Meni
Korpa

Delicious Games

Izdavač: Delicious Games Šifra artikla: BG2025
Društvena igra Evacuation je strateška društvena igra za 1 do 4 igrača u kojoj je tema evakuacija odnosno bežanje sa Zemlje i naseljavanje nove planete. Naime, Zemlja brzo postaje mesto no kome život neće biti moguć zbog pojačane aktivnosti Sunca, sve će sagoreti. Pre nego što se to desi, nacij..
9,000.00Din
Izdavač: Delicious Games Šifra artikla: BG1682
U društvenoj igri Praga Caput Regni, igrači se nalaze u ulozi bogatih građana koji organizuju izgradnju raznih zgrada u srednjevekovnom Pragu. Širenjem bogatstva i učešćem u izgradnji dobijaju naklonost kralja. Igrači biraju između šest akcija na glavnoj tabli igre, koje su uvek dostupne ali se menj..
6,500.00Din
Izdavač: Delicious Games Šifra artikla: BG2028
Društvena igra Shipyard (drugo izdanje) je novo izdanje strateške društvene izgre Shipyard, koja se pojavila 2009. godine. Što se tiče razlika, one su uglavnom fizičke, novi vizuelni dizajn i neka tehnička rešenja, dok je sama igra 99% ista. Tema igre je smeštena u 19. vek, kada se morski transport ..
9,000.00Din
Underwater Cities Underwater Cities
Nema na stanju
Izdavač: Delicious Games Šifra artikla: BG361
U društvenoj igri Underwater Cities igrači predstavljaju najveće umove čovečanstva koji su dobili zadatak da, zbog prenaseljenosti Zemlje, izgrade funkcionalna i samoodrživa podvodna naselja. Underwater Cities je društvena igra u kojoj je zastupljeno više različitih mehanika. Može se reći da je..
7,500.00Din
Izdavač: Delicious Games Šifra artikla: BG1840
Društvena igra Woodcraft na boardgamegeek.com..
7,600.00Din
Prikaz 1 do 5 od 5 (1 Strana)