Meni
Korpa

Fantasy Flight Games

Arkham Horror (Third Edition) Arkham Horror (Third Edition)
Nema na stanju
Izdavač: Fantasy Flight Games Šifra artikla: BG977
Arkham Horror je kooperativna avantura smeštena u univerzum H.F. Lavkrafta. Igrači biraju jednog od 16 detektiva i izlaze na ulice Arkama. Pre same partije se bira jedan od osam Drevnih Ktulu monstruma koji će se potruditi da uništi svet. Na vama kao istraživačima je da to sprečite...Tokom same igre..
12,000.00Din
Arkham Horror: The Card Game Arkham Horror: The Card Game
Nema na stanju
Izdavač: Fantasy Flight Games Šifra artikla: BG521
Arkham Horror: The Card Game je kartična adaptacija izuzetno popularne društvene igre Arkahm Horror. Osnovni način igranja je kapmanja u kojoj do 2 igrača ili do 4 igrača ukoliko imate dva osnovna seta idu na avanturu i vode svoje likove kroz uvrnuti svet koji je kreirao H.F. Lavkraft. Va..
6,000.00Din
Arkham Horror: The Card Game - The Labyrinths of Lunacy: Scenario Pack
Nema na stanju
Izdavač: Fantasy Flight Games Šifra artikla: BG1602
Arkham Horror: The Card Game – The Labyrinths of Lunacy: Scenario Pack je ekspanzija za igru Arkham Horror: The Card GameDruštvena igra Arkham Horror: The Card Game – The Labyrinths of Lunacy: Scenario Pack na boardgamegeek.com..
3,000.00Din
Arkham Horror: The Card Game - Weaver of the Cosmos: Mythos Pack
Nema na stanju
Izdavač: Fantasy Flight Games Šifra artikla: BG1603
Arkham Horror: The Card Game - Weaver of the Cosmos: Mythos Pack je ekspanzija za igru Arkham Horror: The Card GameDruštvena igra Arkham Horror: The Card Game – Weaver of the Cosmos: Mythos Pack na boardgamegeek.com..
2,400.00Din
Civilization: A New Dawn Civilization: A New Dawn
Nema na stanju
Izdavač: Fantasy Flight Games Šifra artikla: BG716
Civilization: A New Dawn je nova Civilizacija! Pravila su ispeglana, skraćeno je vreme trajanja partije, sve je utegnuto i sređeno! Pred Vama je novi neistraženi kontinent koji ćete morati da osvojite. Pokoravaćete zemlje, izučavati nove tehnologije, gradićete neka od najpoznatijih svetskih čuda. Bi..
8,000.00Din
Civilization: A New Dawn - Terra Incognita
Nema na stanju
Izdavač: Fantasy Flight Games Šifra artikla: BG1480
Civilization: A New Dawn – Terra Incognita nije samostalna drušvena igra već ekspanzija za društvenu igru Civilization: A New Dawn.Van granica vaše civilizacije čekaju vas velike nepoznanice - ogromna prostranstva  neistraženih teritorija za koje se priča da naseljavaju zmajevi! Ali v..
6,000.00Din
Cosmic Encounter Cosmic Encounter
Nema na stanju
Izdavač: Fantasy Flight Games Šifra artikla: BG011
Izgradite svoju svemirsku imperiju! U dubinama svemira, vanzemaljske rase iz raznih delova kosmosa nadmeću se  jedne sa drugima za kontrolu univerzuma. Savezi se formiraju i nestaju iz trenutka u trenutak, a kataklizmične bitke se dešavaju pred planetama, gde napadači izleću iz zvezdanih kapija..
10,800.00Din
Descent: Legends of the Dark Descent: Legends of the Dark
Nema na stanju
Izdavač: Fantasy Flight Games Šifra artikla: BG1631
Descent: Legends of the Dark je kooperativna avanturistička društvena igra za 1-4 igrača smeštena u bogat fantazijski svet. U ovoj igri, igrači preuzimaju uloge hrabrih junaka koji moraju zajedno da istražuju drevne ruševine, bore se protiv opasnih čudovišta i otkrivaju mračne tajne.Igra se igra na ..
24,800.00Din
Elder Sign Elder Sign
Nema na stanju
Izdavač: Fantasy Flight Games Šifra artikla: BG360
Godina je 1926. U izvesnom muzeju postoji velika zbirka okultnih i egzotičnih artefakta. Oni poseduju toliku moć, da su se interdimenzionalna vrata otvorila, i kroz portal nadire drevno zlo! Sva stvorenja lude u njegovom prisustvu, i ljudi i životinje, i sve zavisi od tima elitnih istražitelja, koji..
6,200.00Din
Elder Sign: Gates of Arkham Elder Sign: Gates of Arkham
Nema na stanju
Izdavač: Fantasy Flight Games Šifra artikla: BG447
Drevni monstrum se budi, i sada se ludilo širi i van muzeja u Arkamu! Gates of Arkham vas vodi u druge delove grada, restoran, dokove, čuvenu ludnicu, i sada se vrata ka drugim svetovima otvaraju svuda! U ekspanziji se nalaze 4 dodatna drevna monstruma, osam novih istražitelja, kao i razne nov..
4,000.00Din
Elder Sign: Omens of the Pharaoh Elder Sign: Omens of the Pharaoh
Nema na stanju
Izdavač: Fantasy Flight Games Šifra artikla: BG1049
Najnovija ekspanzija za igru Elder Sign nas vodi u Kairo u borbu protiv mračnog faraona Nefren-Ka. Elder Sign: Omens of the Pharaoh nam donosi nove avanture i istražitelje u borbi protiv nemrtvih sila.NAPOMENA: Ovo je ekspanzija za igru Elder Sign i potrebno je da posedujete osnovnu igru kako b..
4,000.00Din
Eldritch Horror Eldritch Horror
Nema na stanju
Izdavač: Fantasy Flight Games Šifra artikla: BG043
Eldritch Horror je kooperativna igra strave i avanture u kojoj se jedan do osam igrača nalazi u ulozi svetskih istražitelja i rade na rešavanju misterija, skupljanja tragova i zaštite svet od drevnog zla One - to je bog iz redova Starih Bogova koji ima nameru da uništi naš svet . Svaki drevni One do..
10,800.00Din
Prikaz 1 do 12 od 54 (5 Strana)