Meni
Korpa

Alderac Entertainment Group

Cubitos Cubitos
Nema na stanju
Izdavač: Alderac Entertainment Group Šifra artikla: BG1600
U društvenoj igri Cubitos igrali su učesnici velike trke Cube Cupa, čiji će pobednik biti onaj igrač koji bude imao najbolju strategiju i malo sreće. Svaki igrač ima trkača u vidu kocke na trkačkoj stazi i tim za podršku koji je predstavljen svim kockicama koje bacite.Osnovna mehanika..
8,000.00Din
Space Base Space Base
Nema na stanju
Izdavač: Alderac Entertainment Group Šifra artikla: BG1598
U društvenoj igri Space Base vi ste komadant male flote svemirskih brodova. Na početku igre brodovi su stacionirani ustanicama, a zatim ih raspoređujete po sektorima dok novi brodovi dolaze pod vašu komandu. Koristiti teretne brodove da biste obavljali trgovinu, rudarske letelice da biste po..
6,000.00Din
Izdavač: Alderac Entertainment Group Šifra artikla: BG1624
Društvena igra Calico na boardgamegeek.com..
4,800.00Din
Tiny Towns Tiny Towns
Nema na stanju
Izdavač: Alderac Entertainment Group Šifra artikla: BG207
Vi ste gradonačelnik malog gradića u šumi u kojem su manja stvorenja iz šume stvorila civilizaciju skrivenu daleko od predatora. Ova nova zemlja je mala i resursa je malo, tako da uzimate ono što možete dobiti i nikada ne kažete ne građevinskom materijalu. Pametno planirajte i izgradite uspešan grad..
6,000.00Din
Tiny Towns: Fortune
Nema na stanju
Izdavač: Alderac Entertainment Group Šifra artikla: BG1465
Tiny Towns: Fortune je ekspanzija za igru Tiny Towns, koja ubacuje u igru razna šumska stvorenja. Njihovu pomoć možete  zatražiti u zamenu za "sjajne" stvari tj. novac. Svi znamo da do novca nije lako doći, te ćete morati dobro da isplanirate vaše poteze, ukoliko želite i pomoć šumskih bića!Vre..
4,500.00Din
Izdavač: Alderac Entertainment Group Šifra artikla: BG1518
Tiny Towns: Villagers je ekspanzija za igru Tiny Towns, koja u vaš grad dovodi nove stručnjake i inženjere. Spremite se za nove građevine i nove izazove, koji će upotpunosti osvežiti vašu igru.Vreme trajanjaMehanika igre 45 Minuta Pattern BuildingUzrastDizajner 14+ Peter McPherso..
4,500.00Din
Prikaz 1 do 6 od 6 (1 Strana)