Meni
Korpa

Eagle-Gryphon Games

Age of Steam Deluxe Age of Steam Deluxe
Nema na stanju
Izdavač: Eagle-Gryphon Games Šifra artikla: BG1484
Gvozdeni konji jure divljim prerijama Amerike! Društvena igra Age of Steam oživljava doba kada su pionirske železničke kompanije gradile pruge koje su transformisale američku ekonomiju. Možete li da finansirate i najširu mrežu pruga i najmoćnije lokomotive, da li možete da ocenite k..
12,000.00Din
Escape Plan Deluxe Escape Plan Deluxe
Nema na stanju
Izdavač: Eagle-Gryphon Games Šifra artikla: BG1180
Nakon što ste vi i vaši saučesnici uspešno izvršili pljačku, odlučili ste da se pritajite i uživate u raskalašnom životu. Deo novca ste sklonili na sigurno, a nešto ste uložili u biznis širom grada. Sve je teklo po planu dok policija nije došla do novih tragova i krenula da zatvara grad. Imate samo ..
16,000.00Din
Kanban EV Kanban EV
Nema na stanju
Izdavač: Eagle-Gryphon Games Šifra artikla: BG1503
Kanban EV predstavlja deluks izdanje poznate igre i veoma kompleksne igre Kanban. Ovo deluks izdanje, doneće vam drastična fizička poboljšanja komponenata, te će kartonski tokeni iz standardnog izdanja biti zamenjeni prelepim drvenim komponentama. Takođe, dobijate i dvoslojne table za igranje k..
14,000.00Din
Lisboa Deluxe Lisboa Deluxe
Nema na stanju
Izdavač: Eagle-Gryphon Games Šifra artikla: BG1182
Lisboa Deluxe je ekskluzivno izdanje ove igre sa mnogim estetskim poboljšanjima kao i mehaničkim dodacima za samu igru.Deluxe dodaci:Platnena vreća za pločice4 Proširene table za igrače12 Start-up pakovanja karataTabla za odredbe14 Javnih građevina i tokena nagrada4 pomoćne knjižice za igrače20 plan..
15,000.00Din
Izdavač: Eagle-Gryphon Games Šifra artikla: BG1504
Lisboa: Queen Variant je dodatak za igru Lisboa, koji dodaje malu izmenu na samu tablu igre. Iako je izmena u samo jednom polju, ovo će drastično promeniti neke standardne strategije, i lepo osvežiti vašu omiljenu igru.Društvena igra Lisboa: Queen Variant na boardgamegeek.com..
200.00Din
Izdavač: Eagle-Gryphon Games Šifra artikla: BG1546
Društvena igra Mercado de Lisboa je nova porodična igra poznatog dizajnera Vital Lacerde, koja koristi slične mehanike postavljanja pločica kao u poznatoj igri Lisboa. Igrači plaćaju zakup štandova, otvaraju restorane kako bi privukli što veći broj potrošača i zaradili veliki profit. Mercado de Lis..
5,000.00Din
On Mars & Upgrade Pack On Mars & Upgrade Pack
Nema na stanju
Izdavač: Eagle-Gryphon Games Šifra artikla: BG1235
On Mars je još jedno remek delo čuvenog dizajnera Vital Lacerd-e. Pred Vama je još jedna veoma kompleksna i zahtevna igra euro stila koja će vas definitivno obuzeti. Ovog puta menjamo planetu, i celokupna radnja se prebacuje na Mars i njegovu kolonizaciju. Na samom početku ćete se osloniti na resurs..
15,000.00Din
Rococo Deluxe Plus Edition Rococo Deluxe Plus Edition
Nema na stanju
Izdavač: Eagle-Gryphon Games Šifra artikla: BG1483
Dobrodošli u Francusku Luja XV, u doba raskošnih balova i ekstravagantnih haljina, u doba rokokoa! Za samo nekoliko nedelja Luj XV će biti domaćin poslednjeg Velikog bala u sezoni, gde će sve zvanice želeti da zasene ostale elegancijom i gracioznošću. U vašu krojačku radionicu neprestano stižu zaht..
14,000.00Din
The Gallerist & Kickstarter Upgrade The Gallerist & Kickstarter Upgrade
Nema na stanju
Izdavač: Eagle-Gryphon Games Šifra artikla: BG1181
The Gallerist je igra koja će vas staviti u ulogu prodavca umetnina, muzejskog kuratora i menadžera umetnika! Promovisaćete i podržavati umetnike; kupovati, izlagati i prodavati njihove radove; graditi i širiti vašu internacionalnu reputaciju. Kao rezultat svega toga vaša reputacija će privući ..
14,000.00Din
Vinhos Deluxe Edition Vinhos Deluxe Edition
Nema na stanju
Izdavač: Eagle-Gryphon Games Šifra artikla: BG1183
U igri Vinhos, igrači su stavljeni u ulogu Portugalskih vinogradara koji proširuju svoj biznis i razvijaju proizvodnju kako bi ostvarili najbolji profit među ostalim vinarima. Zadatak je jednostavan, proizvesti što kvalitetnije vino kako bi se zaradio novac i osvojio što veći broj poena koji donose ..
13,000.00Din
Prikaz 1 do 10 od 10 (1 Strana)