Meni
Korpa

Gamelyn Games

Heroes of Land, Air and Sea Heroes of Land, Air and Sea
Nema na stanju
Izdavač: Gamelyn Games Šifra artikla: BG1328
Društvena igra Heroes of Land, Air and Sea vas stavlja u čuvenu bitku između vilenjaka, patuljaka, orkova i ljudi. Ko će od vas uspeti najbolje da proširi svoje carstvo i preuzme primat nad svetom!Društvena igra Heroes of Land, Air and Sea na boardgamegeek.com..
13,500.00Din
Tiny Epic Dinosaurs Tiny Epic Dinosaurs
Nema na stanju
Izdavač: Gamelyn Games Šifra artikla: BG1516
Tiny Epic Dinosaurs je još jedna društvena igra iz serijala „Tiny Epic“ od Gamelin Games. Ove serijal nudi „velike” igre u maloj kutiji. Uvek je zabavno videti koliko stvari stane u njihove kutije. U Tiny Epic Dinosaurs imamo 75 miplova u obliku dinosaura. Postoje standardne i jedinstvene vrste dino..
4,500.00Din
Tiny Epic Mechs Tiny Epic Mechs
Nema na stanju
Izdavač: Gamelyn Games Šifra artikla: BG1464
Tiny Epic Mechs predstavlja još jednu varijaciju franšize Tiny Epic igara. Ovog puta, igrači će ulaziti u moćne mekove, i pokušati da budu jedini preživeli. Tokom partije, nadograđivaćete vaše robotizovano odelo, a najmoćniji mek će odneti pobedu!Društvena igra Tiny Epic Mechs na boardgamegeek.com..
4,500.00Din
Ultra Tiny Epic Kingdoms Ultra Tiny Epic Kingdoms
Nema na stanju
Izdavač: Gamelyn Games Šifra artikla: BG1576
Ultra Tiny Epic Kingdoms je 4x društvena igra u džepnom izdanju, smeštena u svet epske fantastike. Vi ste vladar jednog malenog kraljevstvo sa velikim ambicijama. Želite da proširite svoju vlast na sve okolne teritorije, da naučite moćnu magiju, izgradite veliku kulu i da vaši susedi drhte na ..
2,400.00Din
Prikaz 1 do 4 od 4 (1 Strana)