Meni
Korpa

Bombyx

Abyss Abyss
BESTSELER Nema na stanju
Izdavač: Bombyx Šifra artikla: BG601
Presto podvodnog kraljevstva Bezdan je upražnjen, tako da je došlo vreme da se dočepate vlasti i njenih privilegija. Iskoristite svu svoju lukavost da osvojite ili kupite glasove u Veću. Regrutujte najuticajnije lordove i zloupotrebite njihova ovlašćenja da biste preuzeli kontrolu nad najvažnijim s..
5,500.00Din
Izdavač: Bombyx Šifra artikla: BG1632
Zavere i korupcija su normalna pojava u večnoj tami dubokih voda kraljevstva Bezdan, a vi se nalaze u samom srcu stalne borbe za vlast. Vaši protivnici neumorno kuju zavere da bi stekli uticaj. Da biste osvojili većinu u Veću morate da okupite najmoćnije lordove pre nego što ih vaši protivnici potk..
2,400.00Din
Abyss: Kraken Abyss: Kraken
Nema na stanju
Izdavač: Bombyx Šifra artikla: BG600
Borba za vlast u podvodnom kraljevstvu je žešća nego ikada ranije. Korupcija je počela da širi svoje zle pipke po nekada čistoj zemlji. Gilda švercera, sa središtem na groblju, udružila se sa misterioznim Krakenom i počela je da posluje sa nezvaničnom valutom - Nebulom, crnim biserima! Ovaj krvavi ..
3,000.00Din
Abyss: Leviathan Abyss: Leviathan
Nema na stanju
Izdavač: Bombyx Šifra artikla: BG847
Zabrinjavajuće vesti stižu sa granica kraljevstva. Levijatani, zastrašujuća morska čudovišta, približavaju se granici i prete Kraljevstvu. Da li će ih saveznici i regruti, koje je odredila svaka gilda, zadržati? Istraživanje je sada opasno, borba je izvesna, a bekstvo može da bude još opasnije, ali ..
3,000.00Din
Codex Naturalis Codex Naturalis
Nema na stanju
Izdavač: Bombyx Šifra artikla: BG1797
U društvenoj igri Codexs Naturalis igrači imaju zadatak da nastave rad monaha iluminatora i da sastave stranice tajnog rukopisa u kojem su popisane sve vrste biljaka i životinja koje žive u drevnim šumama. Možete li da sastavite stranice u pravilnom redosledu? Da li ste spremni da žrtvujete neku vrs..
2,400.00Din
Izdavač: Bombyx Šifra artikla: BG1898
U društvenoj igri Garden Nation četiri klana malih ljudi koji su proterani iz šume, pronašli su sklonište u napuštenom vrtu, gde su odlučili da podignu novi grad. Za veoma kratko vreme, drveni sanduci su postali luksuzni apartmani, stari tranzistor je pretvoren u kabare, a čajnik je postao novi grad..
6,000.00Din
Izdavač: Bombyx Šifra artikla: BG1794
U društvenoj igri Glow, vi ste avanturista koji okuplja družinu regrutujući stalno nove saputnike. Potrebno je dobro odabrati karte likova i kombinovati njihove sposobnosti. Tokom igre, često ćete bacati kockice kako biste aktivirali specijalne sposobnosti likova iz vaše družine koje mogu biti ..
4,200.00Din
Izdavač: Bombyx Šifra artikla: BG1793
Dobro došli na svoj prvi radni dan u fabrici snova! Upoznajte se sa mašinama. Možete ih popraviti, kombinovati ili demontirati. Ove mašine proizvode resurse i ugalj, potrebne za rad još moćnijih mašina snova. Da li možete napredovati od običnog majstora do velikih svetski poznatih mehaničara?Društve..
6,000.00Din
Izdavač: Bombyx Šifra artikla: BG191
U ovoj prelepoj igri vi ste u ulozi baštovana i cilj vam je da uzgajite što više bambusa kako bi nahranili kraljevsku pandu.Po priči, Kineski car je Japanskom caru kao simbol mira poklonio veliku kraljevsku pandu. Kako pande ne žive u Japanu, Japanski car je naredio da se zasadi ogroman vrt pun b..
5,000.00Din
Prikaz 1 do 9 od 9 (1 Strana)