Meni
Korpa

Abacus Spiele

Cacao Cacao
Nema na stanju
Izdavač: Abacus Spiele Šifra artikla: BG421
Cacao je igra u kojoj postavljate pločice na tablu i time kreirate veoma egzotični region u kom preovladava džungla. Kao vođa vašeg plemena, morate da povedete svoje ljude do prosperiteta, tako što gajite cacao i prodajte ga. Da biste to uradili, potrebno je da iskoristite sposobnosti vaših rad..
3,800.00Din
Izdavač: Abacus Spiele Šifra artikla: BG678
Cacao: Diamante je druga ekspanzija za igru Cacao koja donosi 4 nova modula. Svaki modul može zasebno da se koristi uz osnovnu igru ali naravno možete i sve ukombinovati. Možete igrati i u kombinaciji sa prvom ekspanzijom Chocolatl po novim Big Game pravilima.Moduli su : 1) Rudnici dragog ..
2,200.00Din
Hanabi (DE) Hanabi (DE)
Nema na stanju
Izdavač: Abacus Spiele Šifra artikla: BG062
Hanabi igra je dobila naziv po japanskoj reči za vatromet. Predstavlja kooperativnu igru u kojoj igrači zajedno pokušavaju da naprave savršeni vatromet odigravajući karte po zadatom redu.Sam špil karata se sastoji od 5 različitih boja i u svakoj boji imate karte od 1 do 5. Cilj je poslagati karte u ..
1,200.00Din
Hanabi Pocket Box (De) Hanabi Pocket Box (De)
Nema na stanju
Izdavač: Abacus Spiele Šifra artikla: BG103
Hanabi igra je dobila naziv po japanskoj reči za vatromet. Predstavlja kooperativnu igru u kojoj igrači zajedno pokušavaju da naprave savršeni vatromet odigravajući karte po zadatom redu.Sam špil karata se sastoji od 5 različitih boja i u svakoj boji imate karte od 1 do 5. Cilj je poslagati kar..
1,500.00Din
Ricochet Robots Ricochet Robots
Nema na stanju
Izdavač: Abacus Spiele Šifra artikla: BG245
Ricochet Robots je manje društvena igra a više pazl-misaona igra. Imate modularnu tablu i imate robote koji se kreću po tabli sa zadatim pravilima. Cilj je u što manje poteza prebaciti robota sa tačke A na tačku B. Igru može da igra više igrača i nadmetanje može da traje dokle god ste spremni da raz..
4,200.00Din
Izdavač: Abacus Spiele Šifra artikla: BG1037
Tichu je veoma stara i čuvena Kineska kartična timska igra za isključivo 4 igrača. Špil se sastoji od standardne 52 karte, i još 4 dodatne specijalne karte: pas, zmaj, feniks i Mah Jong. Igrači su podeljeni u dva tima gde su partneri postavljeni dijagonalno jedan od drugog. Cilj igre je rešiti ..
1,200.00Din
Prikaz 1 do 6 od 6 (1 Strana)