Meni
Korpa

NOVO

Novo u ponudi

7 Wonders Duel na srpskom 7 Wonders Duel na srpskom
NOVO BESTSELER
Izdavač: Repos Production Šifra artikla: BG240
Ponosno vam predstavljamo izdanje na srpskom jeziku društvene igre 7 Wonders Duel jedne od najboljih igara za dva igrača. 7 wonders Duel je 2015. godine pokupio gotovo sve moguće nagrade u kategoriji igara za 2 igrača i vrlo brzo se popeo na lestvici najpopularnijih igara uopšte.7 Wonders Duel..
3,600.00Din
Izdavač: HUCH! Šifra artikla: BG1612
Šarena ćebad za mačke su raširena i čekaju svoje goste. Ali budite oprezni - ćebad su različitih oblika i veličina, pa je često teško smestiti sve mačke. Cat Stax sadrži 44 jedinstvena izazova koji će vas veoma dugo držati pažnju! U kutiji se nalazi 12 šarenih figurica u obliku mačaka. Odaberite i..
1,800.00Din
Izdavač: IGAMES Šifra artikla: BG1722
Društvena igra Detective Club: Noir je prva ekspanzija za igru Detective Club koja sadrži 84 nove karte i 7 blokičića za pisanje vaših asocijacija.Društvena igra Detective Club: Noir na boardgamegeek.com..
2,400.00Din
Izdavač: HUCH! Šifra artikla: BG1611
Bez obzira da li se radi o duguljastom basetu, velikom šnauceru ili malom mopsu, svi psi žele da imaju lepo i udobno mesto na obojenom ćebetu. Dog Pile sadrži 44 jedinstvena izazova koji će vas veoma dugo držati pažnju! U kutiji se nalazi 12 šarenih figurica u obliku pasa. Odaberite izazov i postav..
1,800.00Din
Izdavač: HUCH! Šifra artikla: BG1732
Hive Pocket: Pillbug Expansion predstavlja dodatak za društvenu igru Hive Pocket. Ova ekspanzija sadrži po jednu "Pillbug" pločicu za svakog igrača koja ima sposobnost da pomera druge insekte oko sebe. Deluje kao veoma mali dodatak, ali samo jedna ovakva bubica otvara kompletnu novu dimenziju ove st..
1,000.00Din
Izdavač: HUCH! Šifra artikla: BG1729
Keyflower: The Farmers je prva ekspanzija za poznatu Euro društvenu igru Keyflower koja dodatno dodaje još sadržaja ovoj fantastičnoj igri.Keyflower je klasična Euro igra za 2-6 igrača. Tematika je smeštena u vreme doseljenika na američko tlo. Igra se u 4 faze, od kojih svaka predstav..
3,200.00Din
Izdavač: HUCH! Šifra artikla: BG1728
Keyflower: The Merchants je druga ekspanzija za poznatu Euro društvenu igru Keyflower koja dodatno dodaje dubinu ovoj fantastičnoj igri.Keyflower je klasična Euro igra za 2-6 igrača. Tematika je smeštena u vreme doseljenika na američko tlo. Igra se u 4 faze, od kojih svaka predstavlja drugo godišnje..
3,200.00Din
Kingdomino Kingdomino
NOVO BESTSELER
Izdavač: Blue Orange Games Šifra artikla: BG441
Kingdomino je zvanično dobio nagradu za igru godine 2017. i čast nam je što u ponudi imamo zvanično lokalizovano izdanje igre na srpskom jeziku!Kingdomino je izuzetno brza strateška igra za do 4 igrača u kojoj je cilj da sastavite vaše kraljevstvo. Ime same igre asocira na radnju (Kingdom) i na..
2,500.00Din
Izdavač: Czech Games Edition Šifra artikla: BG1724
Lost Ruins of Arnak: Expedition Leaders je prvi dodatak za društvenu igru Lost Ruins of Arnak koji uvodi asimetričnost među igračima na startu igre. Svaki od igrača će dobiti poseban špil koji će podsticati neke nove taktike i napraviti pometnju u igri. Takođe ovaj dodatak dodaje još čudovišta proti..
3,600.00Din
Izdavač: HUCH! Šifra artikla: BG1730
Pantolino je lagana društvena igra namenjena najmlađima koja, kroz jednostavne mehanike, uči mališane da broje, sabiraju i planiraju.Nakon bacanja kockica, igrač može  da odabere kockice koje želi da sačuva, dok ostale baca ponovo. Nakon 3 bacanja sve kockice koristi kako bi preuzeo pločic..
1,500.00Din
Izdavač: Garphill Games Šifra artikla: BG681
Srpsko izdanje društvene igre Raiders of the North Sea - Pljačkaši Severnog mora, sa ekskluzivnim metalnim novčićima.Pljačkaši Severnog mora je društvena igra smeštena u vreme uspona Vikinga i vi se nalazite u ulozi vikinških ratnika koji se trude da impresioniraju poglavicu tako što će opljačkati š..
5,000.00Din
Izdavač: Gamewright Šifra artikla: BG233
Sushi Go! je ekstra brza igra sa kartama u kojoj je cilj da pojedete što bolju suši kombinaciju!U ovoj igri koja je slična igri 7 Wonders, samo sa drugom tematikom (tematikom Sušija!), draftujete karte i pravite najbolje kombinacije sušija koje donose najviše poena. Da li ćete napraviti sočni nigiri..
1,800.00Din
Prikaz 1 do 12 od 14 (2 Strana)