Meni
Korpa

Bubble Stories

Bubble Stories
Bubble Stories
Bubble Stories
Bubble Stories

Opis artikla

Bubble Stories je kooperativna društvena igra koja je namenjena za decu od 5 i više godina. U samoj igri se nalaze 3 avanture koje su predstavljene sa 3 špila karata. Na početku igre ćete dobiti zadatak (pronađite zakopano blago na ostrvu ili decu koja se kriju po školi npr) i krećete od početne karte. Sve je predstavljeno simbolima, unutar balončića od pene (odatle i naziv igre) i vaš mali istraživač treba da odabere na koju će stranu dalje da traži. Nema čitanja, nema teksta, sve se odvija pomoću slika i detalja. Nakon što donesete odluku, treba da pronađete kartu iz špila koja ima odgovarajući simbol i postavite je pored prethodno okrenute karte. Na toj karti mogu da se nalaze nove raskrsnice, vrata, prostorije ili neki dodatni zadaci. I tako se pravi priča pred vama. Cilj je da u što manje pokušaja rešite zadatke i na kraju imate bodovanje. Naime, neke karte su ćorsokaci. Što manje tih karata otkrijete, vaš rezultat će biti bolji.

Bubble Stories najviše liči na avanturističke knjige za decu u kojoj na svakoj strani donose neku odluku, pa okreću na određenu stranu knjige da vide šta se desilo, ali je namenjen malo mlađoj publici koja još ne mora da zna da čita.

Upravo zbog svoje pristupačnosti, kako po broju godina, broju igrača, nepostojanju jezičke barijere i korišćenju slika koje dozvoljavaju deci da maštaju i pričaju svoje priče, društvena igra Bubble Stories je osvojila nagradju za najbolju dečiju igru 2022. godine na festivalu u Kanu.

Društvena igra Bubble Stories na boardgamegeek.com

Bubble Stories
Opšte informacije
Trajanje partije 10 minuta
Uzrast 4+
Broj igrača 1-2
Kompleksnost 1.00 / 5
Mehanike igre Move Through Deck, Narrative Choice / Paragraph
Dizajner Matthew Dunstan
Jezik izdanja Engleski / Francuski / Nemački / Italijanski / Španski / Portugalski / Holandski / Ruski
Jezička zavisnost Bitan tekst na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Bubble Stories
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač Blue Orange Games
Zemlja porekla Kina

Video pravila

  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: BG1650
1,500.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro