Meni
Korpa

Capstone Games

Age of Innovation Age of Innovation
Nema na stanju
Izdavač: Capstone Games Šifra artikla: BG2034
Age of Innovation je igra koja predstavlja spiritualnog naslednika Terra Mystica-e i Project Gaia-e. Igra nije direktan nastavak na te igre, ne kombinuje se s njima, ali oni igrači koji su igrali bilo koju od ove dve igre, osećaće se ko kod kuće u Age of Innovation-u. Age of Innovation je smešten u ..
12,000.00Din
Ark Nova EN Ark Nova EN
BESTSELER Nema na stanju
Izdavač: Capstone Games Šifra artikla: BG1747
Spremite se na zadatak pravljenja najboljeg i najmodernijeg Zoološkog vrta na svetu! Iako je tema igre veoma opuštajuća, Ark Nova će testirati vaše planiranje i taktiziranje do krajnjih granica. Preko 255 različitih karata, nalik Teraformiranju Marsa, omogućavaju  velik broj različitih partija...
9,000.00Din
Izdavač: Capstone Games Šifra artikla: BG1683
Zajedno sa grupom pionira, napustili ste civilizaciju i odlučili da se nastanite na obalama Boonlake-a, davno zaboravljenom regionu koji su ljudi u prošlosti pokušali da civilizuju. Postanite deo nove zajednice i posvetite se zajedničkom dobru. Istražite teren, gradite kuće, naselja, uzgajajte stoku..
8,500.00Din
Izdavač: Capstone Games Šifra artikla: BG1448
U igri Cooper Island igrači naseljuju veliko ostrvo tako što ga istražuju postavljanjem terenskih pločica. Te pločice proizvode resurse koji se koriste a bi se podizale zgrade sa specijalnim sposobnostima. Barijere na ostrvu moraju da se uklanjaju da bi istraživanje bilo još sveobuhvatnije. Igrači g..
9,200.00Din
Corrosion Corrosion
Nema na stanju
Izdavač: Capstone Games Šifra artikla: BG1685
U društvenoj igri Corrosion svaki igrač upravlja fabrikom i šalje inžinjere da grade raznolike motore za poentiranje i proizvodnju. Ipak u svetu punom isparenja vaš najveći neprijatelj je vreme, zato što većina mašina brzo zarđa, tako da je savet da uložite u proizvodnju hromiranih zupčanika i mašin..
6,000.00Din
Gaia Project Gaia Project
Nema na stanju
Izdavač: Capstone Games Šifra artikla: BG713
Gaia Project je naslednik čuvene Terra Mystica-e! Ovog puta sve je smešteno u svemir gde će se za prevlast boriti 14 novih rasa, na 7 vrsti planeta (ono što su u Terra Mystica-i bili tereni). Kako bi naselili planete moraćete da ih teraformirate.Mnogima je Terra Mystica bila (i dalje jeste) jedna od..
10,000.00Din
Maracaibo Maracaibo
Nema na stanju
Izdavač: Capstone Games Šifra artikla: BG1449
Maracaibo nova strateška društvena igra, za 1 do 4 igrača, od hit autora Aleksandra Pfistera smeštena je u Karibe za vreme 17-tog veka. Igrači se trude da uvećaju svoj uticaj u tri nacije za vreme četiri runde sa vremenom trajanja partije od 40 minuta po igraču. Igrači plove kroz Karibe i u gradovim..
10,000.00Din
Izdavač: Capstone Games Šifra artikla: BG1599
Puzle i uzgoj životinja: dizajner Uwe Rosenberg je u svom elementu! U društvenoj igri New York Zoo, konstruisaćete zoološki vrt. Pravićete životinjska staništa, dodavaćete nove životinje i odgajati njihovu mladunčad. Na potezu ćete imati dve moguće akcije: da dodate novu pločicu staništa u svoj zool..
5,300.00Din
Pipeline
Nema na stanju
Izdavač: Capstone Games Šifra artikla: BG1468
Prerada nafte je dugo bila deo energetskog sektora koji kontroliše vlada. Zbog neverovatno složenog i neefikasnog sistema rafinerija, vlada ne može da se izbori sa pritiscima svetske potražnje i sve većim globalnim standardima prerade. Vlada više nije u mogućnosti da prati korak sa tržištem i preos..
9,000.00Din
Prikaz 1 do 9 od 9 (1 Strana)