Meni
Korpa

Gigamic

Izdavač: Gigamic Šifra artikla: BG2037
Društvena igra Akropolis je porodična igra za 1 do 4 igrača u kojoj ćete uzimati pločice različite boje i postavljati ih ispred sebe s ciljem da napravite delove grada koji će vam doneti najviše poena. Svaki deo grada (boja), a ima ih 5+1 bela, se boduje na različite načine, a ono što je intere..
3,800.00Din
Hellapagos: They're No Longer Alone Hellapagos: They're No Longer Alone
Nema na stanju
Izdavač: Gigamic Šifra artikla: BG1264
Hellapagos: They're No Longer Alone je ekspanzija za igru Hellapagos koja uvodi čak dve nove vrste kartica. 20 kartica likova će dodatno da začini ovu zabavnu igru preživljavanje te nudi veliku varijaciju igranja, jer su svi likovi veoma različiti.30 kartica događaja koji uvode interakciju sa plemen..
1,500.00Din
Izdavač: Gigamic Šifra artikla: BG445
Kontour je još jedna jako zabavna i brza društvena igra koja uključuje crtanje. Pravila su jednostavna. Okrenete karticu sa zadatim rečima, i kada odaberete pojam za crtanje, imate samo 30 sekundi i 15 poteza olovkom da taj pojam nacrtate. Igrač koji prvi pogodi vaš pojam osvaja poene.Mislite da je ..
1,500.00Din
Izdavač: Gigamic Šifra artikla: BG964
Paklopagos (Hellapagos) je vrlo interesantna igra karaktera koja vas i do 11 ostalih igrača stavlja na pusto ostrvo, nakon brodoloma. Cilj vam je da izvučete žive glave. Ali zapravo svakom je cilj da sa sigurnošću izvuče svoju glavu, dok ga za ostale nije preterano briga, bar što se tiče igre. ..
2,900.00Din
Papayoo Papayoo
Nema na stanju
Izdavač: Gigamic Šifra artikla: BG923
Papayoo je jednostavna kartična igra koja najviše podseća na Hearts  koji je nekada bio na Windows-u. Cilj je otarasiti se svih karata. Stim što u ovom špilu nema žandara, dame i kralja, ali tu je kockica koja će određivati koji znak je u toj rundi "igra", tj čime možete nositi sv..
1,500.00Din
Izdavač: Gigamic Šifra artikla: BG963
Yogi je mala kartična igra koja će vas naterati da se malo isteglite i da vidte koliko ste savitljivi!Vučete karticu, na njoj piše kako treba da nastavite krug (kartica na laktru, uvo na kolenu, desna ruka na levom ramenu i slično). I tako u krug, svakom karticom ćete biti sve uvijeniji i uvije..
1,500.00Din
Prikaz 1 do 6 od 6 (1 Strana)