Meni
Korpa

Dobble Životinje

Dobble Životinje
Dobble Životinje
BESTSELER Nema na stanju
Dobble Životinje
Dobble Životinje

Opis artikla

Dobble je jedna od najprodavanijih drušvenih igara u svetu i čast nam je da napokon imamo izdanje na srpskom jeziku sa Životinjama.

Dobble je jedna od najnagrađivanijih i najprodavanijih društvenih igara - to je igra brzog zapažanja u kojoj se igrači takmiče ko će brže da uoči isti simbol na dve karte. Oslanjajući se na oštro oko i brze reflekse, igranje igre Dobble stvara uzbuđenje kod dece i odraslih, držeći svakog igrača aktivnim!

Dobble je jednostavna igra prepoznavanja u kojoj igrači pokušavaju da nađu iste simbole prikazane na dve različite karte. Svaka od 55 karata u igri prikazuje 8 različitih simbola, s tim da veličina simbola nije uvek ista na svakoj karti. Svaka karta je jedinstvena i povezuje je sa drugom kartom tačno jedan i samo jedan zajednički simbol.

U jednoj Dobble igri igrači postavljaju u sredinu jednu kartu, i na početni znak otkrivaju po jednu svoju kartu pokušavajuću pre drugih da pronađu zajednički simbol sa kartom koja se nalazi u sredini. Ko prvi pronađe simbol, glasno ga izgovori, pokaže i stavi svoju kartu preko karte u sredini. Sada svi igrači pokušavaju da pronađu novi simbol koji spaja njihovu kartu, sa novom kartom na talonu. Ko je najbrže

ostao bez karata igre taj je pobednik. Ovo je samo jedna od 5 različitih interesantnih DOBBLE igara.


Vreme trajanja

Mehanika igre

 

15 Minuta

 

Pattern Recognition

Uzrast

Dizajner

 

6+

 

Denis Blanchot
Igor Poluchine

Broj igrača

Jezik izdanja

 

2-8

 

Srpski

Kompleksnost

Jezička zavisnost

 

1.03/5

 

Bez teksta na komponentama

Društvena igra Dobble Životinje na boardgamegeek.com

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
Loše Dobro