Meni
Korpa

Awaken Realms

Izdavač: Awaken Realms Šifra artikla: BG1868
Nemesis: Alien Kings je estetski dodatak za društvenu igru Nemesis koji donosi 5 alternativnih figura koje će vam zameniti neke već postojeće u samoj igri.Ovaj dodatak sadrži: - 1x Intruder king, 1x Voidseer king, 3x Carnomorph kings..
5,800.00Din
Nemesis: Carnomorphs Nemesis: Carnomorphs
Nema na stanju
Izdavač: Awaken Realms Šifra artikla: BG1866
Nemesis: Carnomorphs je veliki dodatak za društvenu igru Nemesis koji će drastično promeniti Larva fazu u igri sa kompletno novim čudovištima spremnim da vam odgrizu deo tela i evoluiraju u još strašnije pretnje.Društvena igra Nemesis: Carnomorphs na boardgamegeek.com..
7,800.00Din
Nemesis: Lockdown Nemesis: Lockdown
Nema na stanju
Izdavač: Awaken Realms Šifra artikla: BG1860
Društvena igra Nemesis: Lockdown je samostalni nastavak izuzetno popularne i visoko ocenjene društvene igre Nemesis. Ovaj nastavak uspešno proširuje i unapređuje kooperativno iskustvo prve igre, kako produbljivanjem mehanika, tako i povećavanjem tenzije koja konstanto raste kroz partiju, dok pok..
18,000.00Din
Izdavač: Awaken Realms Šifra artikla: BG1865
Nemesis: Lockdown - New Cats je dodatak za Nemesis: Lockdown koji donosi nove figure kao zamenu za Mačke u ovoj igri.Ovaj dodatak je isključivo estetski dodatak i nema dodatnog sadržaja koji menja samu igru...
3,800.00Din
Izdavač: Awaken Realms Šifra artikla: BG1862
Nemesis: Lockdown - Kings je dodatak za Nemesis: Lockdown koji donosi nove figure kao zamenu za Kraljicu u ovoj igri.Ovaj dodatak je isključivo estetski dodatak i nema dodatnog sadržaja koji menja samu igru...
5,300.00Din
Nemesis: Lockdown - Stretch Goals
Nema na stanju
Izdavač: Awaken Realms Šifra artikla: BG1861
Nemesis: Lockdown - Stretch Goals je dodatak za Nemesis: Lockdown koji donosi kickstarter unapređenja ponuđenih u kampanji.Društvena igra Nemesis Lockdown - Stretch Goals na boardgamegeek.com..
13,200.00Din
Izdavač: Awaken Realms Šifra artikla: BG1869
Nemesis: Spacecats je estetski dodatak za društvenu igru Nemesis koji sadrži 4 figure svemirskih mačaka sa posebnim ilustrovanim karticama...
3,800.00Din
Nemesis: Void Seeders
Nema na stanju
Izdavač: Awaken Realms Šifra artikla: BG1867
Nemesis: Void Seeders je veliki dodatak za društvenu igru Nemesis koji donosi novu rasu na vaš brod. Void Seederi će se poigravati sa umom igrača, te će vas navoditi da radite veoma loše i destruktivne stvari po vas i vaše saputnike.Društvena igra Nemesis: Void Seeders na boardgamegee..
7,800.00Din
Prikaz 1 do 8 od 8 (1 Strana)