Meni
Korpa

CMON

Izdavač: CMON Šifra artikla: BG495
Bloodborne je kartična igra napravljena po uzoru na popularnu video igru. Dizajner ove društvene igre, Erik Lang je želeo da predstavi napetost po kojoj je video igra Bloodborne veoma poznata (sve u igri je veoma smrtonosno i ne želi Vam dobro).Igrači igraju zajedno (do 5 igrača) protiv igre i bore ..
5,200.00Din
Izdavač: CMON Šifra artikla: BG1142
Ethnos je igra mitskih bića i njihove borbe za teritoriju. U osnovnoj igri je prisutno 12 mitskih rasa - minotaura, skeletona, kentaura, vilenjaka... I za svaku partiju odaberete različitih 6 rasa koje učestvuju. Svaka rasa ima svoju specijalnu sposobnost koja značajno utiče na igru i ta nasumičnost..
6,000.00Din
Izdavač: CMON Šifra artikla: BG409
God of War, veliki hit iz sveta video igara dolazi sada i u veoma interesantnoj kartičnoj, kooperativnoj društvenoj igri!Vreme trajanjaMehanika igre 90 Minuta Cooperative PlayUzrastDizajner 14+ Fel BarrosAlex OlteanuBroj igračaJezik izdanja 1-4 EngleskiKompleksnostJezič..
6,000.00Din
Izdavač: CMON Šifra artikla: BG823
Rising Sun je duhovni naslednik izuzetno popularne drušvene igre Blood Rage. Dolazi nam od istog dizajnera i istog razvojnog tima, ali je sada tematika srednjovekovnog mitskog Japana i više je fokus na diplomatiju a manje na kartice, ali su tu i dalje teritorije za osvajanje, borbe i naravno neverov..
13,000.00Din
Sheriff of Nottingham (Second Edition)
Nema na stanju
Izdavač: CMON Šifra artikla: BG1292
Sheriff of Nottingham (Second Edition) je novo izdanje svetski poznate hit igre. Ovog puta dolazi sa blago popravljenim pravilima i automatski uključenim šestim igračem. Takođe, u osnovnu igru su sada uključeni i dodaci Crne pijace i Šerifovih pomoćnika.Princ Džon dolazi u Notingem! Ovo je odlična p..
6,500.00Din
Izdavač: CMON Šifra artikla: BG1291
Starcadia Quest je samostalna igra smeštena u univerzum Arcadia Quest igara. Pruža vam SciFi kampanju za 2-4 igrača u kojoj ćete kontrolisati heroje u borbi protiv Starcadian Alijanse, kojom zapoveda vrhovni komandant Torn. Svaki igrač vodi posadu od dva heroja kroz svemir, sa misijom da porazi koma..
11,000.00Din
The Godfather: Corleone's Empire The Godfather: Corleone's Empire
Nema na stanju
Izdavač: CMON Šifra artikla: BG593
The Godfather: Corleone's Empire je igra koja nam dolazi od čuvenog dizajnera Erika Langa sa izuzetno popularnom temom Kuma, poznatom iz knjiga i filmova.U ovoj igri vodite jednu od 5 mafijaških porodica koje se bore za prevlast u Njujorku i naklonost Kuma. Zauzimaćete delove Njujorka, raditi p..
9,600.00Din
Izdavač: CMON Šifra artikla: BG179
Way of the Panda je zanimljiva "worker placement" društvena igra u kojoj igrači kontrolišu tri različite figure pandi - monaha, trgovca i ratnika.  Vaše pande mogu da se kreću po tabli, grade zgrade, treniraju se u borbi i stiču mudrost (koja znatno utiče na vaše konaćne poene jer na kraj..
8,800.00Din
Zombicide (Second edition) Zombicide (Second edition)
Nema na stanju
Izdavač: CMON Šifra artikla: BG369
Zombicide je kooperativna igra u kojoj svaki igrač kontroliše svog lika koji ima specifične sposobnosti u odnosu na ostale, i treba da pobedi horde zombija koje se stvaraju iznova i iznova! Za to će pronalaziti nova oružja, unapređivaće svog lika, međutim problem je jednostavan: zombija ima mno..
14,000.00Din
Izdavač: CMON Šifra artikla: BG241
Ljudi su se uputili ka zvezdama u potrazi za gorivom koje ponestaje, a pronašli ga u zabačenom uglu svemira na maloj planeti PK-L7. Njihovo otkriće Xenium-a - tamnog, masnog jedinjenja duboko ispod površine planete - bilo je sve što su tražili. Ali našli su i nešto drugo. Napad Xenos-a bio je bruta..
14,000.00Din
Zombicide: Black Plague Zombicide: Black Plague
Nema na stanju
Izdavač: CMON Šifra artikla: BG248
Zombicide: Black Plague je kooperativna igra u kojoj svaki igrač kontroliše svog lika koji ima specifične sposobnosti u odnosu na ostale, i treba da pobedi horde zombija koje se stvaraju iznova i iznova! Za to će pronalaziti nova oružja, unapređivaće svog lika, ovog puta, u srednjovekovnom okru..
14,000.00Din
Izdavač: CMON Šifra artikla: BG1542
Zombicide: Black Plague - Wulfsburg je dodatak za igru Zombicide: Black Plague koji dodaje nova polja, heroje, negativce kao i novu opremu da obogati vašu omiljenu igru sa minijaturama.Zombicide: Black Plague je kooperativna igra u kojoj svaki igrač kontroliše svog lika koji ima specifične spos..
8,000.00Din
Prikaz 1 do 12 od 22 (2 Strana)