Meni
Korpa

Czech Games Edition

Izdavač: Czech Games Edition Šifra artikla: BG476
Adrenaline je igra koja je bila apsolutni hit na sajmu u Esenu 2016. godine i to sa dobrim razlogom! Adrenaline je društvena igra koja simulira First Person Shooter (FPS), računarsku igru. Svako ko je igrao popularne FPS naslove kao što su Quake ili Unrea..
6,200.00Din
Izdavač: Czech Games Edition Šifra artikla: BG962
Adrenaline: Team Play DLC je ekspanzija za popularnu igru Adrenaline koja donosi nekoliko novih stvari. Donosi novog igrača, pa proširuje igru sa 3-5 igrača na 2 do 6. Sem novog igrača, donosi i specifična oružja za svakog od likova u igri i novi Adrenaline Rush sistem.A donosi i mogućnost igranja u..
3,000.00Din
Izdavač: Czech Games Edition Šifra artikla: BG480
Alchemists je društvena igra za 2 do 4 igrača. Cilj je proniknuti u znanja mističnog zanata alhemičara i ostvariti što veći broj poena. Poeni se ostvaruju na više načina, ali najčešće tako što objavljujete teorije (tj. tačne teorije). I tu nastaju problemi.Igra se igra 6 rundi i na početku svake run..
6,000.00Din
Izdavač: Czech Games Edition Šifra artikla: BG282
Dungeon Petz vas stavlja u ulogu porodice impova koja je odlučila da zasnuje biznis odgajanja i prodaje kućnih ljubimaca! Međutim ne bilo kakvih kućnih ljubimaca, već onih koje bi pre našli negde u tamnici ili pećini!Na raspolaganju su vam svi članovi vaše porodice i da bi uspešno vodili biznis mora..
5,000.00Din
Izdavač: Czech Games Edition Šifra artikla: BG221
Galaxy Trucker nam dolazi od čuvenog dizajnera brojnih društvenih igara Vlade Čvatila (kreirao je Trough The Ages, Codenames, Mage Night) i ova igra je potpuno različita od svega što je on pravio. Kako naslov igre kaže, vi ste u ulozi kamiondžije i cilj vam je da prenosite teret sa odredišta A na od..
4,800.00Din
Galaxy Trucker: The Big Expansion Galaxy Trucker: The Big Expansion
Nema na stanju
Izdavač: Czech Games Edition Šifra artikla: BG805
Galaxy Trucker: The Big Expansion je kako joj ime kaže ekspanzija za igru Galaxy Trucker koja donosi dosta novih stvari:-Sve što je potrebno za petog igrača-Dodatne adventure kartice-Specijalne adventure kartice-Nove vanzemaljce-Nove pločice za građenje brodova-Nove vrste brodova (šeme)Vreme trajanj..
3,600.00Din
Izdavač: Czech Games Edition Šifra artikla: BG1689
Društvena igra Lost Ruins of Arnak sada i na srpskom jeziku!U društvenoj igri Izgubljene Ruševine Arnaka igrači su avanturisti koji istražuju misteriozno ostrvo. Dve glavne mehanike u igri su postavljanje radnika (worker placement) i izgradnja špila (deck building). Svi igrači počinju..
6,300.00Din
Izdavač: Czech Games Edition Šifra artikla: BG733
Vaš bogati pokojni ujak vam je namenio veliku svotu novca! Ali, niste jedini sinovac koga je imao, pa kako nije znao za koga da se odluči, napravio je takmičenje! Svima je za početak ostavio manju svotu novca (ali ipak pozamašnu) i onaj ko uspe da je prvi potroši će naslediti i ostakta!U ovoj igri i..
4,500.00Din
Izdavač: Czech Games Edition Šifra artikla: BG469
Letter Jam je zabavna društvena igra u kojoj igrači zajedno pokušavaju da konstruišu reči od slova koja su im dodeljena. Naravno, nije sve tako jednostavno. Svaki igrač ne vidi svoja slova koja ima, već samo tuđa, pa će morati dobro da sarađuju. Što više igrača učestvuje u igri, to će reči biti inte..
2,400.00Din
Letter Jam na srpskom Letter Jam na srpskom
Nema na stanju
Izdavač: Czech Games Edition Šifra artikla: BG1301
Letter Jam je zabavna društvena igra u kojoj igrači zajedno pokušavaju da konstruišu reči od slova koja su im dodeljena. Naravno, nije sve tako jednostavno. Svaki igrač ne vidi svoja slova koja ima, već samo tuđa, pa će morati dobro da sarađuju. Što više igrača učestvuje u igri, to će reči biti inte..
2,400.00Din
Lost Ruins of Arnak Lost Ruins of Arnak
Nema na stanju
Izdavač: Czech Games Edition Šifra artikla: BG1606
U društvenoj igri Lost Ruins of Arnak igrači su avanturisti koji istražuju misteriozno ostrvo. Dve glavne mehanike u igri su postavljanje radnika (worker placement) i izgradnja špila (deck building). Svi igrači počinju sa osnovnim špilom, koji se sastoji od višenamenskih karata. Kartu mo..
7,200.00Din
Izdavač: Czech Games Edition Šifra artikla: BG1724
Lost Ruins of Arnak: Expedition Leaders je prvi dodatak za društvenu igru Lost Ruins of Arnak koji uvodi asimetričnost među igračima na startu igre. Svaki od igrača će dobiti poseban špil koji će podsticati neke nove taktike i napraviti pometnju u igri. Takođe ovaj dodatak dodaje još čudovišta proti..
3,600.00Din
Prikaz 1 do 12 od 29 (3 Strana)