Meni
Korpa

Bombyx

Abyss Abyss
Nema na stanju
Izdavač: Bombyx Šifra artikla: BG601
Abyss je igra u kojoj se igrači bore za prevlast u podvnodnom gradu Abyss-u. Za prevlast ćete se boriti tako što ćete gledati kako da dobijete zaveznike (skupljate setove kartica), a zatim ćete koristiti specijalne moći koje Vam ti saveznici pružaju. Postoji više vrsta saveznika (u zavisnosti o..
5,500.00Din
Abyss: Kraken
Nema na stanju
Izdavač: Bombyx Šifra artikla: BG600
Abyss: Kraken je prva ekspanzija za igru Abyss koja donosi nove elemente u igru, a osnovna pravila se ne menjaju. Švercerska gilda je sve jača u podvodnom carstvu i njen uticaj je sve veći. Sve veću vrednost ima i nezvanična valuta carstva koja je nastala u nelegalnim krugovima - Nebu..
3,000.00Din
Abyss: Leviathan Abyss: Leviathan
Nema na stanju
Izdavač: Bombyx Šifra artikla: BG847
Abyss: Leviathan je nova ekspanzija za igru Abyss koja donosi nove stvari. Dolazi do problema na granici morkse zajednice. Javljaju se novi neprijatelji za sve, Leviathani! Svaki igrač će morati da se bori sa njima i ukoliko bude uspešan osvojiće i poene ili dodatne bonuse poput ključeva za to. Među..
3,000.00Din
Takenoko (Bg) Takenoko (Bg)
Nema na stanju
Izdavač: Bombyx Šifra artikla: BG191
U ovoj prelepoj igri vi ste u ulozi baštovana i cilj vam je da uzgajite što više bambusa kako bi nahranili kraljevsku pandu.Po priči, Kineski car je Japanskom caru kao simbol mira poklonio veliku kraljevsku pandu. Kako pande ne žive u Japanu, Japanski car je naredio da se zasadi ogroman vrt pun b..
5,000.00Din
Izdavač: Bombyx Šifra artikla: BG1632
Društvena igra Abyss Conspiracy na boardgamegeek.com..
3,000.00Din
Prikaz 1 do 5 od 5 (1 Strana)