Meni
Korpa

Cephalofair Games

Frosthaven
Nema na stanju
Izdavač: Cephalofair Games Šifra artikla: BG1915
Frosthaven je samostalna avantura koja je nov projekat tima koji je izdao svetski popularan hit Gloomhaven. Igra sadrži šestnaest novih likova, tri nove rase, preko dvadeset novih neprijatelja, preko stotinu novih oruzja i predmeta i novu kampanju koja se sastoji od 100 scenarija. Likovi i predmeti ..
30,000.00Din
Gloomhaven Gloomhaven
Nema na stanju
Izdavač: Cephalofair Games Šifra artikla: BG729
Gloomhaven je monumentalna epska legacy igra koja obećava preko 100 misija. Ovo je trenutno najpopularnija drušvena igra u svetu i ujedno i najtraženija. Šta je  Gloomhaven?Gloomhaven je grad iz koga će se uputiti avanturisti u priču koja će krenuti polako ali će vremenom prerasti u ... pa da n..
21,500.00Din
Gloomhaven - Jaws of the Lion Gloomhaven - Jaws of the Lion
Nema na stanju
Izdavač: Cephalofair Games Šifra artikla: BG1456
Gloomhaven: Jaws of the Lion je samostalna igra u kojoj se radnja odvija pre dogadjaja u Gloomhavenu. Igra uključuje 4 nova lika – Valrath Red Guard (tenk, kontrola terena), Inox Hatchet (strelac), Human Voidwarden (podrška, kontrola uma), i Quantril Demolitionist (bliska borba, manipulacija preprek..
7,000.00Din
Gloomhaven - Lavlje Čeljusti Gloomhaven - Lavlje Čeljusti
Nema na stanju
Izdavač: Cephalofair Games Šifra artikla: BG2032
Gloomhaven - Lavlje Čeljusti je samostalna igra u kojoj se radnja odvija pre dogadjaja u Gloomhavenu. Igra uključuje 4 nova lika – Valrath Red Guard (tenk, kontrola terena), Inox Hatchet (strelac), Human Voidwarden (podrška, kontrola uma), i Quantril Demolitionist (bliska borba, manipulacija pr..
6,700.00Din
Gloomhaven: Forgotten Circles Gloomhaven: Forgotten Circles
Nema na stanju
Izdavač: Cephalofair Games Šifra artikla: BG125
Gloomhaven: Forgotten Circles, je prva ekspanzija za Gloomhaven, koja sadrži dvadeset novih scenarija koji se odvijaju nakon događaja u originalnoj Gloomhaven kampanji i uključuju jednu novu klasu karaktera - Aesther Diviner - i njene pokušaje da spreče nadolazeću propast. Prateća knjiga scenarija ..
5,500.00Din
Prikaz 1 do 5 od 5 (1 Strana)