Meni
Korpa

Devir

Izdavač: Devir Šifra artikla: BG2029
Društvena igra 3 Ring Circus je strateška društvena igra za 1 do 4 igrača, u kojoj se igrači trude da osvoje najviše poena praveći svoju cirkusku trupu i odgovarajući na zahteve publike.Igrači će putovati po tabli i nastupati u selima, gradićima ili velikim gradovima i na taj način ostvarivati ..
6,200.00Din
Izdavač: Devir Šifra artikla: BG1695
Društvena igra Bitoku postavlja igrače u uloge Bitoku šumskih duhova na putu kao prosveljenju sa ciljem da postanu sledeći veliki duh čuvar šume. Da bi uspeli u tome trebaće im pomoć jokaija, kodama i različitih hodočasnika koji ih prate na putu do cilja. Ova igra kombinuje mehanike mendžmenta karat..
8,000.00Din
Izdavač: Devir Šifra artikla: BG1920
Društvena igra Lacrimosa postavlja igrače u uloge ktitora pokojnog Vulfgang Amadeus Mocarta, doprinoseći svojim finansiranjem kompletiranje poslednjeg dela velikog kompozitora. Jedna partija igre se odvija u dva vremnska toka, sadašnjost i prošlost. U sadašnjosti ćete poručivati nedostajuće delove R..
8,000.00Din
Izdavač: Devir Šifra artikla: BG2055
Jesen se bliži kraju u šumi Savernake Forest. Pomozite životinjama da sakupe hranu za zimu! SavernakeForest je igra u kojoj 2-4 igrača, gde igrači grade sopstveni deo šume sa stazama na kojima će se pojaviti životinje ihrana. Da bi dobili najveći rezultat, igrači moraju osigurati da na svakoj staz..
3,000.00Din
Izdavač: Devir Šifra artikla: BG1670
The Red Cathedral je strateška, „evro“ društvena igra u kojoj igrači čine jedan građevinski tim. Njihov posao je da zajedno rade na podizanju hrama Svetog Vasilija u Moskvi, po nalogu Ivana Groznog. Međutim, samo jedan igrač će moći da stekne naklonost Cara. Tokom igre, igrači mogu da odigraju ..
4,200.00Din
The Red Cathedral: Contractors The Red Cathedral: Contractors
Nema na stanju
Izdavač: Devir Šifra artikla: BG1833
Izgradnja hrama Svetog Vasilija napreduje ujednačenim tempom. Došao je trenutak da se potraže najbolji stručnjaci iz svakog esnafa i da svoje umećem i znanje pretoče u nešto što će impresionirati i samog Cara. Neophodno je da pošaljete izvođače u daleke krajeve Rusije da biste se izdvojili od konkur..
4,200.00Din
The White Castle The White Castle
Nema na stanju
Izdavač: Devir Šifra artikla: BG2030
Društvena igra The White Castle je strateška ekonomska igra smeštena u vreme feudalnog Japana, gde se igrači nadmeću u tome ko će postati najdominantniji klan unutar zamka u kome živi sam car (Daimio). Igrači će slati svoje radnike na različite tipove poslova (vojnike da čuvaju zid zamka, bašto..
6,200.00Din
Prikaz 1 do 7 od 7 (1 Strana)