Meni
Korpa

Days of Wonder

Five Tribes Five Tribes
Nema na stanju
Izdavač: Days of Wonder Šifra artikla: BG217
Five Tribes je igra u kojoj treba pažljivo da iskoordinišete kretanje plemena po tabli i tako da ostvarite najviše poena. Pomeraćete vaše meeplove kroz sela, oaze, bazare. Pošto je ovo Days of Wonder igra, pravila su veoma jednostavna, što ne znači da igra nema strategiju. Da bi bili uspešni trebaće..
7,500.00Din
Izdavač: Days of Wonder Šifra artikla: 824968784921
Five Tribes: The Artisans of Naqala, dodatak za igru Five Tribes, pridodaje novo, šesto pleme u igru: artisane ili zanatlije. Oni su predstavljeni ljubičastim čovečuljcima, i pomoći će vam da napravite razne alate koji vam mogu doneti poene, ili moćne sposobnosti za vreme igre. Ekspanzija ..
3,000.00Din
Five Tribes: Whims of the Sultan Five Tribes: Whims of the Sultan
Nema na stanju
Izdavač: Days of Wonder Šifra artikla: BG608
Five Tribes: Whims of the Sultan je ekspanzija za igru Five Tribes, koja dodaje komponente za petog igrača, kao i pločice sa gradovima. Kada posetimo gradove, sretnemo Sultana i saznamo njegove želje. Kada se ispune želje Sultana, bivamo prilično nagrađeni poenima. Naravno, tu su i novi Djinovi.Za s..
3,400.00Din
Izdavač: Days of Wonder Šifra artikla: 824968199015
Društvena igra Heat: Pedal to the Metal se u punoj brzini pozicionirao među 10 najboljih porodičnih igara. Ova trkačka igra će vas stalno držati u neizvesnosti baš kao i prava trka automobila. Menjanje vremenskih uslova, posebni događaji dok se nadmećete za tu prvu poziciju će vas stalno vući da odi..
7,600.00Din
Memoir '44 Memoir '44
Nema na stanju
Izdavač: Days of Wonder Šifra artikla: BG373
Memoir '44 je strateška ratna igra smeštena u vreme Drugog svetskog rata. Uz ovu igru ćete moći sa strateškog polja da doživite neke od najvećih bitaka održanih tokom Drugog svetskog rata kao što su bitka za Normandiju, Pegazov most i druge. Ovo je igra za dva igrača u kojoj jedna strana vodi savezn..
7,500.00Din
Small World Small World
Nema na stanju
Izdavač: Days of Wonder Šifra artikla: BG089
U društvenoj igri Small World igrači pokušavajue da pokore i kontrolišu svet koji je jednostavno premali za sve. Small World naseljavaju najrazličitija plemena kao što su patuljci, čarobnjaci, amazonke, divovi, orci pa čak i ljudi. Sva ova plemena se trude da zauzmu što veću teritoriju,..
7,500.00Din
Small World of Warcraft Small World of Warcraft
Nema na stanju
Izdavač: Days of Wonder Šifra artikla: BG1476
Small World of Warcraft predstavlja redizajn svetski popularne igre Small World, koji zadržava mehaniku igre ali dodaje malo novina da obogati ovo novo izdanje.Small World dolazi u jedan od popularnijih svetova Warcraft-a. Ovog puta, igrači će kontrolisati jedinice Alijanse i Horde..
8,200.00Din
Small World: Underground Small World: Underground
Nema na stanju
Izdavač: Days of Wonder Šifra artikla: BG295
U igri Small World, igrači se trude da pokore i kontrolišu svet koji je jednostavno premali za sve.Small World naseljavaju najrazličitija plemena kao što su patuljci, čarobnjaci, amazonke, divovi, orci pa čak i ljudi. Sva ova plemena se trude da zauzmu što veću teritoriju, pokore okolne zemlje i..
7,500.00Din
Ticket to Ride Ticket to Ride
Nema na stanju
Izdavač: Days of Wonder Šifra artikla: BG055
Ticket to Ride je jedan od klasika društvenih igara. Igra koja se uči za 5 minuta, a igra iznova i iznova. Pogodna za sve uzraste, od početnika do iskusnih. Od oprobanog društva do porodične zabave! Nije ni čudo što je jedna od najprodavanijih društvenih igara ikada.Pred vama je karta Severne Amerik..
5,500.00Din
Izdavač: Days of Wonder Šifra artikla: 824968200360
Ticket to Ride Legacy: Legends of the WestDruštvena igra Ticket to Ride Legacy: Legends of the West na boardgamegeek.com..
14,500.00Din
Ticket to Ride USA 1910 Ticket to Ride USA 1910
Nema na stanju
Izdavač: Days of Wonder Šifra artikla: BG957
Ticket to Ride: USA 1910 je dodatak za igru Ticket to Ride koji dodaje ukupno 181 karticu. Bitno je da su sve kartice veličine 56x87 (standard USA) tako da kartice, koje su identične onima u osnovnoj igri, sada dolaze u većem i preglednijem izdanju. Ako vam se nije dopadalo što su kartice desti..
2,400.00Din
Ticket to Ride: Amsterdam Ticket to Ride: Amsterdam
Nema na stanju
Izdavač: Days of Wonder Šifra artikla: BG1333
Ticket to Ride: Amsterdam je još jedna gradska verzija igre Ticket to Ride franšize koje nas vodi u prestonicu Holandije! Ovog puta radnja igre je smeštena u Amsterdam, u 17. kada je ovaj grad bio trgovačka prestonica Evrope. Brodovi i skladišta su prepuna robe a v..
3,200.00Din
Prikaz 1 do 12 od 32 (3 Strana)