Meni
Korpa

Gale Force Nine

Dune (2019) Dune (2019)
Nema na stanju
Izdavač: Gale Force Nine Šifra artikla: BG1205
Legendarna igra Dune je dobila svoje reizdanje nakon čak 40 godina, a igra još uvek vrlo kratko stoji na policama prodavnica! Dune je strateška igra za 2 do 6 igrača u kojoj je glavni cilj kontrolisati najdragoceniji resurs  "melange" oko koga se sve u univerzumu vrti. Taj moćni resurs obezbedi..
8,000.00Din
Dune: A Game of Conquest and Diplomacy Dune: A Game of Conquest and Diplomacy
Nema na stanju
Izdavač: Gale Force Nine Šifra artikla: BG1205
Legendarna igra Dune je dobila svoje reizdanje nakon čak 40 godina, a igra još uvek vrlo kratko stoji na policama prodavnica! ova "Filmska" verzija Dune je strateška igra za 2 do 4 igrača u kojoj je glavni cilj kontrolisati najdragoceniji resurs  "melange" oko koga se sve u univerzumu vrti. Taj..
8,000.00Din
Dune: Ixians and Tleilaxu Dune: Ixians and Tleilaxu
Nema na stanju
Izdavač: Gale Force Nine Šifra artikla: BG1336
Dune: Ixians and Tleilaxu je dodatak za igru Dune koja dodaje dve nove fakcije u večitu bitku! Takođe, ova ekspanzija dodaje i malo novih mehanika da dodatno začini vaše igračko iskustvo.Legendarna igra Dune je dobila svoje reizdanje nakon čak 40 godina, a igra još uvek vrlo kratko stoji na policama..
3,200.00Din
Spartacus: A Game of Blood & Treachery Spartacus: A Game of Blood & Treachery
Nema na stanju
Izdavač: Gale Force Nine Šifra artikla: BG773
Spartacus: A Game of Blood & Treachery je uzbudljiva društvena igra spletkarenja i krvavih borbi koje su inspirisane hit serijom STARZ Original, gde svaki igrač preuzima ulogu Dominusa, šefa kuće u usponu, u drevnom rimskom gradu Kapua. Svaka kuća se takmiči da stekne najveći uticaj i nak..
7,200.00Din
Tyrants of the Underdark Tyrants of the Underdark
Nema na stanju
Izdavač: Gale Force Nine Šifra artikla: BG358
Tyrants of the Underdark je igra zasnovana na kontroli teritorija i deck building-u. Svaki igrač kontroliše kuću Drow (mračnih vilenjaka), i to radi preko špila karata, gde svaka karta predstavlja jedno stvorenje. Postoji 5 različitih tipova bića, svako pogodno za drugačiju taktiku. Neka se specijal..
8,500.00Din
Prikaz 1 do 5 od 5 (1 Strana)