Meni
Korpa

Board and Dice

Izdavač: Board and Dice Šifra artikla: BG1574
Veliki vladar Inka Pačakuti naredio je svom potomstvu da obožavaju Inti, Boga Sunca, i da prošire imperiju Inka na sve zemlje kojima lame lutaju. Nakon ujedinjenja četiri oblasti (Tawantinsuyu u bukvalnom prevodu znači “četiri dela zajedno” dolazi do procvata carstva Inka ali i borbe ko će postati P..
8,000.00Din
Tekhenu: Obelisk of the Sun
Nema na stanju
Izdavač: Board and Dice Šifra artikla: BG1462
Pre četiri milenijuma, na istočnoj obali Nila, postavljeni su temelji hrama bogu Amon-Ra. Narednih dve hiljade godina hramovski kompleks je neprestano rastao i postao je najveća religijska građevina na svetu svog vremena. Pridružite se egipatskim faraonima  u izgradnji ovog hrama čije ostatke m..
7,500.00Din
Teotihuacan - City of Gods Teotihuacan - City of Gods
Nema na stanju
Izdavač: Board and Dice Šifra artikla: BG337
Teotihuacan, veliki hit sa najvećeg sajma društvenih igara 2018. godine u Essenu, je konačno tu! U ovoj izvanrednoj igri euro stila, svaki igrač će kontrolisati nekoliko radnika predstavljeni šestostranim kockicama koji će tokom igre napredovati u snazi. Vašeg radnika možete pomerati po modularnoj t..
7,200.00Din
Teotihuacan - Late Preclassic Period Teotihuacan - Late Preclassic Period
Nema na stanju
Izdavač: Board and Dice Šifra artikla: BG340
Teotihuacan - Late Preclassic Period je dodatak za igru Teotihuacan - City of Gods koja ubacuje dosta izmena kako bi se već odlična igra dodatno obogatila (ako je to ikako i bilo moguće). Igrači će sada imati asimetrične moći da promene tok igre kompletno. Takođe tu je i četvrti hram sa svojom lestv..
4,000.00Din
Izdavač: Board and Dice Šifra artikla: BG1463
Teotihuacan - Shadow of Xitle je dodatak za igru Teotihuacan - City of Gods koja dodaje 10 novih tehnologija kao i 10 novih startnih pločica.Vreme trajanjaMehanika igre 90-120 Minuta Area MovementSet CollectionTile PlacementWorker PlacementUzrastDizajner 12+ Daniele TasciniB..
2,500.00Din
Prikaz 1 do 5 od 5 (1 Strana)