Meni
Korpa

Čuvari zmajeva

Čuvari zmajeva
Čuvari zmajeva
Čuvari zmajeva
Čuvari zmajeva
Čuvari zmajeva
Čuvari zmajeva

Opis artikla

Čuvari zmajeva je igra draftovanja karta i sakupljanja setova za 2 do 4 igrača uzrasta od 8 i više godina, koja traje oko 20 minuta.

U ovoj društvenoj igri igrači su čarobnjaci koji uz pomoć magične knjige brinu o mladim zmajevima koji još uvek nisu naučili da lete i bljuju vatru. Magična knjiga se sastoji od dva špila karata. Na levoj stranici knjige prikazana je vrsta zmajeva, a sa desne broj tih zmaja koji treba da odigrate da biste bacili čini i dobili nagradu. Postoje četiri vrste zmajeva: Beli livadski, Plavi safirni, Crveni krzneni i Zeleni močvarni zmaj. Na svom potezu možete uzeti od 1 do 3 karte. Ali, kada uzmete kartu i dodate je u svoju ruku umeto nje se odmah stavlja nova karta sa vrha magične knjige. Takođe, možete staviti kartu iz svoje ruke direktno na magičnu knjigu! To znači da se stranice (karte) knjige stalno menjaju, a samim tim i zmajevi koje možete da odigrate! Osim toga, na kraju vašeg poteza, ako ispunjavaju uslov i protivnici mogu da odigraju zmajeve iz ruke i dobiju nagrade! Uz sve to morate da vodite računa o tome gde postavljate svoja stada jer  kada imate tri gomile različitih zmajeva ispred sebe, na onu u sredini ne možete više da stavljate zmajeve! 

Društvena igra Čuvari zmajeva je brza, zabavna i drugačija! Pravila su jednostavna, ali već posle samo nekoliko poteza pred vama će se naći nimalo lake odluke. Neophodno je balansirati između potrebe za uzimanjem karata i njihovim odigravanjem. Saznanje da će, kako igra odmiče, nagrade vredeti više kao i činjenica da možete stvoriti mogućnost ostalim igračima da osvoje poene na vašem potezu, samo još dodatno komplikuju stvari. U igri postoji i napredna verzija koja donosi specijalne pločice sa magičnim kovčezima koji imaju specijalne sposobnosti!


Društvena igra Čuvari zmajeva na boardgamegeek.com

Čuvari zmajeva
Opšte informacije
Trajanje partije 20 minuta
Uzrast 8+
Broj igrača 2-4
Kompleksnost 1.78 / 5
Mehanike igre Card Drafting, Hand Management, Set Collection
Dizajner Michael Menzel
Jezik izdanja Srpski
Jezička zavisnost Bez teksta na komponentama
Deklaracija
Naziv proizvoda Društvena igra Čuvari zmajeva
Uvoznik Pridemage Games
Izdavač MIPL
Zemlja porekla Nemačka

Video pravila

  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: 765464041395
2,800.00Din

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro

Tekst recenzija