Meni
Korpa

FryxGames

Teraformiranje Marsa (Terraforming Mars) Teraformiranje Marsa (Terraforming Mars)
BESTSELER
Izdavač: FryxGames Šifra artikla: BG1243
Sa zadovoljstvom vam predstavljamo jednu od najvećih imena industrije društvenih igara, Teraforormiranje Marsa, na srpskom jeziku!Godina je 2315. i Zemlja je prenaseljena i preti nestašica sirovina. Pred čovečanstvom je izbor ili da se povuče ili da se proširi po svemiru i nađe nova staništa za ljud..
6,000.00Din
Izdavač: FryxGames Šifra artikla: BG1667
Prvi put se jedan svetski blokbaster na srpskom jeziku, našao na našem tržištu, u gotovo isto vreme kao engleska verzija na svetskom tržištu! Teraformiranje Marsa: Ekspedicija Ares je zasebna društvena igra koj je smeštena u sveta Teraformiranja Marsa, koja je 2021. godine na Kiksarteru sakupila pre..
4,500.00Din
Izdavač: FryxGames Šifra artikla: BG637
Teraformiranje Marsa: Helas i Elisijum  je srpsko izanje prva ekspanzije za jednu od najboljih i najpopularnijih strateških društvenih igara Teraformiranje Marsa.Istražite nove oblasti i strategije u Teraformiranju Marsa! Helas i Elisijum donose dve nove mape za ig..
1,800.00Din
Izdavač: FryxGames Šifra artikla: BG917
Teraformiranje Marsa: Preludijum (Prelude) je srpsko izanje treće ekspanzije za jednu od najboljih najpopularnijih strateških društvenih igara Teraformiranje Marsa.Megakorporacije se pripremaju da pokrenu proces teraformiranja, i imate mogućnost da donesete odluke koje će ob..
2,000.00Din
Izdavač: FryxGames Šifra artikla: BG1217
Terraforming Mars: Table - Ovaj paket sadrži 5 tabli koje imaju specijalno dizajnirna udubljenja za kockice koje beleže količinu resursa, i na ovaj način nećete ulaziti u nezgodnu situaciju nejasnih količina resursa pri slučajnom pomeranju table.Vreme trajanjaMehanika igre 120 Minuta ..
1,800.00Din
Prikaz 1 do 5 od 5 (1 Strana)