Meni
Korpa

Devir

Bitoku Bitoku
Nema na stanju
Izdavač: Devir Šifra artikla: BG1695
Društvena igra Bitoku postavlja igrače u uloge Bitoku šumskih duhova na putu kao prosveljenju sa ciljem da postanu sledeći veliki duh čuvar šume. Da bi uspeli u tome trebaće im pomoć jokaija, kodama i različitih hodočasnika koji ih prate na putu do cilja. Ova igra kombinuje mehanike mendžmenta karat..
8,000.00Din
Izdavač: Devir Šifra artikla: BG1920
Društvena igra Lacrimosa postavlja igrače u uloge ktitora pokojnog Vulfgang Amadeus Mocarta, doprinoseći svojim finansiranjem kompletiranje poslednjeg dela velikog kompozitora. Jedna partija igre se odvija u dva vremnska toka, sadašnjost i prošlost. U sadašnjosti ćete poručivati nedostajuće delove R..
8,000.00Din
Izdavač: Devir Šifra artikla: BG1670
The Red Cathedral je strateška, „evro“ društvena igra u kojoj igrači čine jedan građevinski tim. Njihov posao je da zajedno rade na podizanju hrama Svetog Vasilija u Moskvi, po nalogu Ivana Groznog. Međutim, samo jedan igrač će moći da stekne naklonost Cara. Tokom igre, igrači mogu da odigraju ..
4,200.00Din
The Red Cathedral: Contractors The Red Cathedral: Contractors
Nema na stanju
Izdavač: Devir Šifra artikla: BG1833
Izgradnja hrama Svetog Vasilija napreduje ujednačenim tempom. Došao je trenutak da se potraže najbolji stručnjaci iz svakog esnafa i da svoje umećem i znanje pretoče u nešto što će impresionirati i samog Cara. Neophodno je da pošaljete izvođače u daleke krajeve Rusije da biste se izdvojili od konkur..
4,200.00Din
Prikaz 1 do 4 od 4 (1 Strana)