Meni
Korpa

Edition Spielwiese

Framework Framework
Nema na stanju
Izdavač: Edition Spielwiese Šifra artikla: BG1847
Društvena igra Framework se sastoji od 120 pločica, a svaki igrač počinje sa 22 tokena. Svaki potez, aktivni igrač izvuče i otkriva onoliko pločica koliko ima igrača, plus jedan. Potom svaki igrač bira pločicu za sebe, a aktivnom igraču ostaje poslednja preostala.Kada uzmete pločicu, trebate je post..
4,500.00Din
MicroMacro: Crime City - Full House MicroMacro: Crime City - Full House
Nema na stanju
Izdavač: Edition Spielwiese Šifra artikla: BG1687
MicroMacro: Crime City - Full House je kooperativna detektivska društvena igra za jednog do četiri igrača, u kojoj ćete zajedno ili sami, morati da rešite 16 slučajeva zločina tako što ćete identifikovati motive, pronaći dokaze i osuditi počinioce. Oštro oko je podjednako važno koliko i deduktivno z..
4,000.00Din
Izdavač: Edition Spielwiese Šifra artikla: BG1556
MicroMacro: Grad Zločina je kooperativna detektivska društvena igra za jednog do četiri igrača, u kojoj ćete zajedno ili sami, morati da rešite 16 slučajeva zločina tako što ćete identifikovati motive, pronaći dokaze i osuditi počinioce. Oštro oko je podjednako važno koliko i deduktivno zaključivanj..
3,600.00Din
Nova Luna Nova Luna
Nema na stanju
Izdavač: Edition Spielwiese Šifra artikla: BG1320
Nova Luna je novo remek delo čuvenog dizajnera Uvea Rozenberga. Koristeći neke mehanike iz velike hit igre Patchwork, Nova Luna  će vas na sasvim novi način izazati da popunjavate vašu tablu koja nema ograničenja. Jedino pravilo koje morate da poštujete je da pločicu koju uzmete, morate postavi..
4,000.00Din
Prikaz 1 do 4 od 4 (1 Strana)