Meni
Korpa

CMON

Ankh: Gods of Egypt Ankh: Gods of Egypt
Nema na stanju
Izdavač: CMON Šifra artikla: BG1625
Ankh: Gods of Egypt je društvena igra dizajnirana od strane Erica M. Langa, objavljena od strane CMON-a u 2021. godini. To je strateška igra za 2-5 igrača koja traje oko 90-120 minuta.U Ankh-u, igrači preuzimaju uloge drevnih egipatskih bogova, koji se bore za moć i uticaj u konstantno menjajuć..
15,000.00Din
Izdavač: CMON Šifra artikla: 889696012197
Ankh: Guardians Set je dodatak društvenoj igri Ankh: Gods of Egypt, dizajniranoj od strane Erica M. Langa i objavljenoj od strane CMON-a u 2021. godini. Ovaj dodatak omogućava igračima da prošire svoje iskustvo igre dodavanjem novih bogova, karaktera, i mehanika igre.U Ankh: Guardians Set-u, igrači ..
6,500.00Din
Ankh: Gods of Egypt - Pantheon
Nema na stanju
Izdavač: CMON Šifra artikla: BG1627
Ankh: Gods of Egypt - Pantheon ekspanzija za društvenu igru Ankh: Gods of Egypt dodaje pet novih bogova, svaki sa svojim moćima i ratnicima spremnim da se bore protiv zaborava. Novi bogovi neće doneti samo sopstvene novine već će uticati i na prethodne. Kombinovanjem sa starim bogovima otključa..
9,000.00Din
Izdavač: CMON Šifra artikla: 889696012180
Ankh: Gods of Egypt - Pharaoh uvodi novo iskustvo u igri Ankh: Gods of Egypt.. Ova ekspanzija upoznaje svet ljudi sa božanskim mukama, a posebno jednog čoveka, Egipatskog Faraona. Bogovi će slati sveštenike u faraonovu palatu da bi izvršili uticaj na dnevne poslove zemlje, manipulisanjem r..
8,500.00Din
Blood Rage Blood Rage
BESTSELER Nema na stanju
Izdavač: CMON Šifra artikla: BG268
U igri Blood Rage vodite jedno od Vikinških plemena u momentu kada je došao sudnji dan! Ragnarok je stigao i vreme je da vaše pleme zauzme večno mesto u Valhali, pored Odina! Da bi zaslužili Valhalu, vikinzi moraju da postanu slavni. Postoji više načina da postanu slavni: da opustošite sela i uzmete..
13,800.00Din
Blood Rage: 5th Player Expansion Blood Rage: 5th Player Expansion
Nema na stanju
Izdavač: CMON Šifra artikla: 8435407608849
Ova ekspanzija dodaje sve što je potrebne za petog igrača: tablu klana, figurice, baze... Takođe, u ovoj ekspanziji nalaze se i dodatne karte. Kao što su nas izdavači navikli, figure su potpuno drugačije od svih ostalih klanova. Što se tiče same table, nisu potrebne nikakve promene za..
4,800.00Din
Izdavač: CMON Šifra artikla: 8435407608801
Gods of Asgard je ekspanzija za igru Blood Rage koja dodaje bogove Asgarda!U svakoj partiji nasumično birate 2 od 6 bogova koji dolaze u ekspanziji i oni će učestvovati u igri. Svaki od bogova ima svoje sposobnosti koji će u mnogome uticati na igru.Društvena igra Blood Rage: Gods of Asgard na boardg..
3,200.00Din
Blood Rage: Mystics of Midgard Blood Rage: Mystics of Midgard
Nema na stanju
Izdavač: CMON Šifra artikla: BG478
Blood Rage: Mystics of Midgard je ekspanzija za igru Blood Rage koja dodaje mistične čarobnjake Midgard!Mistici su posebne jedinici (nisu ni ratnici ni čudovišta) koje možete koristiti nakon što ste unapredili svoj klan sa njihovim unapređenjem.Napomena: Ovo je dodatak za igru Blood Rage i ne možete..
4,000.00Din
Bloodborne Bloodborne
Nema na stanju
Izdavač: CMON Šifra artikla: BG495
Bloodborne je kartična igra napravljena po uzoru na popularnu video igru. Dizajner ove društvene igre, Erik Lang je želeo da predstavi napetost po kojoj je video igra Bloodborne veoma poznata (sve u igri je veoma smrtonosno i ne želi vam dobro).Igrači igraju zajedno (do 5 igrača) protiv igre i bore ..
5,200.00Din
Bloodborne: The Board Game Bloodborne: The Board Game
Nema na stanju
Izdavač: CMON Šifra artikla: BG1564
Bloodborne: The Board Game je mračna i izazovna kooperativna društvena igra u kojoj jedan do četiri lovaca moraju da istraže igrad Jarnam, Moraćete da se borite protiv raznih zveri, čudovišta i posednutih stanovnika da piste preživeli noć i otkrili izvor ludila koje je iskvarilo grad. Zasnovan..
16,500.00Din
Cthulhu: Death May Die Cthulhu: Death May Die
Nema na stanju
Izdavač: CMON Šifra artikla: BG1066
Cthulhu: Death May Die je još jedna igra inspirisana poznatim svetom H.P. Lovecraft-a. Igrači ,predstavljeni različitim likovima, ne žele da spreče pojavljivanje bića iz drugih dimenzija, već da izvrše ritual njihovog prizivanja i nakon toga okončaju tu bitku jednom zauvek! Cilj je jednostavan, stav..
16,500.00Din
Cthulhu: Death May Die - Black Goat of the Woods Cthulhu: Death May Die - Black Goat of the Woods
Nema na stanju
Izdavač: CMON Šifra artikla: BG1084
Cthulhu: Death May Die - Black Goat of the Woods je dodatak za igru Cthulhu: Death May Die koji donosi novog Elder One-a i njegove monstere. Ovu ekspanziju možete uključiti u bilo koju epizodu koju imate.Cthulhu: Death May Die je još jedna igra inspirisana poznatim svetom H.P. Lovecraft-a. Igra..
3,500.00Din
Prikaz 1 do 12 od 32 (3 Strana)