Meni
Korpa

Eggertspiele

Alma Mater Alma Mater
Nema na stanju
Izdavač: Eggertspiele Šifra artikla: BG1577
Alma Mater je još jedna odlična društvena igra dizajnerskog tima koji stoji iza briljantne Coimbre, koja vas vodi u doba renesanse i stavlja u ulogu direktora univerziteta. Produkcija igre Alma Mater je fantastična. Komponente su vrhunske, a uložak u kojem stoje odličan. Svaki igrač ima veoma p..
8,500.00Din
Camel Up Camel Up
BESTSELER Nema na stanju
Izdavač: Eggertspiele Šifra artikla: BG1010
U društvenoj igri Camel Up igrači se klade na pet trkačkih kamila, pokušavajući da pogode koja od njih će završiti prva u brzoj trci oko piramide. Što ranije postavite opkladu, više možete osvojiti - treba da pogodite tačno, naravno. Kamile ipak trče malo drugačije od npr konja, ponekad će kam..
6,500.00Din
Coimbra Coimbra
Nema na stanju
Izdavač: Eggertspiele Šifra artikla: BG926
Coimbra je jedna od najisčekivanijih igara sajma drušvenih igara u Essen-u 2018. godine. I mislimo sa pravom! Žive boje, odlične mehanike i jedna jako dobra igra je pred Vama!Coimbra je bila prestonica Portugala u 15. i 16. veku. I kao takva veliki broj manastira i mnogih drugih bitnih gra..
6,500.00Din
Era: Medieval Age Era: Medieval Age
Nema na stanju
Izdavač: Eggertspiele Šifra artikla: BG1249
Era: Medieval Age predstavlja spiritualni nastavak Roll Through The Ages-a. Dok je Roll bio pionir rolaj-i-piši stila igara, Era je pionir rolaj-i-gradi! Ona predstavlja prvi u novom serijalu nezavisnih igara od Matt Leacocka i Eggertspiela. U Eri, tvoje kocke označavaju različite klase s..
8,500.00Din
Izdavač: Eggertspiele Šifra artikla: BG442
Great Western Trail je ozbiljna euro igra koja vas vodi u period 19. veka u vreme kauboja, rančera, vozova i krava! Jednostavo rečeno, cilj je da prebacite što bolje ocenjene krave iz Teksasa u Kanzas Siti odakle ćete ih vozom prebaciti širom Amerike. Da bi to uradili usput ćete graditi građevine, t..
6,000.00Din
Izdavač: Eggertspiele Šifra artikla: BG2033
Great Western Trail: Argentina je druga igra u sada već trilogiji Great Western Trail igara, ovog puta smeštena u Argentini.Za razliku od prve igre, osim vizuelne razlike i nekih sitnijih poboljšanja, ovde imamo i novu vrstu radnika, farmera koji daje igri još veću širinu izbora. Da li ćete graditi ..
8,500.00Din
Izdavač: Eggertspiele Šifra artikla: BG2031
Great Western Trail: New Zeland je treća igra u Great Western Trail trilogiji i vodi nas na (što je malo čudno) daleki istok. Tačnije na Novi Zeland! Ovde su igraci vlasnici stada ovaca i imaju cilj da nabavljaju nove i sve bolje vrste ovaca, koje će proizvoditi sve bolju vunu, koju će dalje igrači ..
9,000.00Din
Great Western Trail: Rails to the North (De) Great Western Trail: Rails to the North (De)
Nema na stanju
Izdavač: Eggertspiele Šifra artikla: BG919
Great Western Trail: Rails to the North je prva ekspanzija za ovu odličnu euro igru koja je postala pravi kultni hit za kratko vreme. Ova ekspanzija donosi novu železnicu koja će vas odvesti na sever sve do Čikaga, Detroita i Njujorka! Naravno moraćete i dalje da pazite da imate najbolje krave. Među..
3,800.00Din
Prikaz 1 do 8 od 8 (1 Strana)