Meni
Korpa

Opšti uslovi pružanja usluga

Prodaja robe putem naše online prodavnice drustveneigre.rs obavlja u okviru registrovane delatnosti privrednog društva Pridemage Games ulica: Josifa Runjanina 3, Novi Sad matični broj 64474111. Roba i usluge koje se prodaju putem Web sajta poseduju svojstva potrebna za redovnu upotrebu te vrste robe u skladu sa njenom namenom koja je definisana u uputstvima koja dolaze uz proizvod.

Saobraznost robe ugovoru ISKLJUČIVO utvrđuje prema svojstvima i nameni robe kako je to definisano opisom.  Prodajna cena robe je naznačena uz svaki artikal, a mogućnost kupovine robe uz posebne cenovne pogodnosti ili uz posebne prodajne podsticaje (akcijska prodaja), obavlja u skladu sa uslovima koji su objavljeni na https://www.drustveneigre.rs/AKCIJA . Sve cene su izražene sa PDV-om od 20%.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Slike ne moraju biti 100% identične proizvodima. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.


Opšti uslovi plaćanja

Plaćanje proizvoda na našoj internet prodavnici je moguće izvršiti na jedan od sledećih načina:

Platnim karticama - VISA, Maestro ili MasterCard, DinaCard i American Express koje podržavaju plaćanje preko Interneta. Plaćanje karticama je realizovano u saradnji sa AllSecure doo i Banca Intesa i obavlja se na bezbedan i sertifikovan način preko AllSecure Paymet Gateway-a, jednostavnim unosom podataka sa platne kartice. Nakon što se unesu podaci o kartici i potvrdi plaćanje, banka autorizuje transakciju i time je porudžbina odobrena i ulazi u dalji proces pripreme za isporuku. Iznos će biti rezervisan na vašoj kartici (računu) i neće Vam biti raspoloživ za drugu namenu. Transkacija će biti kompletirana i iznos skinut sa vašeg računa tek kada je proveren lager (traženi proizvodi na stanju) proizvodi pripremljeni za transport i predati kurirskoj službi. U slučaju da se plaćanje ne kompletira, odnosno iznos se ne skine sa računa do isteka 14 dana od prihvatanja Vaše porudžbine, ta porudžbenica će biti otkazana i izbrisana. Nakon isteka roka od 14 dana , novac rezervisane na Vašem računu se oslobadja i biće Vam ponovo na raspolaganju. Nakon toga možete ponoviti istu ili novu porudžbinu, i izvršiti plaćanje vezano za njih. Proverite kod banke koja je karticu izdala da li Vaša kartica podržava plaćanje preko Interneta.

Plaćanje pouzećem - Prilikom preuzimanja pošiljke koju ste prethodno poručili putem našeg sajta www.drustveneigre.rs , plaćanje porudžbine se vrši u gotovini u dinarskoj valuti na ruke kuriru naše partnerske kurirske službe DExpress ili platnim karticama koje imaju mogućnost beskontaktnog plaćanja (isključivo koje mogu da se prislone na aparat).

Plaćanje u gotovini ili platnim karticama prilikom ličnog preuzimanja -Ukoliko prilikom porudžbine izaberete opciju da Vaše proizvodete preuzmete u nekom od naših maloprodajnih objekata, plaćanje u njima se vrši u gotovini ili platnim karticama.

Zaštita podataka prilikom plaćanja karticama
Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola, primenom najsavremenijih metoda tokenizacije osetljivih podataka, i u skladu sa PCI-DSS standardima. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni trgovcu. 3D Secure zaštita za sve trgovce i kupce - AllSecure Payment Gateway koristi najviše globalne standarde zaštite i privatnosti podataka. Svi trgovci koji koriste AllSecure Payment Gateway su automatski uključeni u 3D-Secure zaštitu, čime se kupcima garantuje bezbednost kupovine. Brojevi platnih kartica kupaca se ne čuvaju na sistemu trgovca a sami upis se štiti SSL enkripcijom podataka. PCI DSS Standardi - AllSecure Payment Gateway se konstantno usaglašava sa svim zahtevima kartičarskih organizacija u cilju povećanja nivoa bezbednosti trgovaca i kupaca. Od 2005 godine do danas, bez prekida, sistem je sertifikovan kao PCI-DSS Level 1 što predstavlja najviši standard u industriji. PCI Data Security Standard (PCI-DSS) je norma koja definiše neophodne mere bezbednosti pri obradi, čuvanju i prenošenju osetljivih kartičarskih podataka. PCI Standardima se štite osetljivi podaci o korisniku kartice tokom celog procesa plaćanja: od momenta unosa podataka na prodajnom mestu trgovca, tokom komunikacija između trgovca i relevantnih banaka i kartičarskih organizacija, kao i kasnije čuvanje tih podataka.

Izjava o konverziji

All payments will be effected in Serbian currency – dinar (RSD). The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into Serbian dinar according to the current exchange rate of the Serbian National Bank. When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site.

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Dostava

Sve naše porudžbine šaljemo kurirskom službom Post Express.Ukoliko želite lično doći u našu prodavnicu po proizvod možete i to.

Pogledajte lokacije naših prodajnih mesta:

Mipl Novi Sad, Josifa Runjanina 3, Novi Sad

Mipl Promenada, TC Promenada, Bulevar Oslobođenja 119, Novi Sad

Mipl Galerija, TC Galerija Beograd, Bulevar Vudroa Vilsona 12, Beograd


Dostava je u roku od 24 do 48 časova, u zavisnosti od vremena porudžbine. Ukoliko imate planiranu dostavu za određeni datum, to je takođe moguće dogovoriti i izvesti. Dostava je svakim radnim danom ili subotom ukoliko se šalje u petak. Nedeljom je moguće samo lično preuzimanje u našim radnjama (proverite radno vreme). Ukoliko se naruči tokom subote i nedelje, onda sve šaljemo u ponedeljak.


Cena dostave iznosi 300 din za sve porudžbine manje od 5000 din.

Besplatna dostava se primenjuje za sve porudžbine od 5000 din i više. Ova opcija će biti automatski ponuđena čim dođete do opcije izbora dostave ili ličnog preuzimanja porudžbine.


Šta znači dostava pouzećem?
Dostava pouzećem znači da vi poručite proizvod, a kad on dođe na vaša vrata Vi samo treba da platite iznos dostavljaču.

Porudžbine preko sajta primamo svaki dan. Telefonom ili sms porukom svakim radnim danom do 20 časova. Pošiljke se šalju isti dan ukoliko je naručeno do 11 časova radnim danom ili sutradan ukoliko je naručeno posle 11 časova. Ukoliko je naručeno tokom vikenda, sve se šalje tek u ponedeljak.

Kašnjenje isporuke

Onog momenta kada mi predamo kuriru Vaš paket, mi više nismo u mogućnosti da utičemo kada će biti vreme isporuke, niti menjamo podatke koje ste nam dostavili. Uobičajno vreme isporuke je danas za sutra, ali usled opterećenja kurirskih službi, dolazi i do kašnjenja, na koje mi nemamo uticaj.

Ispravnost podataka

Molimo vas da prilikom slanja porudžbine dobro proverite podatke koje ste stavili za dostavu, adresu i broj telefona. Ukoliko podaci nisu dobri, porudžbina neće stići do Vas, a nama će stvoriti nepotrebni trošak.


Reklamacije

Proizvodi koji se prodaju putem naše internet prodavnice, su praćeni svom zakonski neophodnom dokumentacijom uključujući i garantne listove proizvođača. Ukoliko se pojavi potreba da reklamirate određeni artikal na kvalitet mi ćemo ispuniti sve zakonski definisane obaveze za prodavca, na isti način kao da ste robu kupili u klasičnoj prodavnici.

Roba pokrivena garancijom proizvođača se prodaje sa garancijom proizvođača proširena na Kupca. Reklamacioni postupak se pokreće na zahtev kupca, popunjavanjem Zahteva za reklamaciju na kvalitet proizvoda .

Ukoliko želite da započnete proces reklamacije, potrebno je da nam se obratite na email shop@drustveneigre.rs  kako bi Vam poslali ovaj Zahtev.

Preduzeće Pridemage Games ne preuzima nikakvu odgovornost za greške kupaca, proizvode pogrešno kupljene ili bilo koje druge greške koje se odnose na Vaše postupke prilikom kupovine na Web sajtu. Ukoliko imate nepravilnosti u radu prilikom kupovine proizvoda na Web sajtu ili niste dobili kupljeni proizvod, molimo Vas da kontaktirate korisnički servis (shop@drustveneigre.rs) i mi ćemo se potruditi da otklonimo nepravilnosti kako biste dobili kupljeni proizvod. Ako je neki proizvod koji ste kupili defektan ili ne funkcioniše pravilno iz bilo kog razloga, molimo Vas da kontaktirate naš korisnički servis (shop@drustveneigre.rs).

Pravo na povraćaj novca ili zamenu robe

U slučaju odustanka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Iznos se kupcu vraća po prijemu proizvoda, i nakon što se utvrdi da je proizvod vraćen neoštećen i ispravan.

Pravo na odustajanje od kupovine

Zakon za slučaj prodaje na daljinu ustanovljava pravo kupca, koji se smatra potrošačem (fizičko lice koje proizvod kupuje radi namirenja svojih individualnih potreba, a ne radi obavljanja profesionalne delatnosti), da odustane od ugovora u roku od 14 dana od dana kada mu je proizvod predat. Prilikom odustanka kupac može, ali ne mora da navede razloge zbog kojih odustaje. Obrazac/Izjava o odustanku od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada je poslata trgovcu. U slučaju odustanka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Cena se kupcu vraća po prijemu proizvoda, i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan. Kupac je dužan da proizvod vrati bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao obrazac za odustanak. Po isteku roka od 14 dana od dana kada je poslao odustanak, proizvod se više ne moze vratiti. Prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalno neoštećenom pakavanju, pri čemu se mora priložiti i originalni fiskalni isečak. Po prijemu proizvoda, utvrdiće se da li je proizvod ispravan i neoštećen. Kupac odgovara za neispravnost ili oštećenje proizvoda koji su rezultat neadekvatnog rukovanja proizvodom, tj. kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost proizvoda koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili njegova priroda, karakteristike i funkcionalnost. Ukoliko se utvrdi da je nastupila neispravnost ili oštećenje proizvoda krivicom kupca, odbiće se vraćanje cene i proizvod će mu biti vraćen na njegov trošak. Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku, a nakon prijema proizvoda.

Troškovi za vraćanje robe i novca

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.


Zaštita privatnosti korisnika

U ime drustveneigre.rs i firme Pridemage Games, obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Pridemage Games-a (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.


Izjava o PDV-u
Sve cene su izražene sa PDV-om i nema skrivenih troškova.