Meni
Korpa

Go on Board

The Witcher: Old World The Witcher: Old World
Nema na stanju
Izdavač: Go on Board Šifra artikla: BG1892
The Witcher: Old World je strateška društvena igra smeštena u tamni i opasni svet franšize The Witcher. U ovoj igri, igrači preuzimaju uloge moćnih i hrabrih veštaca, lovaca na čudovišta koje angažuju različite frakcije da obave teške zadatke i otklone pretnje.Igrači se kreću po tabli za igru, koja ..
10,000.00Din
The Witcher: Old World - Additional Dice Set
Nema na stanju
Izdavač: Go on Board Šifra artikla: BG1901
The Witcher: Old World - Additional Dice Set predstavlja set od 25 kockica za The Witcher: Old World društvenu igru. Ovih 25 kockica su podeljene u 5 setova kockica različitih boja i svaki set ima jedan od čuvenih znakova veštaca na sebi...
3,600.00Din
The Witcher: Old World - Deluxe The Witcher: Old World - Deluxe
Nema na stanju
Izdavač: Go on Board Šifra artikla: BG1893
The Witcher: Old World - Deluxe sadrži 28 plastičnih figura čudovišta koja su u standardnom izdanju predstavljena kartonskim tokenima, kao i plastični tokeni za bodovanje i figuru za krčmu.The Witcher: Old World je strateška društvena igra smeštena u tamni i opasni svet franšize The W..
24,000.00Din
The Witcher: Old World - Legendary Hunt The Witcher: Old World - Legendary Hunt
Nema na stanju
Izdavač: Go on Board Šifra artikla: BG1899
The Witcher: Old World - Legendary Hunt je dodatak za društvenu igru The Witcher: Old World u kojem dolazi 7 legendarnih čudovišta sa velikim figurama. Ova legendarna čudovišta će se kretati kontinentom i čekati pravog protivnika. Svako od ovih 7 čudovišta dolazi sa svojom specijalnom..
8,500.00Din
Izdavač: Go on Board Šifra artikla: BG1910
The Witcher: Old World - Mages je dodatak za igru The Witcher: Old World koji donosi 5 čarobnjaka spremnih za borbu sa čuvenim čudovištima ovog sveta! Svaki od 5 čarobnjaka ima svoju figuru kao i svoj jedinistven špil i tablu. Dok se vešci bore sa čudovištima zarad slave i novca, čarobnjac..
9,000.00Din
The Witcher: Old World - Metal Coins
Nema na stanju
Izdavač: Go on Board Šifra artikla: BG1897
The Witcher: Old World - Metal Coins predstavlja estetski dodatak za The Witcher: Old World društvenu igru koji sadrži 30 metalnih novčića u 3 različita dizajna...
5,000.00Din
Izdavač: Go on Board Šifra artikla: BG1900
The Witcher: Old World - Skellige je dodatak za društvenu igru The Witcher: Old World koji donosi nadogradnju osnovne table. U ovoj ekspanziji, vešci i čarobnjaci će moći da istražuju čuvena ostrva Skelidž gde ih čekaju nove avanture. Među novim avanturama na ostrvu, postoji šans..
8,000.00Din
Prikaz 1 do 7 od 7 (1 Strana)