Meni
Korpa

Garphill Games

Izdavač: Garphill Games Šifra artikla: BG1004
Radnja društvene igre Architects of the West Kingdom je smeštena u period oko 850. godine nove ere, lokacija je Karolinško carstvo. Igrači su arhitekte koje se trude da raznim građevinama impresiioniraju kralja i zauzmu poziciju državnog arhitekte. Putevi do cilja su razni, možemo ići putem vr..
7,200.00Din
Izdavač: Garphill Games Šifra artikla: BG1457
Architects of the West Kingdom: Age of Artisans je ekspanzija za igru Architects of the West Kingdom koja dodaje 6. igrača kao i dosta novih građevina i radnika, uz neke nove mehanike.Društvena igra Architects of the West Kingdom: Age of Artisans na boardgamegeek.com..
4,000.00Din
Circadians: First Light Circadians: First Light
Nema na stanju
Izdavač: Garphill Games Šifra artikla: BG433
Kickstarter izdanje igre Circadians: First Light uključuje i Circadians: First Light Allies ExpansionNapomena: na kickstarter izdanja ne važi loyalty popust koji imate ostvaren kod nas.Vreme trajanjaMehanika igre 60-90 Minuta Dice RollingSet CollectionVariable Player PowersWorker Placement..
7,200.00Din
Izdavač: Garphill Games Šifra artikla: BG435
Još jedna fantastična igra dizajnera Šema Filipsa. Za razliku od Raiders of the North Sea gde su igrači pljačkali i ratovali, u igri Paladins of the West Kingdom ćete se braniti od takvih napadača. Moćni paladini stižu da vam pomognu od stalnih napada vikinga i drugih okupatorskih sila! Ovo je kicks..
7,200.00Din
Izdavač: Garphill Games Šifra artikla: BG1520
Društvena igra Raiders of Scythia je reimplementacija starije igre - Raiders of the North Sea. I ovog puta autor igre je Šem Filips a izdavač Garphill Games. Raiders of Scythia, međutim, nije ilustrovao Mihajlo Dimitrievski Mičo, već Sem Filips, Šemov brat! Za razliku od Raiders of the North Sea ov..
9,200.00Din
Izdavač: Garphill Games Šifra artikla: BG681
Raiders of the North Sea je smešten u vreme kada su Vikinzi vladali svetom! Vi ste u ulozi Vikinških ratnika koji se trude da impresioniraju poglavicu tako što će opljačkati što više sela. Prvo će vam trebati posada, sposobna posada kako bi se uputili na sever u potragu za zlatom, gvožđem i živinom!..
7,200.00Din
Izdavač: Garphill Games Šifra artikla: BG1514
Poslednjih nekoliko godina, Garphill Games, a posebno dizajnerski tim Šem Filips i Si Džej Mekdonald, postali su prepoznatljiva imena u industriji društvenih igara. Trenutno neke od najpopularnijih društvenih igara pripadaju njihovoj triologiji West kingdom koja je izgrađena je na čvrstim temeljima ..
7,200.00Din
Prikaz 1 do 7 od 7 (1 Strana)