Meni
Korpa

Avalon

Avalon
Avalon
Avalon
Avalon

Opis artikla

Društvena igra Avalon je igra skrivenih uloga, blefiranja, prevare i glume. Morate da čitate ljude, a da istovremeno ne odajete informacije o sebi. Pravila možete da naučite za 5 minuta, ali da biste postali majstor ove igre, biće vam potrebno vreme.

Igra deli igrače u dva tima - vitezove i sile zla. Vitezovi moraju da odu na pet misija, dok sile zla treba da sabotiraju tri od tih pet. Međutim, problem je u tome što članovi viteškog reda ne znaju ko su zlice! Moraju to da saznaju, ali taj zadatak uopšte nije lak. Sile zla će lagati, optuživaće članove viteškog reda da su oni sami zli i iskvareni, i u treptaju oka ste u gomili problema, gde ne možete da razaznate ko je ko . 

Najbolji deo ove igre je što ne može da vam dosadi. Ukoliko promenite društvo sa kojim igrate, osećaj je kao da igrate igru prvi put. Ako volite društvene igre kao što su Coup i One Night Ultimate Werewolf, Avalon će biti odličan dodatak vašoj kolekciji. Ovo je društvena igra koju mora da ima svako ko voli blefiranje i socijalnu dedukciju. 

Društvena igra Avalon na boardgamegeek.com

Avalon
Opšte informacije
Trajanje partije 30 minuta
Uzrast 14+
Broj igrača 5-10
Kompleksnost 1.76 / 5
Mehanike igre Finale Ending, Hidden Roles, Roles with Asymmetric Information, Simultaneous Action Selection, Team-Based Game, Traitor Game, Variable Player Powers, Voting
Dizajner Don Eskridge
Jezik izdanja Engleski
Jezička zavisnost Vrlo malo teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Avalon
Uvoznik Games4you
Izdavač Indie Boards & Cards
Zemlja porekla Kina

Video pravila

  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: 8606111755062
3,000.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro