Meni
Korpa

AMIGO

Izdavač: AMIGO Šifra artikla: BG235
6 nimmt!  je igra sa kartama za 2 do 10 igrača u kojoj je cilj da se skupi što manje poena. Svaku rundu birate jednu kartu iz vaše ruke i kada to svi igrači urade, istovremeno ih pokazujete i postavljate na odgovarajući niz. Kako i samo ime igre govori, ne želite da vaša karta bude šesta u..
1,500.00Din
Halli Galli Halli Galli
Nema na stanju
Izdavač: AMIGO Šifra artikla: BG1063
Halli Galli je igra brzine, opažanja i refleksa. Sastoji se od špila karata koji predstavlja razne voćke, i od zvonceta kakvo možete naći na recepcijama hotela. Kroz igru svaki igrač ispred sebe okrene kartu koja sadrži jedan tip voćke (ukupno ima 4 tipa) i vrednost od 1 do 5. Onog momenta kada se n..
1,600.00Din
Izdavač: AMIGO Šifra artikla: BG291
U igri Llama želite da izbacite sve karte iz ruke što je brže moguće, ali možda nećete moći uvek da igrate neku od karata iz vaše ruke, pa imate mogućnost da odustanete ili povučete nove karte i nadate se da ćete nastaviti da igrate?Svaki igrač započinje rundu sa šest karata u ruci, a špil ..
1,500.00Din
Izdavač: AMIGO Šifra artikla: BG212
Izuzetno zabavna i brza igra! Igra licitiranja, blefiranja i sreće, brzo osvoji simpatije igrača. Uglavnom se krene tako što se ekipa okuplja da igra "ozbiljnije igre", i dok čekaju nekog člana odigraju par partija No Thanks-a, a završe tako što naredna 3 sata igraju ovu igru. Igri treba otprilike 2..
1,500.00Din
Saboter SR Saboter SR
Nema na stanju
Izdavač: AMIGO Šifra artikla: BG106
U društvenoj igri Saboter nalazite se u ulozi patuljaka koji tragaju za zlatom, ali vaša lampa se iznenada ugasila - saboter je ponovo udario. Ko je od vas saboter? Da li ćete uspeti da pronađete zlato ili će vas saboter sprečiti? Biće neizvesno do samog kraja!Igrači su patuljci - ili ruda..
1,500.00Din
Izdavač: AMIGO Šifra artikla: BG1561
Wizard je kartična društvena igra koja koristi špil od šezdeset karata. U tom špilu pored 52 karte (1-13 u četiri boje) koje se nalaze u svakom standardnom špilu karata možemo da pronađemo i četiri čarobnjaka (najjače karte) i četiri lude (najslabije karte).Igrači se takmiče u više rundi, u zavisnos..
1,500.00Din
Prikaz 1 do 6 od 6 (1 Strana)