Meni
Korpa

Czech Games Edition

Izdavač: Czech Games Edition Šifra artikla: BG476
Adrenaline je igra koja je bila apsolutni hit na sajmu u Esenu 2016. godine i to sa dobrim razlogom! Adrenaline je društvena igra koja simulira First Person Shooter (FPS), računarsku igru. Svako ko je igrao popularne FPS naslove kao što su Quake ili Unrea..
6,200.00Din
Izdavač: Czech Games Edition Šifra artikla: BG962
Adrenaline: Team Play DLC je ekspanzija za popularnu igru Adrenaline koja donosi nekoliko novih stvari. Donosi novog igrača, pa proširuje igru sa 3-5 igrača na 2 do 6. Sem novog igrača, donosi i specifična oružja za svakog od likova u igri i novi Adrenaline Rush sistem.A donosi i mogućnost igranja u..
3,000.00Din
Alchemists Alchemists
USKORO Nema na stanju
Izdavač: Czech Games Edition Šifra artikla: BG480
Alchemists je društvena igra za 2 do 4 igrača. Cilj je proniknuti u znanja mističnog zanata alhemičara i ostvariti što veći broj poena. Poeni se ostvaruju na više načina, ali najčešće tako što objavljujete teorije (tj. tačne teorije). I tu nastaju problemi.Igra se igra 6 rundi i na početku svake run..
6,000.00Din
Alchemists: The King's Golem Alchemists: The King's Golem
USKORO Nema na stanju
Izdavač: Czech Games Edition Šifra artikla: BG458
Alchemists: The King's Golem je ekspanzija za igru Alchemists koja donosi zapravo četiri nove ekspanzije i različite nove logičke zagonetke.Četiri ekspanzije su poređane po kompleksnosti i možete ih redom dodavati u osnovnu igru.-Startup Funding: Daje igračima mogućnost biranja osnovnih re..
3,600.00Din
Codenames Duet na engleskom Codenames Duet na engleskom
BESTSELER
Izdavač: Czech Games Edition Šifra artikla: BG680
Codenames Duet je nova igra iz porodice Codenames, ovog puta za dva igrača.Princip igre je isti. Pred Vama i Vašim saigračem je mreža od 5x5 reči. Međutim sada oba igrača imaju šablon (šabloni su dvostrani). Cilj je da zajedno pogodite sve ispravne reči.U čemu je caka? Reči koje su vama zelene (sada..
2,600.00Din
Codenames EN Codenames EN
BESTSELER USKORO Nema na stanju
Izdavač: Czech Games Edition Šifra artikla: BG961
Codenames je najpopularnija i najprodavanija društvena igra asocijacija. Igra se u 2 tima (crveni i plavi). Po jedan igrač iz svakog tima je Spymaster i njegov cilj je da uz pomoć jedne reči svom timu pokuša da objasni što više pojmova koji se nalaze ispred njih. Međutim od 25 pojmova koji su n..
2,600.00Din
Codenames Pictures Codenames Pictures
BESTSELER Nema na stanju
Izdavač: Czech Games Edition Šifra artikla: BG4070
Codenames: Pictures sledi nakon ogromnog uspeha igre Codnames. Pravila ostaju ista, sa jednom velikom razlikom - agenti više nisu šifrovani rečima, već slikama. Tako da dva kapitena imaju zadatak da opišu slike, na način specifičan za ovu igru. Jedna od najboljih igara asocijacija na svetu!Društvena..
2,600.00Din
Codenames: Marvel Codenames: Marvel
Nema na stanju
Izdavač: Czech Games Edition Šifra artikla: BG1992
Codenames: MarvelDruštvena igra Codenames Marvel na boardgamegeek.com..
3,600.00Din
Izdavač: Czech Games Edition Šifra artikla: BG1819
Deal with the Devil je veoma tematska kompetativna društvena igra smeštena u srednjovekovno doba. Ovo je igra za tačno četiri igrača, koji upravljaju jednim od četiri kraljevstva. Svakom igraču je dodeljena tajna uloga - ili običnih smrtnika, kultiste koji je podlegao iskušenjima ili samog đavola. Z..
7,800.00Din
Dungeon Petz Dungeon Petz
Nema na stanju
Izdavač: Czech Games Edition Šifra artikla: BG282
Dungeon Petz vas stavlja u ulogu porodice impova koja je odlučila da zasnuje biznis odgajanja i prodaje kućnih ljubimaca! Međutim ne bilo kakvih kućnih ljubimaca, već onih koje bi pre našli negde u tamnici ili pećini!Na raspolaganju su vam svi članovi vaše porodice i da bi uspešno vodili biznis mora..
5,000.00Din
Galaxy Trucker (Second Edition) Galaxy Trucker (Second Edition)
USKORO Nema na stanju
Izdavač: Czech Games Edition Šifra artikla: BG221
Društvena igra Galaxy Trucker čuvenog dizajnera brojnih društvenih igara Vlade Čvatila (Through The Ages, Codenames, Mage Knight) je potpuno različita od svega što je on pravio. Kako naslov igre kaže, vi ste u ulozi kamiondžije i cilj vam je da prenosite teret sa odredišta A na odredište B. Samo što..
4,800.00Din
Izdavač: Czech Games Edition Šifra artikla: BG1820
Galaxy Trucker: Keep on Trucking je ekspanzija za društvenu igru Galaxy Trucker (Second Edition) koja vam donosi nekoliko ludih modula. Svaki od ovih modula može da se pridoda osnovnoj igri, ali možete iskusiti i totalnu ludnicu ukoliko ih uključite više ili čak sve! Kako i sam izdavač igre kaže "Ko..
3,600.00Din
Prikaz 1 do 12 od 31 (3 Strana)