Meni
Korpa

Fantasy Flight Games

Age of War Age of War
Nema na stanju
Izdavač: Fantasy Flight Games Šifra artikla: BG446
Age of War je popularna igra sa kockicama koja se lako i brzo uči. U igri postoji 14 zamkova koje treba osvojiti, i igrači bacaju šestostrane kockice kako bi pokušali da osvoje neki od zamkova. Na kockicama postoje simboli konjice, strelaca i pešadije, i potrebna vam je tačno određena kombinacija za..
2,400.00Din
Arkham Horror (Third Edition) Arkham Horror (Third Edition)
Nema na stanju
Izdavač: Fantasy Flight Games Šifra artikla: BG977
Arkham Horror je kooperativna avantura smeštena u univerzum H.F. Lavkrafta. Igrači biraju jednog od 16 detektiva i izlaze na ulice Arkama. Pre same partije se bira jedan od osam Drevnih Ktulu monstruma koji će se potruditi da uništi svet. Na vama kao istraživačima je da to sprečite...Tokom same igre..
9,800.00Din
Arkham Horror: The Card Game Arkham Horror: The Card Game
Nema na stanju
Izdavač: Fantasy Flight Games Šifra artikla: BG521
Arkham Horror: The Card Game je kartična adaptacija izuzetno popularne društvene igre Arkahm Horror. Osnovni način igranja je kapmanja u kojoj do 2 igrača ili do 4 igrača ukoliko imate dva osnovna seta idu na avanturu i vode svoje likove kroz uvrnuti svet koji je kreirao H.F. Lavkraft. Va..
6,000.00Din
Arkham Horror: The Card Game - The Labyrinths of Lunacy: Scenario Pack
Nema na stanju
Izdavač: Fantasy Flight Games Šifra artikla: BG1602
Arkham Horror: The Card Game – The Labyrinths of Lunacy: Scenario Pack je ekspanzija za igru Arkham Horror: The Card GameDruštvena igra Arkham Horror: The Card Game – The Labyrinths of Lunacy: Scenario Pack na boardgamegeek.com..
3,000.00Din
Izdavač: Fantasy Flight Games Šifra artikla: BG1603
Arkham Horror: The Card Game - Weaver of the Cosmos: Mythos Pack je ekspanzija za igru Arkham Horror: The Card GameDruštvena igra Arkham Horror: The Card Game – Weaver of the Cosmos: Mythos Pack na boardgamegeek.com..
2,400.00Din
Bloodborne: The Board Game Bloodborne: The Board Game
Nema na stanju
Izdavač: Fantasy Flight Games Šifra artikla: BG1564
Bloodborne: The Board Game je mračna i izazovna kooperativna društvena igra u kojoj jedan do četiri lovaca moraju da istraže igrad Jarnam, Moraćete da se borite protiv raznih zveri, čudovišta i posednutih stanovnika da piste preživeli noć i otkrili izvor ludila koje je iskvarilo grad. Zasnovan..
14,000.00Din
Civilization: A New Dawn Civilization: A New Dawn
Nema na stanju
Izdavač: Fantasy Flight Games Šifra artikla: BG716
Civilization: A New Dawn je nova Civilizacija! Pravila su ispeglana, skraćeno je vreme trajanja partije, sve je utegnuto i sređeno! Pred Vama je novi neistraženi kontinent koji ćete morati da osvojite. Pokoravaćete zemlje, izučavati nove tehnologije, gradićete neka od najpoznatijih svetskih čuda. Bi..
8,000.00Din
Civilization: A New Dawn - Terra Incognita
Nema na stanju
Izdavač: Fantasy Flight Games Šifra artikla: BG1480
Civilization: A New Dawn – Terra Incognita nije samostalna drušvena igra već ekspanzija za društvenu igru Civilization: A New Dawn.Van granica vaše civilizacije čekaju vas velike nepoznanice - ogromna prostranstva  neistraženih teritorija za koje se priča da naseljavaju zmajevi! Ali v..
6,000.00Din
Fallout Fallout
Nema na stanju
Izdavač: Fantasy Flight Games Šifra artikla: BG719
Fallout je drušvena igra koja je direktno inspirisana istoimenom svetski poznatom video igrom Fallout koja ima više nastavaka. Fallout uvodi igrače u svet koji je nastao posle nuklearnog rata. Radijacija, mutanti, sivilo i potpuno rasulo civilizacije. To je ono što je preostalo, ali se morate snaći ..
9,000.00Din
Fallout: New California Fallout: New California
Nema na stanju
Izdavač: Fantasy Flight Games Šifra artikla: BG981
Fallout: New California je prva eskpanzija za Fallout društvenu igru koja donosi nove zadatke (quest), nove pratioce (companions), nove trezore (vault) i čak 5 novih likova koje možete igrati. Takođe donosi i 12 novih pločica koji će pročiriti mapu i odvesti Vas u suncem obasjanu Kaliforniju!Fallout..
6,000.00Din
Fury of Dracula (fourth edition) Fury of Dracula (fourth edition)
Nema na stanju
Izdavač: Fantasy Flight Games Šifra artikla: BG264
Novo izdanje ove veoma popularne igre Fury of Dracula donosi mnoga poboljšanja. U osnovi je naravno ista igra u kojoj jedan od igrača igra ulogu Drakule, dok ostatak igrača se trudi zajedničkim snagama da ga uhvati. Drakula je naravno nadmoćniji i ali ostali igrači moraju timskom igrom da ga s..
7,200.00Din
Game of Thrones (Second Edition) Game of Thrones (Second Edition)
Nema na stanju
Izdavač: Fantasy Flight Games Šifra artikla: BG026
Rat i haos potresaju zemlje Vesterosa. Kraljevi se bore za kontrolu nad Gvozdenim Prestolom koristeći stare alate intrige i rata. Ipak, dok besni rat za Vesteros, potpuno drugačije opasnosti se okupljaju na hladnom severu, a drevni neprijatelj uzima maha na dalekom Istoku.U društvenoj igri Game..
9,000.00Din
Prikaz 1 do 12 od 54 (5 Strana)