ovog puta radnja igre je smeštena džunglu gde ćete se susresti sa gotovo poznatim metama za vaše šestostrane kockice. Ova avantura je odli..
6,500.00Din
Izdavač: Inside Up Games Šifra artikla: BG1902
Earth je strateška društvena igra u kojoj igrači kreiraju svoje ostrvo, kompletno sve sa biljnim svetom, klimom i ekosistemom, a cilj im je da njihovo ostrvo nasele životinje (koje ustvari predstavljaju zadatke) i osvoje najviše poena.Na svom potezu ćete birati jednu od 4 akcije, i odigrati jač..
6,500.00Din
Izdavač: Horrible Guild Šifra artikla: BG1912
Evergreen je društvena igra u kojoj igrači pokušavaju da naprave što bogatiji ekosistem na svojoj planeti postavljajući drveće, žbunje i reke na svoju tablu. Iz runde u rundu, igrači će birati zemljište na koje će postavljati svoje drveće, a karte sa zemljištem koje nisu odabrane će biti plodnije u ..
6,500.00Din
Izdavač: Cephalofair Games Šifra artikla: BG1915
Frosthaven je samostalna avantura koja je nov projekat tima koji je izdao svetski popularan hit Gloomhaven. Igra sadrži šestnaest novih likova, tri nove rase, preko dvadeset novih neprijatelja, preko stotinu novih oruzja i predmeta i novu kampanju koja se sastoji od 100 scenarija. Likovi i predmeti ..
30,000.00Din
Prikaz 1 do 12 od 32 (3 Strana)