Meni
Korpa

Greater Than Games

Izdavač: Greater Than Games Šifra artikla: BG2041
Horizons of Spirit IslandDruštvena igra Horizons of Spirit Island na board gamegeek.com..
4,800.00Din
Spirit Island Spirit Island
Nema na stanju
Izdavač: Greater Than Games Šifra artikla: BG884
Društvena igra Spirit Island je kompleksna tematska kooperativna igra u kojoj se igrači zajedno bore protiv kolonizatora njihovog ostrva.Igrači su različiti duhovi koji koriste svoje sposobnosti kako bi branili ostrvo. Svaki krug, igrači simultano biraju koju će karticu odigrati. Za odigravanje kart..
12,500.00Din
Spirit Island: Branch and Claw Spirit Island: Branch and Claw
Nema na stanju
Izdavač: Greater Than Games Šifra artikla: BG885
Spirit Island je kompleksna tematska kooperativna igra u kojoj se igrači zajedno bore protiv kolonizatora njihovog ostrva.Spirit Island: Branch and Claw je dodatak za ovu sjajnu igru, koji ubacuje nova 2 duha u igru, novog kolonizatora (Francusku) kao i špil sa događajima koji će uticati na igru i p..
5,000.00Din
Spirit Island: Jagged Earth Spirit Island: Jagged Earth
Nema na stanju
Izdavač: Greater Than Games Šifra artikla: BG1601
Spirit Island je kompleksna tematska kooperativna igra u kojoj se igrači zajedno bore protiv kolonizatora njihovog ostrva.Spirit Island: Jagged Earth je ogroman dodatak za ovu sjajnu igru, koji ubacuje nova 4 duha u igru, i omogućuje igranje u čak 6 igrača!Društvena igra Spirit Island: Jagged Earth ..
9,500.00Din
Izdavač: Greater Than Games Šifra artikla: BG1778
Spirit Island: Premium Token Pack, kao što i samo ime govori, predstavlja dodatak za Spirit Island koji sadrži preko 200 premium drvenih tokena. Osim tokena iz osnovne igre, ovde ćete naći i zamenske tokene za Jagged Earth ekspanziju...
6,500.00Din
Prikaz 1 do 5 od 5 (1 Strana)